Glædelig jul

Min jul

Min julMin julMin julMin julMin jul

Her er min juleaften og 1. juledag i billeder. Jeg havde en rigtig god juleaften med lækker mad, hygge og gode gaver. Jeg vandt endda mandlen! I skal nok få alle mine gaver at se på et tidspunkt. Igår (1. juledag) skulle vi egentlig ha’ været til Svendborg for at besøge noget af Hr. Kærestes familie, men vi blev hjemme da Hr. Kæreste nåede at sidde fast med bilen i sneen ikke mindre end 6 gange på selve juleaften. Så vi synes ikke det virkede rart at skulle køre frem og tilbage til Svendborg. Vi tog derfor en afslapningsdag, hvor min søster og hendes kæreste Jens joinede os i aftes. Da de kom tog vi hul på en af mine julegaver – nemlig første sæson af Mad Men. Min søster og jeg trodsede vejret og gik ud og fandt slik, chips&dip og sodavand til os alle. Derefter så vi mange, mange timers Mad Men. Det var SÅ hyggeligt! De sov her, så lige nu slapper vi alle bare af igen indtil vi skal ud til mine forældre til vores tradtionelle julefrokost hos dem her på 2. juledag. Tjek iøvrigt lige den smukke solnedgang ud fra igår! Håber i har haft nogle gode juledage so far 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul