Ikke-udsalgsshopping

INFO ang blog-problemer

Det gode ved, at den gamle blog stadig er her, er at jeg så kan komme i kontakt med jer her. Som i nok har opdaget, så er bloggen nede pt, da vi af flere omgange har haft problemer med vores servere hos UnoEuro. De har simpelthen ikke kunne klare vores samlede trafik, store billeder og RSS-feeds. Nu efter 4 crashes på en måned har vi besluttet at det ikke er holdbart og derfor er vi lige nu ved at skifte server. Hvis i pt går ind på http://www.missjeanett.dk/ bliver i derfor mødt med en hvid skærm, hvor der står vi skifter server. Vi håber det hele er ordnet meget hurtigt, så vi kan komme tilbage til at blogge om mode istedet for tekniske problemer. Jeg kan mærke, at jeg har seriøse abstinenser nu hvor jeg skriver dette indlæg HAHA.

Jeg vil forresten anbefale jer, at følge med på facebook HER eller twitter HER, hvor jeg givet alle dem der følger der besked om vores tekniske problemer. Det er en del nemmere for mig, at komme i kontakt med jer derinde. Især facebook bruger jeg meget. Håber at vi blogges ved snart 🙂

2 kommentarer

  • Hej JeanettVed I mon, hvornår I er oppe at køre på den nye server? 🙂 For der mangler helt klart noget, når jeg zapper rundt mellem mine favoritblogs 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille!Vi er oppe og køre igen 🙂 På helt nye servere! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke-udsalgsshopping