Medinas bryster

Jagter den perfekte leather jacket

Jagter den perfekte leather jacket

Jeg har haft nogle problemer med Photobucket (den side jeg bruger til at uploade mine billeder med) og derfor har min blogging været lidt ustabil de sidste par dage. Jeg fik det dog til at virke lige nu, så jeg håber det ikke driller mere. Min dag igår bød på hyggedag sammen med min søster. Vi lavede en masse lækker mad, drak asti og fik snakket. Rigtig dejlig afslappende dag! I dag har jeg siddet model for en make-up artist studerende som skulle bruge mig til en brudemake-up (hint hint Hr. Kæreste 😉 ). Det var rigtig sjovt og det er faktisk ikke første gang jeg har siddet model deroppe. De er så søde og jeg siger gerne ja, da man kan lure en masse tricks af undervejs. Jeg skal sidde model for den samme pige i næste uge igen, hvor de skal lave 40-50er inspireret (Mad Men!) make-up. DET glæder jeg mig til!

Nå, nu røg jeg vist ud på et sidespor. Indlægget skulle egentlig handle om, at jeg endelig har besluttet mig for, at min garderobe ikke er fuldendt før jeg ejer en læderjakke. Siden jeg tog den beslutning har jeg tilgengæld ikke kunne finde den perfekte jakke. Jeg kan virkelig godt lide den her på billedet (fra ASOS find den HER), men der er desværre kun rigtig store størrelser tilbage 🙁 Har i spottet en lækker en til under 900 kr? Den skal være sort og ha’ nogenlunde samme snit som den her på billedet. Der må godt være fine detaljer på den, men det skal ikke være FOR meget lir på den. Den skal desuden være sort (ikke grå, ikke brun) og så er jeg ikke så vild med dem der har den der “rib-kant” forneden. Skriv gerne links i kommentarfeltet! Glæder mig til at se jeres fede bud 🙂

I kan finde flere læderjakker hos ASOS HER

bloglovin

41 kommentarer

 • Jacqueline Nguyen

  Er på samme mission. Havde også øje på denne her, men fordi jeg skulle overveje den, så blev den udsolgt på en dag – øv. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor bittert!! Men skønt jeg har en med mig på jagten 😉 Sig til hvis du finder noget godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg tror slet ikke, at I er de eneste som er på denne jagt!! Jeg er også meget interesseret i en feeeed biker læderjakke… Jeg er bare for nærig.. Jeg gider nemlig ikke give flere millioner desværre.. Nok mest fordi, at jeg ikke har de mange millioner til en jakke!! Øv.. Jeg må hellere følge med i indlægget her – måske nogle kommer med et hint eller en god idé.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, gør det! Så finder vi måske noget godt sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

   Jeg må lige indrømme, at jeg “desværre” overvejer at købe en PU jakke, da jeg simpelthen er så nærig.. (Jeg har dog lidt dårlig samvittighed over det – hvis man kan kalde det det) Jeg har fundet en flot én i Vero Moda, som de lige har fået hjem i dag. Den koster kun 299,95 er det ikke sygt? Og jeg synes slet slet slet ikke, at det ligner den er PU. I mit øje kunne den sagtens være ægte og snittet er så fedt!! Hvis jeg køber den, så sender jeg dig et billede på mail 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh det lyder godt! Send endelig billede, hvis du køber den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

   Nu har jeg købt den, men kan selvfølgelig ikke finde mit kamera – det er klart!! Jeg sender så snart det er muligt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

   Så har jeg fundet kameraet – jeg sender billeder med det samme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde er også på udkig, og har også rigtig svært ved at finde en! Synes jeg ser rigtig mange flotte, men de er sædvanligvis rigtig dyre.
  Må man spørge hvordan du får de store billeder fra Asos? Henter du dem et bestemt sted, eller laver du dem selv store i Photoshop? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh læderjakker er simpelthen også noget af det aller vigtigste i garderoben, hvis du spørg mig:)

  Jeg ejer selv blandt andre en brun en fra Club Collection, som jeg er virkelig glad for, og de har altså samme model i sort, godt nok koster den 999 kr. meeeen mon ikke den rigtige jakke kan klare denne pris?;)

  Her er linket til sitet hvor du kan købe jakken: http://www.clubcollection.com/default.asp?ID=50&show=vare&vareid=653&varenr=10033&varegrp=10&page=1&name=vareliste

  De har også andre modeller end denne, så jeg kan godt anbefale at kigge lidt rundt på sitet 🙂

  Sidst har min kære medblogger Frk. L skrevet et indlæg her sidste år (som stadig er aktuelt) om budgetvenlige læderjakker, der kan du jo også altid kigge forbi;)
  http://frkjensens.blogspot.com/2010/06/den-budgetvenlige-lderjakke.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke så vild med den du viser. Synes ikke om at læderet har den der krøllet effekt og synes snittet ser lidt firkantet ud? Men 999 kr er ellers okay – hvis jeg forelsker mig, så vil jeg nok godt give det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har som sagt selv en deres jakker og vil nok sige at billedet er noget misvisende i forhold til det “krøllede” læder samt snittet, hvilket du har helt ret i ikke ser særlig godt ud på hjemmesiden.

   Læderet er faktisk super blødt og lækkert og jakken falder rigtig fint.
   Jeg har den faktisk på i dette indlæg: http://frkjensens.blogspot.com/2010/06/sankt-hans-med-bla-muffins-og-lkker.html

   (Se venligst bort fra det ekstremt lange pandehår hehe;) )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er lidt svær at se på de billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mjaaa det er måske rigtig nok, men jeg kan nok ikke sige så meget andet end at jeg er rigtig glad for min jakke, og har flere veninder der har det lige sådan med deres, og at billedet på Club collections nok er noget misvisende, da jakkens kvalitet faktisk er virkelige god og at pasformen generelt er pæn, da den ikke falder så firkantet som det ellers godt kan syne.

   Håber at du finder din drømme jakke lige meget hvad:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den jagt har jeg også været på, jeg endte dog så med at købe en fra Zara til 1800 kr., da jeg fik feriepenge for snart to år siden 🙂 Men den holder, og jeg er ikke blevet træt af den endnu.. Men det var godt nok noget af en kamp, da jeg heller ikke er til den der ripkant :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad med den fra gina tricot?
  den er på deres online shop lige nu, til 399 kr.
  den har godt nok ikke den der “krave”, men der er ingen ribkant på. synes ihvertfald den er rigtig fed! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøv at kigge på missselfridge.co.uk
  De har mange fede læderjakker (synes jeg) Tror godt nok ikke at alle sammen er ægte læder, men det kan man nok læse sig frem til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der var ikke lige nogen jeg faldt for. De havde alle detaljer jeg ikke var så vild med. Øv – de havde ellers mange forskellige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på samme jagt. jeg havde faktisk fået en hjem fra topshop, men den var bare slet ikke som den skulle være – fx var læderet mærkeligt og ryggen af alm stof (BUT WHY?) og det vil jeg ikke give 130 pund for.
  Sig endelig til hvis du finder et godt alternativ – og god jagt 🙂

  Knus Anita
  http://www.pieceofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg leder selv efter lige det samme, så her følger jeg lige med 🙂

  // Emma
  http://www.emmamartiny.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv fundet den ultimative læderjakke (hvis jeg altså selv skal sige det ;)..) Den er fra S’nob de Noblesse og kommer i butikkerne her til foråret. Jeg har skrevet et indlæg om den her: http://linettescloset.wordpress.com/2011/01/15/my-jacket/. Som sagt så er den virkelig blød og har en perfekt pasform. Jeg vil helt klart anbefale den, til trods for den koster mere end 900 kr. for man får virkelig noget for pengene 🙂
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for inputtet, men den er ikke lige mig. Jeg vil helst ikke ha’ den hænger foran. Og vil ikke op i nærheden af 2000-3000 kr for en jakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh. har du mulighed for at vise billeder af det du skal have lavet næste uge, engang? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett!

  I Flensburg havde de en rigtig lækker en, dog i fake læder, til 15 euro på udsalg i Cubus.
  Kvaliteten var faktisk ret okay, men selvfølgelig efter prisen.
  Men helt klart et bud hvis man ikke vil smide mange penge efter en.
  Den lignede stort set den fra Asos.

  Det kunne jo være du har kontakter i Flensborg, for den var ret fed.

  /Emma
  http://www.emmoemmo.com

  Har du forresten modtaget den mail jeg sendte til dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg var på samme jagt sidste år, men fandt den som jeg personligt synes er fantastisk og har også fået en del komplimenter for den.
  Den er simpel og koster godt nok 99 kr. mere end det budget du skriver.

  Her kan du finde den:
  http://clubcollection.dk/default.asp?ID=50&show=vare&vareid=653&varenr=10033&varegrp=10&page=1&name=vareliste
  (Så vidt jeg kunne se, er der lige nu kun en størrelse tilbage, men jeg tror de får dem hjem igen – slriv evt. til dem og spørg)

  /K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Ups, måske skulle man næste gang kigge alle besvarelserne igennem før skrev en kommentar ;o)
   … Beklager, kan se at der allerede er en der har sendt dig linket til jakken..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Typically I am tired of leathers come February, but this year I’m still hyped on them and looking for perfect pieces! Thanks for sharing…I love it!

  <3 Megan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde har den du viser, og den er rigtig fed! Hun købte den i sommers, så de har haft den længe, og ofte synes jeg de får størrelser hjem igen, så det er bare at holde øje med den. Jeg købte selv fornylig en anden fra Asos, den har godt nok kun trekvartærmer, men er superfed. Den var også udsolgt på et tidspunkt, men så fik de flere størrelser igen. Du kan se mig i den her: http://stylestories.dk/2011/01/dagens-med-den-nye-l%c3%a6derjakke/

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Altså Mad Men foregår da i 60’erne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg godt – men make-uppen og tøjstilen i starten af serien (især 1. og 2. sæson) er stadig typisk 50erne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har spottet (og købt) den perfekte, grå læderjakke muubaa.co.uk under sale. blødt gedeskind, draperet hals. Bor nærmest i den lige pt.
  De har stadig en masse forskellige styles tilbage derinde, og kvaliteten er altså fantastisk. Mange af dem ligger lige omkring de 1000 kroner. 50% nedsat eller mere.
  Håber du kan bruge tippet.
  Mvh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tine
   Mange tak for dit tip, det var rigtig sødt af dig. Der var desværre ikke noget der var mig derinde (og det var også lidt over end hvad jeg vil give)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  http://www.muubaa.co.uk/c/Sale+Jackets.htm

  glemte lige at smide et link.

  =)
  God jagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay jeg har da et tip jeg selv synes er ret godt og ligner den læderjakke du har fundet meget.
  Den er fra…. wait for it… Føtex! I ægte skind og til bare 600 kr i denne uge.

  Du kan se den her i deres tilbudsavis på side 6. Jeg synes slet ikke den ser tosset ud.

  http://viewer.zmags.com/publication/2a58b1ed#/2a58b1ed/6

  Mvh

  Mia M
  http://www.fashionfairytales.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mig en lidt større ting derinde som jeg gerne ville ha’ fingerne i. Nogle husker måske da jeg bloggede om denne jakke tilbage i januar måned. Desværre var min størrelse fuldstændig udsolgt og ret hurtigt blev den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medinas bryster