Bedste køb 2010

Ynglings outfits i 2010

Ynglings outfits i 2010

Jeg kaster et sidste tilbageblik på 2010 og det gør jeg ved at vælge de 3 af mine outfits fra 2010 som jeg bedst kan lide. Alle 3 outfits har det tilfælles, at det er kjole/nederdele det hele, løst hår og alle er taget i forbindelse med en fest/event. Men det bekræfter bare hvad jeg allerede selv ved: jeg er en kjole-pige der føler, at fest-outfits er min stærke side. Jeg har aldrig fundet samme glæde ved at shoppe/style hverdags outfits som jeg har, når det gælder outfits til fest. Anden fun fact: 2 af outfits’ne indeholder Topshop kjoler (og dem har jeg faktisk ikke særlig mange af?), alle 3 outfits er fra den lune halvdel af året og 2 af disse outfit-billeder er taget i KBH. Måske får jeg endnu flere ynglings outfits i 2011, hvis jeg køber flere Topshop kjoler og tager en masse til KBH? 😉

Hvilket et af mine outfits fra 2010 kan i bedst lide? Synes i der er et eller flere jeg har glemt?

Outfit 1: Taget i forbindelse med bloggerfest på Hornsleth Bar i KBH i juni måned. Se outfittet og info HER.
Outfit 2: Er fra maj måned, da jeg var til konfirmation i Hr. Kærestes familie. Se outfittet og info HER.
Outfit 3: Blev taget til launch fest/event for H&Ms Home Store i KBH i august. Se outfittet og info HER.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste køb 2010