Brunch

Walk in + Outfit sneak peak

Walk in + Outfit sneak peak

Der er stadig en del af jer der spørger til mit walk-in, men det er desværre ikke færdigt endnu. Lige nu står der ellers to søde fyre derinde og sætter lidt hylder op, hvor der bla. skal ligge strik og jeans på. I får dog lige her et lille bitte sneak peak (i kan se hele rummet her) inkl rod og outfittet fra da jeg mødtes med Ann-Sophie i tirsdags. Jeg glæder mig til, at jeg kan vise jer hele rummet! Nu vil jeg gå hen og spise oksesteg sammen med Hr. Kæreste og vores gæst. God fredag aften!

Here’s a sneak peak of my walk in. It’s not finished at all yet so I’m not showing you all of it yet. But I can’t wait to show you the whole thing. Hopefully very soon!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch