Guess who's back? Peter André!

SNART!!

SNART!!

Er det ikke bare et flot billede? Det har jeg HELT selv lavet, haha 😉 Nå, men jeg får at vide i min øresnegl, at alle de der ting der snart skulle ske med bloggen højst sandsynligt sker i morgen (aller aller senest fredag). Derfor ville jeg bare lige give jer et “heads up”, hvis der nu skulle være noget af det tekniske der kom til at drille. Jeg er meget spændt og kan ikke vente med at dele det hele med jer. Nu har jeg ævlet om det i et stykke tid, så jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre hvad det er i tror der kommer til at ske? Smid endelig en kommentar!

Og så vil jeg minde jer om min facebookside, Bloglovin’, twitter og Google friend connect/faste læsere. Hvis jeg af tekniske grunde bliver holdt ufrivilligt væk fra bloggen, så er det rart at kunne kommunikere med jer andre steder.

As I’ve hinted several times there’s about to happen some new things with my blog. I’ve been told that it’s surposed to happen tomorrow – and be done no later than friday. I’ll recommend you to follow me on Facebook, Bloglovin, twitter or Google friend connect so I can stay in touch with you durring possible teqnical difficulties.

13 kommentarer

 • Uhh, jeg glæder mig virkelig! Men har faktisk ikke rigtige nogen idéer om hvad der kommer til at ske (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har på fornemmelsen at der der sker med dig, sker også med Katrine Krøjby og Kia fra fierceogfattig. Måske også sammen med Emily, det har jeg lidt på fornemmelsen, jf. Charlies bloggers indlæget.Jeg tænker i får samme platform, lidt ala. looklab – måske skal i derover?Under alle omstændigheder bliver det superspændende.Knus Anitawww.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm tænker noget ala LookLab? Eller samarbejde med, øhhh ja?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm skal du mon skifte til eget domæne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, jeg glæder mig altså til at se hvad der kommer til at ske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mon det er at du skal være med i det der looklab samarbejde som Acie blandt andet er med i?Bliver spændende hvad det er…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du flytter på eget domæne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SER frem til at se hvad der sker, har ingen anelse om hvad det er 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg tror også det er noget med dig, Katrine, Kia og Emily.. helt sikkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, mit gæt er så taget :p Jeg tror også du skal over på en fælles platform af en art med Emily og Kia..og måske Katrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ..og Merete og Ditte, måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sjovt at høre hvad i tror og hvad i evt har opfanget. Især når man selv render rundt "i det" og derfor ikke ved hvad i ser/opfanger. Men jeg siger ikke noget endnu, da jeg stadig vil lade det være en overraskelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kia har lige postet et indlæg om det – tillykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guess who's back? Peter André!