Satin sløjfe

Asos udsalg

Asos udsalg

Jeg var lige inde forbi ASOS og så at de har tyvstartet lidt på deres udsalg (mine erfarringer er, at de sætter flere ting ned i januar). Jeg har altid en liste på min computer over ting fra ASOS jeg godt kunne tænke mig – og der var da også et par af dem der var sat ned nu, men ikke NOK sat ned. Den eneste ting der var på listen, hvor jeg tænkte “det er godt nok billigt nu” var den her kjole. Jeg har før luret på den, da den virker som en god basis/hverdagskjole samtidigt med den har den fine knude-detalje. Den er koster nu kun £14 – ca. 120 kroner. Den fås i de to farver her øverst og kan findes lige HER.

2 kommentarer

  • Min erfaring er også, at ASOS rimelig hurtigt lader deres udsalgsvarer styrtdykke ned i pris. Det bliver tit skræmmende billigt. I hvert fald tingene fra deres egen kollektion. Jeg venter med at lure derinde til januar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det er også min erfaring. Tror allerede de sætter ydeligere ned imellem jul og nytår. Så jeg holder hovedet koldt lidt endnu 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Satin sløjfe