Blonde body

The party’s at your feet

The party's at your feet
1. ASOS glitter peep toe £45   2. Friis & Co sacha heels 999 kr   3. Topshop glitter platforms £62   4. KG by Kurt Geiger gold pump £100   5. Christian Louboutin crystal pump 15.120 kr (nej, i læste ikke forkert – de koster 15.000 kr)   6. Dorothy Perkins glitter crossover heels £35   7. Miss KG platform heels £75   8. ASOS diamante block heels £90   9. Friis & Co sisan heels 449 kr

Der er tit fokus på kjolerne her op til jul og nytår, men jeg tænkte at jeg ville dreje fokus om på festlige sko istedet. Jeg planlægger, at skulle have en helt sort kjole på nytårsaften (denne) og derfor kunne det være fedt, at spice den op med nogle festlige sko. Jeg har derfor samlet en god portion labre fest-heels, hvor keywords er glimmer, glitter og sten. Jeg overvejer stærkt, at finde nogle party-worthy heels frem til min nytårs-LBD. Jeg kan især godt lide nr. 2, 3 og 5. Kommer fokus til at være på jeres nytårskjole eller på nytårsskoene?

19 kommentarer

 • OMG. Jeg dør da lige over par nr. 2!!! Ved du om de er at finde i butikkerne???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det ved jeg faktisk ikke. Men jeg kan lige sende en mail afsted til min kontakt hos Friis og spørge. Men de er ihvert fald på webshoppe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må du meget gerne, for jeg synes det er lidt for risky at bestille over nettet. Jeg er nemlig ikke sikker på om jeg kan passe deres 41, det er meget forskelligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal jeg gøre – mail er afsendt til Friis!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, hvor er de altså smukke alle sammen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  6.7.8 og 9 synes jeg virkelig er fede 🙂
  Vi skal holde udklædningsparty til nytår, så jeg skal ikke stadses ud i fin kjole… men det skal jeg til gengæld når jeg skal til julefrokost med magasin til Januar, og der kunne et par glimmersko da være lige i øjet!

  Jeg vil glæde mig til at se, hvad du vil style din LBD med af sko – du er så inspirerende 🙂

  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Virkelig også vildt med par nummer to, havde nok bare taget et rigtig god kik på hvordan hælen er, fordi med så tynde hælespidser kan det ikke undgåes de slides ned hurtigt og måske allerede på første aften. Ville være ærgerligt hvis hele pyntedekorationen tog skade i såfald. For mig ser det ud til den sidder meget langt nede.

  Jeg skal i sommerhus med et par gode venner og holde nytår, så det bliver nok nærmere i et par hjemmesko end stiletter – men den fine kjole skal der dog være plads til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahhh sommerhus lyder nice! Ja, det tænkte jeg godt over, men slider du virkelig hæledutterne ned på bare en aften? Mine plejer at holde i flere måneder. Men det ville være bittert hvis man ødelagde det bagpå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, dejligt indlæg.
  Har selv lavet et lignende, fordi jeg selv håber på at kunne iføre mig LBD og glitter, glitter & glitter til nytår. 🙂 Synes faktisk det hører julefrokoster og nytår til. Hvem gør ikke lidt ekstra ud af sig selv til disse højdepunkter 😉

  Jeg er begyndt at følge med igen, synes virkelig din blog er blevet et klik værd!

  Mange hilsener Line 🙂

  http://jaquette.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sjovt at vi har tænkt samme tanke 🙂 Og tak fordi du vil følge med – det er jeg rigtig glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, jeg er helt pjattet med nr. 2 – hvor er de bare fede! Nu havde jeg godt nok lovet mig selv, at der ikke skulle flere stiletter med hjem, da det ikke er så tit, jeg får luftet dem, men måske liiige ét par til…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er så forelsket i dem fra topshop og har været det længe, men de er selvfølgelig udsolgt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt er jeg ikke så vild med alt det glimmer, men sko par nr. 1 og 3 går bare lige ind! Haps!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Super lækre sko!! Har har selv lige købt et par goldglitter stiletter fra Bianco – de laver også mange fine partysko 🙂
  http://www.bianco.dk/webshop/kategori/til-hende/sko/party

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonde body