Spørgsmål om de røde læber

Skoene der slap væk

Skoene der slap væk

Kender i det der med, at man før har luret på noget på en webshop. Man går og overvejer længe. Endelig finder man ud af, at man ikke kan slå tingen ud af hovedet og beslutter sig derfor for at købe. Og hvad sker der så? Den er UDSOLGT, gone og forsvundet. Sådan har jeg haft det i meget, meget lang tid med de her fantastiske heels fra Miss Selfridge. De var “the ones that got away” og jeg har været bitter lige siden. Jeg holder konstant øje med Ebay, men indtil videre har jeg haft no luck. De kommer altid lige i en enkelt størrelse mindre eller større end jeg skal bruge. Hvis der er nogle af jer der falder over (eller har) et par i en str. UK7 (dansk str. 40), så må i MEGET gerne sige til. Jeg er aller mest interesseret i den prikkede version som på billedet, men jeg ville også være interesseret i den helt sorte version. Jeg har et outfit stuck i mit hovede, hvor de ville være PERFEKTE. Har i en ting eller to som i stadig tænker på og er bitre over i ikke fik købt, da i havde chancen?

7 kommentarer

 • Eva

  IH, har det på PRÆCIST samme måde med den sorte krave med perler fra Topshop. Overvejede om jeg skulle købe den i et par dage, og så da jeg endelig havde bestemt mig for at slå til, så var den bare udsolgt. så bittert! er faktisk så desperat at jeg checker ind på deres webshop flere gange om dagen for at se om den er back in stock. har også alle mulige geniale outfit-sammensætninger oppe i mit hoved, haha. skørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det alt for godt, det får mig dog til at føle mig lidt overfladisk, hehe 🙂 Har du prøvet på trendsales (både som søgning, eller søge annonce)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kiggede lige nu hvor du nævnte det, men der var kun et par i den sorte version i str. 37. Har ingen profil derinde, da jeg hader trendsales – så har ikke mulighed for at oprette en søgeannonce.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Der køres lidt, ikke planlagt, Miss Selfridge-tema i dag på bloggen. Seriøst, er den her kjole ikke bare smuk? Jeg havde absolut ikke noget imod, hvis den hang i mit walk-in i morgen, når jeg stod op. Den ville være perfekt til nytår som en ægte vinter-prinsesse. Den har også en smuk dyb ryg som kun gør kjolen endnu mere fantastisk! Desværre er kjolen dyr og jeg er december-broke, så jeg må drømme videre. Men til jer der har £150 (ca. 1300 kroner), så kan den fås lige HER. Og jeg ville også meget hellere finde de sko… […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ork, gud jo da….masser! 😀 Senest et par Zanotti ballerinaer, som jeg blev ved med at lure på i håbet om at de blev sat lidt ned. Væk var de.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem drømte jeg også om i sin tid :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål om de røde læber