Min jul

Outfit of the day #107

Outfit of the day #107Outfit of the day #107
ASOS dress (HER/HERE) – YSL arty oval ring

Som lovet er her mit outfit fra juleaften, hvor jeg havde min nye karrygule ASOS kjole på for første gang. Den er super behagelige og lige mig! Jeg håber i har haft nogle gode juledage – det har jeg selvom jeg er nu ser frem til nytår. Jeg er meget glad for, at der ikke er flere juledage end der er. Jeg tror ikke, at jeg kan spise mere fed julemad og jeg skal vist også bare ha’ en super asocial dag i dag. Nu er fokus på nytår og udsalg! 🙂

6 kommentarer

 • Rød læbestift klæder virkelig din hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Super fin kjole. Hvilken størrelse har du købt den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Elsker din stil, og elsker din blog! Har lige opdaget at man stadig kan få den karrygule kjole på asos. Must have!!! Har aldrig handlet derinde, så vil høre om du kunne hjælpe med størrelsen! Du siger den er lille i størrelsen. Jeg er normalt en 42 svarende til UK14, vil du så anbefale at jeg køber den i UK16?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh tusind, tusind tak Dana!! Hvor er det bare sødt sagt 🙂 Hvis du plejer bare at være en ren 42 herhjemme, så ville jeg bare tage en UK14. Men hvis du svinger imellem 42 og 44, så ville jeg tage en UK16. Ved ikke om det var til nogen hjælp? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul