KØB: H&M skjorte med blonde

Outfit of the day #102

Outfit of the day #102
Gina Tricot jeans – Berska blazer – Gina Tricot t-shirt – Asos cross ring – Primark flats – Friis & Co bag

Dagens lidt casual outfit fra i dag. Min gruppe og jeg har arbejdet hjemmefra i dag, så jeg tog først tøj på, da Hr. Kæreste og jeg skulle i IKEA. Vi fik for 2000 kroner gavekort til IKEA af alle vores skønne venner til vores indflytterfest, så vi ville ud og bruge lidt af dem. Derfor var det ret casual det jeg hoppede i. Jeg har modtaget min pakke fra Asos og er super glad for begge ringene. Skjorten er jeg tilgengæld lidt i tvivl om – jeg tygger lidt på det endnu.

My outfit from today. It’s a bit casual because I worked on my school-things from home today. It only had to go out to shop in IKEA with Mr. Boyfriend.

Outfit of the day #102

12 kommentarer

 • Det klæder dig virkelig godt med den høje hestehale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er vild med din tshirt.. Kan man få den i butikkerne endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Urban GlamourMange tak :)@ KNej, desværre. Ihvert fald ikke her i Odense. Jeg købte den tilbage i juli, men har bare ikke brugt den før i dag (mærket sad endda stadig i, da jeg fandt den frem i dag).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig din stil! Og du ser altid så fantastisk ud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great shirt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har ledt efter den skønne tee siden du første gang postede den for 100 år siden, men har stadig ikke fundet den i nogen som helst gina :/ (har tilgengæld fundet en look-a-like top til 129, men den er slet ikke se fed). Hvor købte du din? Du ved vel ikke hvilke andre gina'er der har den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det sølv neglelakken du har på? Vil gerne ha en anmeldelse. Please 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ AnonymJeg købte den i Gina T. her i Odense juli måned, så den er desværre væk for længst :(@ MarianneNej, det er den grønlige "Sew psyched" fra Essie jeg har på 🙂 Men jeg skal nok give en anmeldelse af den sølv snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej vil lige høre dig ad, hvad du har givet for jeans og er de købt for nyligt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ JazzDe hedder Silvia jeans i farven "mid blue" og de koster 199 kr. Jeg købte mine i sommers, men de er stadig at finde i GT butikkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØB: H&M skjorte med blonde