INFO ang blog-problemer

Den røde H&M Garden jakke

Den røde H&M Garden jakkeBillede til venstre lånt af Le Blog de Betty

Den vil jeg meget gerne ha’ fingerne i! Har du evt den liggende som du gerne vil sælge? Jeg er mest interesseret i en str. 38, men en str. 40 kan også gå. Alt den her tid hvor vi har været væk fra vores blogge har jeg brugt på eksamenslæsning, serier og på at læse en masse andre blogge igennem. Jeg overvejede denne jakke da kollektionen var fremme, men købte den aldrig. Og den har spøgt lige siden. Jeg er her på det sidste faldet over den flere gange og har nu besluttet at den SKAL være min. Så skriv hvis har en i vil sælge.
I behøver ikke skrive hvis i har set den på trendsales – jeg bruger ikke trendsales 🙂 Men Ebay annoncer må i gerne tippe mig over (hvis det ikke er til overpris).

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INFO ang blog-problemer