If I just lay here would you lie with me and just forget the world

Outfit of the day #105

Outfit of the day #105Outfit of the day #105
H&M Trend Knit/strik – Gina Tricot pleather shorts – Gina Tricot tank top – Bianco overknee boots – Asos & H&M rings – Gina Tricot earrings

I får lige mit outfit fra igår, hvor vi var til noget julehygge hos noget af Hr. Kærestes familie. Der var glögg, æbleskiver, vafler, klejner og alt andet julegodt. Jeg var slet ikke sulten, da vi nåede aftensmadstid. Outfittet bar præg af at vi kørte i bil frem og tilbage – var nok ikke hoppet i “læder”shorts og strømpebukser, hvis jeg skulle ha’ cyklet. Strikken købte jeg sidste år og var utrolig glad for den, men i år har jeg underligt nok ikke brugt den så meget, så jeg tænkte det var på tide.

Jeg kan se, at i er nogle der har oprettet en ny bloglovin’ til min nye blogadresse (kan godt forstå i er utålmodige – bloglovin’ og google er godt nok også nogle sløve bananer). Så hvis i andre heller ikke kan vente, så kan i følge bloggen på den nye bloglovin’ HER.

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If I just lay here would you lie with me and just forget the world