Outfit of the day #108

Bedste køb 2010

Bedste køb 2010

Det er nytårsaften i morgen og derfor har jeg stået i køkkenet hele dagen – har lavet dessert og forretter til i morgen (som alle har bedst af en nat i køleskabet). Det har dog været inkl snot (ikke i maden 😉 ) og feber. Not so nice. Det må godt gå væk inden i morgen, hvor vi skal være 13 mennesker her hos os bla. inkl hende her.

Nå, men nu hvor jeg allerede har opsummeret 2010 på det personlige plan, så synes jeg også det var på sin plads, at vi så tilbage shopping-wise. Derfor har jeg kigget alt igennem som jeg har købt i 2010 og har valgt mine 5 bedste køb. Det tog mig egentlig ikke særlig lang tid at beslutte – 3 af tingene var lidt selvskrevet. Det er egentlig ret rart at se tilbage på denne måde – det får mig til at opdage hvilken type ting jeg virkelig ender med at blive glad for. Desuden kan jeg se, at det nogle gange sagtens kan betale sig, at købe lidt dyrere ting – man passer oftest bedre på dem og sørger for at bruge dem oftere. Det vil jeg skrive mig bag øret til 2011.

1. pladsen: Min Yves Saint Laurent arty oval ring er nok årets bedste køb uden sammenligning. Nok også årets dyreste (foruden rejser), men den har været det hele værd. Jeg har brugt den så mange gange og tager stadig mig selv i at sidde og bare stirre på den.

2. pladsen: Den smukke røde rose kjole fra H&Ms Garden kollektion som kom i foråret 2010. Vi måtte gå så grueligt meget igennem før vi endelig kunne være sammen (bla. 2 x sletning af min ordre fra H&Ms webshop og måtte stå MEGET tidligt op for at bestille den… som så blev slettet igen). Til sidst blev den min takket være søde Kat som spottede den i KBH og gav mig den som en tidlig fødselsdagsgave. Den har været på flere gange i løbet af året og hver gang høstede den mange skønne komplimenter. Jeg forudser, at den kommer på flere gange i 2011!

3. pladsen: Inden vi gik vinteren i møde lovede jeg mig selv, at jeg ville ha’ mig et par wedge-støvler. Og det fandt jeg og fik jeg! De har været mine hverdagsstøvler (indtil denne den stygge sne kom) og jeg har virkelig været glade for dem. De kommer også til at bo på mine fusser igen, så snart sneen er væk. Indtil da bliver de nusset om her i lejligheden og holdt langt væk fra sne og vejsalt (det er ruskind ikke så glad for).

4. pladsen: Det er ikke fordi jeg aldrig køber parfume, at der er kommet en parfume på min liste. Men det er fordi, at jeg endelig fik overtalt mig selv til, at prøve en ny parfume. Det blev Marc Jacobs Daisy – som nu er endt med at blive en af mine totale ynglings. Jeg gruer for den dag, når den er tom (mest fordi den er halv-dyr herhjemme). En anden ting der skal skrives bag øret: Prøv nye parfumer!

5. pladsen: Jeg måtte også ha’ min sorte Gina Tricot blazer med spidse skulder med på listen. Der er ikke noget vildt specielt ved den og den var ikke dyr, men den sidder perfekt og kvaliteten er langt højere end prisen. Jeg har virkelig følt, at jeg har gjort et kup med den her. Den har været på MANGE gange siden jeg købte den i april og den kommer på lige så mange gange i 2011.

Hvad er jeres aller bedste køb i 2010?

28 kommentarer

 • Er helt vild med ringen, super godt køb + rigtig god blog.
  Godt nytår til dig 🙂

  – Silje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Mine chanel solbriller! Uden sammenligning! Lidt det samme som med din ring;) blir bare så glad hver gang jeg kan tage dem på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhh det kan jeg godt forstå mus – de ville også være her på listen, hvis det havde været mit køb 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint, kan godt forstå du er glade for de ting (: Nogle af mine bedste køb er også Garden Collection kjoler, de faldt lige i min smag (: I år købte jeg også for første gang hverdags-sko med hæl(/wedges), og jeg sætter pris på hver en lille sko i min samling (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den der Garden kollektion var virkelig et hit. Lige min smag – jeg kunne sagtens ha’ købt mere end jeg endte med at gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Emilie

  Super godt indlæg 🙂

  Nogle gange kan det være rigtig godt at reflektere over de køb man har gjort sig, og glæde sig over dem endnu engang – det samme vil jeg gøre nu ved at tage mig en lille rundtur i min lejlighed og genopdage mine skatte. Tak for inspirationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Dejligt at du kunne bruge det til noget. Det er nogle gange rigtig fedt at genopdage ting i sin garderobe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, min røde garden collection kjole er afgjort også et af de bedste køb i år. Det er helt utroligt så bemærket man bliver i den – får simpelthen så mange komplimenter for den. Du har ret i, at den er et helt super køb.
  Derudover er min H&M <3 Lanvin kjole også blandt favoritterne. Den er så speciel og anderledes, og jeg elsker den! Min Juicy Couture tasker kommer afgjort også med på listen over mine gode køb.

  Faktisk har jeg gjort rigtig mange lækre og brugbare køb i år. Hvilket er rart, da det er alt for dyrt i længden med de dersens fejlkøb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAH! Jeg elsker din (arty) YLS-ring. Såååå smuk,
  /Louise 🙂
  http://www.gingerliv.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtige fine køb du har fundet – og alle tingene er jo virkelig flotte på dig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt forstå at du er glad for YSL ring, den er også super fin og en ring man kan bruge år efter år. 🙂 Bestemt et musthave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, hvor er den bare skøn, den blazer! Det er nøjagtig såsan én jeg leder og leder efter! Men den er sikkert long gone..:-/

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er den desværre. Jeg købte den helt tilbage i april måned og den røg efterfølgende hurtigt. Vi har siden dog haft en der mindede en del om den – så spørg evt næsten gang du er forbi en GT 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophia

  Hvor er dine wedges fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Forstår godt at du er glad for Marc Jacobs parfumen – det er virkelig min yndlings!
  Har lige været ude og købe en ny i går, fordi at den gamle var tom… De er fanme dyre da!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kristine

  Som de andre skriver; smukke køb, de klæder dig så godt!

  Den ring er vist kun til at opstøve på e-bay efterhånden. Jeg kunne læse du har ringen i en str. 7. Kan det passe det er den største størrelse den findes i? Og ved du hvilken ring str. du normalt bruger?

  Jeg håber du kan svare! 🙂

  Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved faktisk ikke hvilken der er den største, men ja min er en sz 7 fordi jeg gerne vil have muligheden for at have den på flere forskellige fingre. Hvis den kun skulle sidde på min ringfinger, så skulle jeg ha’ haft en sz 6.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kristine

   Mange tak for svar. Jeg tror nemlig jeg bruger ca. str 53-54 i ring. Mon ikke en 7’er ville du’.

   Igen tak og god dag herfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha jeg kender faktisk ikke den slags ringstørrelser så godt, men det lyder ikke helt hen i vejret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Miss Jeanett.

  Jeg har flere gange kigget efter den der YSL ring, men den er udsolgt overalt!
  Hvor købte du din henne? Og kunne du måske linke mig en hjemmeside hvor man kan købe den?
  Jeg vil nemlig gerne have den samme som dig, altså den i turkis.

  Hilsen Stephanie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stephanie
   Jeg købte den i ParisTexas i i KBH i august. Tror desværre den er svær at på opstøve – men held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #108