Året der gik 2010

Outfit of the day #108

Outfit of the day #108Outfit of the day #108
Topshop dress – Gina Tricot ring

Igår aftes lå jeg og var sygdoms-ynkelig (har nu haft ondt i halsen, hoste og været forkølet i 3 dage, det har bare at gå væk til i morgen!) på min sofa inkl dyne, bolsjer og varme drikke. Derfor besluttede jeg at tømme mit kamera, så det kunne være klar til nytår. Her kom jeg i tanke om, at jeg faktisk nåede at få taget outfit-billeder i søndags inden jeg tog til julefrokost hos mine forældre (takket være lil’søs). Derfor får i her lige mit outfit fra 2. juledag. Har ikke haft Topshop-kjolen på i et år og det er da lidt af en fejl. Den er rar, pæn og sidder ganske fint, så den må jeg hellere få brugt noget mere. Desuden fik jeg afprøvet min nye læbestift fra ELF (julegave) i en mørkerød farve. Den hedder “Cheerful Cherry”.

Der er et par af jer der har spurgt til, hvor i finder min bloglovin. Vi er igang med at fixe en del småting ved bloggen, men den skulle gerne komme i en af de tomme boxe nederst her på bloggen (ved siden af Twitter og Facebook). Indtil videre kan i dog følge på Bloglovin HER.

4 kommentarer

 • Katrine

  hvor er du fin 🙂 smuk kjole, der bare sidder super godt på dig. Godt nytåt 🙂 Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej,
  Super god blog du har…
  Vil bare lige gøre opmærksom på at man kan følge dig via bloglovin ved at klikke på + ved siden af t og f i bjælken for oven. Derudover kan man altid kopiere en adresse og indsætte den i ‘søg’ på bloglovin, så vil der være mulighed for at tilføje din blog.

  Rigtig godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Henriette.
   Hehe det ved jeg godt (jeg har selv valgt at t og f’et skulle sidde der 😉 ), men det var fordi der var mange der blev ved med at spørge, så derfor ville jeg lige hjælpe dem på vej 🙂 Men mange tak! Og håber også du havde et rigtig godt nytår! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2010