Luxottica SS11 event

Rayban Aviators

Rayban Aviators

Som jeg nævnte tidligere, så fik vi en goodiebag med fra Luxottica eventet, hvor der lå en “lille” ting til os nede i. Nemlig et par Rayban Aviators! Jeg var lykkelig, da jeg så det. Jeg har gået og overvejet hvilke solbriller jeg skulle ha’ til næste sæson, og valget har stået imellem et par sorte wayfares (jeg har dem i tortoise/skildpadde) eller et par aviators. Nu hvor jeg har fået et par aviators, så kan jeg selv købe de sorte wayfares, når vi nærmer os foråret. Jeg får simpelthen begge dele opfyldt – LUKSUS!! Tak til Luxottica for den fine gave!

At the Luxottica event yesterday we got a goodiebag with a little “something” in it: A pair of Rayban aviators! I was so happy – I had actually been planning to by a pair myself next season. Lucky me! Thanks to Luxottica for the gift!

bloglovin

13 kommentarer

 • åårh, hvor nice:D Jeg har selv de sorte wayfares med blomstret "for", som jeg elsker :D//Charlottewww.charlotteheartfashion.blospot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århh Jeanett, jeg fortryder nu at jeg ikke tog med i går:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucky you! Can't wait to see them on you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede.. 🙂 Altså hvis du ikke vil have dem alligevel, kan jeg sagtens bruge dem.. Hehe.. Sikke en god gave at få 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snyyyyd! Hvor er du heldig :))/Junepixeleret.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fine!! De bliver så gode til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig flotte! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da en lækker gave at få .. :)Hvor er du heldig, og hvor er de flotte !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker gave! – Jeg går også og overvejer hvilken model jeg skal have til sommer og ligger ligesom du gjorde mellem aviator og wayfarer.. Nu du har begge modeller hvilken vil du så anbefale?God dag! – Linettewww.Linettescloset.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare heldig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak piger – jeg er også super glade for dem!!@ LinettePuhhh… det ved jeg ikke. Det kommer vel lidt an på din stil? Men omvendt synes jeg de begge er en ret klassiske briller, så jeg tror du bliver glad for begge. Men jeg anskaffede mig jo Wayfares først, så jeg hælder nok mest til dem -personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lucky Girl. De er fede. Hvad farve er glasset??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxottica SS11 event