Elin Kling for H&M

Hold it against me

Hold it against me

Kl. 9.00 fik jeg udleveret min 24-timers eksamen og kæmper derfor de næste 24 timer. Jeg har trukket det værste fag jeg overhovedet kunne – så hvis der er nogle af jer derude der sidder og ved bare lidt om SQL, så må i gerne lige sige til. Jeg tager gerne imod den hjælp jeg kan få. Jeg glæder mig mucho til i morgen, hvor det hele er overstået. Forhåbentligt med en bestået karakter.
Nå, indlægget skulle egentlig handle om, at Britney udkommer i dag med hendes nye single Hold it against me. De af jer læsere der har fulgt bloggen i lang tid ved, at jeg er KÆMPE Britney fan. Og jeg er ikke bleg for at indrømme det. Jeg synes, at hun er awesome (som sangeren Briney – hendes privatliv har hun ikke altid styr på). Derfor har jeg glædet mig som et lille barn til hendes nye single. Hvis ikke jeg lige havde en 24-timers eksamen jeg skulle bruge dagen på, så havde jeg siddet og hørt den non-stop de næste par timer (… eller, det gjorde jeg så igår aftes på youtube hehe). Jeg er fan! Det er et stensikkert party-hit. Den skulle gerne være på iTunes nu og ellers kan i lytte HER. Nøj, nu glæder jeg mig til musikvideoen kommer…

2011 bliver et awesome musik-år. My two favorite girls Britney og Lady Gaga udkommer begge med spritnye albums. FAN-TAS-TIC!

13 kommentarer

 • Held og lykke med eksamen, jeg ved desværre ikke voldsomt meget om SQL – tænkte bare puha da jeg så det og kan godt forstå du ikke r glad for at have trukket det (sorry ikke for at træde i det). Jeg har kun siddet en lille bitte smule med MySQL ifm. oprettelse af databaser til hjemmesider, men så har der også været en udførlig vejledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg er også både Britney og Gaga fan – and not afraid to admit it 😉

  Held og lykke med eksamen! Kan desværre ikke hjælpe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Årh hvor dejligt at se et til menneske der elsker Britney Spears! Jeg ELSKER hendes musik, og folk griner altid af at jeg har en masse Britney på min iphone, but i like it! 😀
  Lady Gaga er også GREAT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med eksamen! 🙂

  Jeg er kæmpe Britney fan, har altid været det, og det får man altså hug for engang imellem. Men altså hun er så god! og jeg elsker at omkvæddet i denne sang, minder om nogle af de gamle Britney sange. Den kører på repeat 😀
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uha, jeg ved ikke meget om SQL – har dog haft lidt om det på handelsskolen da jeg havde IT på A-niveau. Kan ikke huske så meget andet end at SQL kan bruges til en relationsdatabase. De typiske anvendte relationsdatabaser er Access, Microsoft SQL og MySQL. MySQL er en database til at lave en dynamisk website. Ved ikke om du kan bruge det til noget 🙂 Men held og lykke med eksamen i hvertfald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,

  Jeg har desværre ikke forstand på SQL og har aldrig hørt om det før 🙁

  Men prøv evt. YouTube. Jeg søgte der, da jeg skulle til statistik eksamen, og der var nogle enormt gode og brugbare videoer.

  Prøv også studiesider som http://www.studieportalen.dk Den brugte jeg til min erhvervsøkonomi eksamenscase i weekenden. Måske der allerede er oprettet en tråd, og ellers kan du skrive specifikke spørgsmål, og folk er enormt gode til at svare hurtigt. Du skal blot oprette en bruger, ganske enkelt.

  Må lige ind og høre Britneys nye 🙂

  Mvh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med eksamen, det skal skam nok gå alt sammen 🙂 Jeg er dog ikke den store hjælp kender ikke det fag??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig god, og der er virkelig noget af “den gamle Britney” over den. Og mange gange held og lykke med i morgen – det skal nok gå. Ellers må din charme da helt klart trække op (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arj, det skulle jeg have set noget tidligere.
  Jeg ved da en masse om SQL – selv om det er lidt kækt at svare, uden at kende til omstændighederne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har indtil i morgen kl. 9.30 😉 Og det er rimlig overordnet og generelt om SQL (kort HVAD det er og hvad det bruges til… og så skal jeg give et kode-eksempel på Insert og Select statement)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • D’Oh! Så logger jeg glad af og glemmer alt om det igen, sikke en hjælp…
   Jeg håber du klarede dig igennem med bravour alligevel!:o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia bjerg

  hej;)
  Jeg har selv lige afleveret projekt hvor vi har brugt en masse PHP og MySql – Jeg har kode eksempler på både INSERT og SELECT funktioner – Skriv endelig til min mail, hvis du vil have dem
  MVH Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia bjerg

   ej hvor pinligt, så ikke at du skulle aflevere imorges. Sorry:=(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elin Kling for H&M