Guidet tour med Spies

Medinas bryster

Var der nogen af jer der så Medinas optræden igår på tv? Der gik lige et halvt minuts tid før jeg opdagede, at hun faktisk ikke havde nogen bh på, så der var frit udsyn til Medinas bryster. Mine venner på facebook havde meget delte meninger om det. Jeg synes det var sejt. Jeg synes der er andre regler, når man optræder – der er andre grænser. Jeg synes det var provokerende på en fed måde som tvang mig til at tage stilling til hendes optræden på en anden måde end normalt. Hvis det havde været en af mine veninders outfit til en fest denne weekend, så havde min holdning nok været anderledes. Men Medina er en star, Medinas bryster er ret pæne og for mig er det mere et kostume/statement end et almindeligt outfit. Jeg synes også, at Medina er så dejligt forfriskende i den danske musik – og modebranche. Hun tør at rykke grænserne lidt her i leverpostejs Danmark, hvor vi alle hele tiden helst skal være så gennemsnitlige som muligt. Jeg synes ikke der er særlig mange andre kendte danskere der leger så meget med mode som hun gør. Det er skønt! Hvad synes i? Går det over jeres grænse? Er det for meget, at I kunne se Medinas bryster?


Affiliatelink

bloglovin

86 kommentarer

 • I. Due

  Smukke bryster har Medina/ og hvorfor ikke vise dem frem og forsøge at forarge dem der vil det. Der er jo frit valg men ikke hos mjig. Jeg synes hun var smuk som hun var-er. Og hun synger dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt fokuserer jeg mere på Maison Michel katteørerne,….wonder why? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det går ikke over min personlige grænse – og som du siger er det jo mere et kostume som et outfit. Jeg syntes det er sejt og hun har jo kroppen til det

  Jeg syntes dog at det er et lidt upassende sted hun vælger at tage det outfit på. Lørdag aften klokken 20 er der mange børnefamilier der sidder og ser tv – og de har ikke nødvendigvis brug for eller lyst til at se på Medinas bryster. På det punkt syntes jeg ikke det er særlig gennemtænkt.

  Modigt gjort af hende, men det havde været bedre havde det været zulu awards eller lignende – der ikke samler DK på samme måde som landsindsamlingen gør.

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså for mig er det lige meget om man kan se hendes bryster eller ej. Jeg har ikke noget problem med det! Men som du selv siger, ville jeg nok lige kigge en ekstra gang hvis min veninde kom sådan og skulle i byen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt bryster tager man jo aldrig skade af! 🙂 Og ja, forfriskende at nogen tør rykke grænserne lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er cool. Og kan samtidig se det dybt ironiske i, at man under netop hendes optræden kunne ‘Vinde koglerne’ 😉
  KH Ginger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes stadig hun er fantastisk! Dog kunne jeg ikke selv finde på at gøre det, heller ikke som et kostume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det var meget malplaceret. Fint nok i en musikvideo, koncert eller i et andet tv-show – fx ved optræden til zulu award eller andet i stil med mtv’s music award show, men i lige præcis dette velgørenhedsarrangement, synes jeg at det var meget malplaceret. 🙂

  Bryder mig i det hele taget ikke om hendes musik og jeg synes at det havde været pænere med en bh under 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … Som du selv giver udtryk for: ENDELIG en der tør rykke lidt i kedelige DK.. Hun er SÅ cool! (og modig)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes det er helt Ok, når man har så flotte bryster som hende! Synes faktisk at det er et ret fedt outfit!
  Dog synes jeg at det er pisse ærgerligt at det ikke er en “rigtig” live optræden, men at det enten er playback eller også en masse autotune over…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Medina er for sej! Synes på ingen måde det er et upassende outfit, og føler man sig stødt – ja så burde man vel ikke se hendes optræden, da hendes påklædning altid “fylder” en del i hendes optræden:-) I øvrigt tror jeg ikke det har medført, at der blev samlet mindre penge ind i kassen – tværtimod:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er så sejt gjort af Medina. Jeg synes også, at hun er så nytænkende, så det ikke bliver en kedelig optræden, men derimod spændende. Thumps up for Medina
  Sabine
  http://www.Sabinesverden.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes hun er super cool, og elsker hendes musik og stil. Og kan slet ikke se det slemme i at man kan se hendes bryster gennem blusen. Det er et smagsfuldt sæt hun har på, og måske provokerende for nogle, men je synes bare det er fedt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke stødt af det, men som nogle nævner, så er det måske et lidt upassende tidspunkt at vælge tøjet på, fordi man børnefamilier ser med 🙂
  Men ja, hun har faktisk ret pæne bryster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først lagde jeg også mere til hendes “øre” end til brysterne…
  Men syntes hun har en flot krop, og hvis der er nogen som kan gøre det så er det da bestemt hende
  men syntes som mange skriver skulle hun have gjort det et andet sted!

  Til gengæld syntes jeg hun er så meget pænere med mørkt hår end det “lyse” afbleget…
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NT

  Jeg synes deter FEDT! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • møller

  Giver dig ret i indlæg!(-:
  synes hun er smuk og jeg vil sige det er mode det her, og hvad så at børn ser hendes bryster, det første folk fik hovedet da de kom til verdenen var bryster, så lad nu vær med tage det så stort. jeg synes det helt fint med jeres meninger, respekt. men det jo helt naturligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er fan!

  Kan dog godt forstaar hvorfor danseren har valgt at stjaele Medinas bh – havde jeg nok ogsaa valgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det lidt med Medina, som jeg har det med GaGa. Musikken siger mig absolut ingenting, med mindre man står på et dansegulv til en gymnasiefest. Det lyder bare kedeligt, ellers. Synes dog, det er voldfedt, at de provokerer pop-verdenen med deres kostumer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er personligt helt ligeglad, og hun må vise sine bryster alt det hun overhovedet gider, men jeg synes hverken det er classy, cool, pænt eller provokerende. Come on, gå ned i DSB-kiosken og se de første ti par bare babser på bladhylden, gå ind på en bare lidt suspekt hjemmeside, læs div. modeblogs eller tag i byen (her i provinsen) en fredag nat, så ser du det samme eller mere til 😛
  Jeg synes at diskret gennemsigtighed kan være ret fint fx med blonder på blonder, men det der hvor det er helt udstillet synes jeg bare er lidt… “Uh, jeg viser mine bryster, hvor er jeg vild”-agtigt.
  Undskyld for at være party-pooper. Hun er bestemt en pæn pige, men jeg synes ikke det er vildere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Altså, hun er jo så smuk! At hun viser lidt bryst, gør da ikke noget. Jeg vil da sige, at der er det der er værre 😀
  Men jeg deler samme holdning. Hvis det var min veninde eller en fremmed pige til en privatfest, så ville jeg da ikke synes, at det ville være helt i orden. Men det er også fordi, hvis min kæreste var der, så ville det være træls, at han kiggede efter hende. Heh, jeg er lidt jaloux anlagt 😀

  http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • som mange af jer siger er der jo ikke noget i vejen med hendes bryster eller krop for den sags skyld. Hun er modig og jeg har generelt meget respekt for hende og er glad for hendes musik.
  Men jeg synes at det høre hjemme et andet sted. Som en sagde så ville zulu awards, en koncert for hende selv eller et andet program være mere passende. Og om de samlede mere eller mindre penge ind er jo underordnet. Men synes ikke man skal være så “afslappet” omkring sit udtryk når det er et program der bliver set af børnefamilier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MT

  Ved ikke helt hvad statement Medina og hendes tøj/krop fik lavet som var så sejt. Havde hun haft en større fedtprocent eller et par større (og/eller skæve) bryster var der nok flere der havde fået frikadellen i den gale hals. Så havde der være lidt mere statement over det, og “tagen stilling til hendes optræden på en anden måde” givet mere mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Dette program var et indsamlingsprogram, ergo er henvender det sig til de fleste aldersgrupper, og jeg syntes bestemt ikke, det hørte hjemme. Jeg synes lidt for tit, at Medina er nødt til at fjerne fokus på sit manglende musikalske talent og den fakta, at det var tydelig playback, ved at optræde uden BH eller i andet totalt udfordrende (under)tøj.
  Jeg har bare en skæv holdning til den slags, og så kan man kalde mig kedelig eller whatever. Jeg synes i høj grad, det viser, at Medina måske ikke er en succesfuld musiker om få år. Jeg mener, det er bregrænset hvor længe, at en performer kan bruge sin sex appeal i sit image, og der kommer en dag, hvor det bare ikke muligt mere.
  Jeg er bestemt ikke fan af Medina, og synes hun udelukkende producerer metervare-pop. Når det så er sagt, så er hun da enormt smuk, og hun kunne da bestemt bære det look i går, helt klart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke – så godt skrevet! Og hvor er jeg enig med dig! Om Gaga/Medina (mange sammenligner ofte de to sangerinder) debatten generelt, står jeg med et ben i hver lejr – jeg kan sagtens se det “Warhol’ske” i deres optræden og ageren, og jeg kan godt se, hvorfor en stærk visuel (med sexuelle undertoner) fremtæden skulle være interessant, men samtidig synes jeg det er vigtigt, at huske på, at Medina eller Gaga for den sags skyld ikke er de første musikere til også at lægge fokus på det visuelle – Björk er et godt eksempel på dette. Medinas musik er mine øre almindelig pop, og jeg har altså svært ved kun at hylde overflade og form fremfor indhold.
   At kalde Danmark for et leverpostejsland, uden at medtænke mange af de andre dygtige talentfulde musikere, er for nemt og i min oprik ugennemtænkt. Her tænker jeg foreksempel på Fallulah, som leverer popmusik, (men i mine ører nytænkende popmusik), men som også vægter det visuelle højt (og behøver jeg at nævne mange andre danske kunstnere som også formår at rykke ved grænserne – med tildækkede bryster).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tillader mig lige at tilføje 🙂 : at javist børn tager ikke skade af at se et par bryster, men jeg synes også det er upassende (og egentlig ligegyldigt,) at Medina viser bryster. Men husk også at konteksten er afgørende. Et par bryster ændrer jo funktion og betydning i situationen – et par ammende bryster er ikke det samme som et par bryster i en mere seksuel kontekst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er slet ikke med på Fallulah bølgen – jeg forstår slet ikke hvad folk ser i dem. og Danmark er et leverpostejs land! Her er det bedst at være så gennemsnitlig som muligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Her vi vidst så enige, som man kan blive! Dansk musik har udviklet sig enormt meget. Jeg kunne også sagtens remse en liste af fantastiske danske musiker, heriblandt nogle mine favoritter Fallulah, Tina D, Kashmir etc etc., som er kvalitet i mine øjne! Hvis man rykker grænserne til resten af Skandinavien, kan Thomas Dybdahl klart blive pointeret. Min Absolutte favorit sanger..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe i er godt nok delte – men det er fedt, skønt med lidt debat!!

  Jeg er slet ikke enig med jer der siger det ikke hører hjemme i det program. Hvem er det der ikke kan tåle at se dem? Børnene? Som en af jer nævner, så er en af de første ting som børn ser i deres liv er et par kæmpe bryster som de efterfølgende ligger og gumler i et par år. Der er ingen der tager skade af at se et par bryster (som Lasse også nævnte, haha!). Hvis børn ikke kan tåle at se bryster, så skal man også holde dem væk fra stranden om sommeren, hvor man ligger topløse og slikker sol.

  Om det er classy eller god stil at vise bryster på tv det kan vi helt sikkert diskutere. Jeg tror ikke jeg synes det er classy, men grunden til at jeg synes det er fedt, er netop at hun får en masse mennesker op af stolene (inkl flere af jer). Det kan jeg godt lide – når der lige bliver rystet lidt rundt på tingene (HAHA, se dét havde været sjovt hvis hun havde gjort det igår!).

  Mht hendes musikalske talent, så mener jeg ikke hun er the second coming eller noget. Men jeg er klart tilhænger af hendes musik som jeg synes er velproduceret ørehængende pop (jeg er dog klart størst fan af at hun synger på dansk… jeg synes de sange har mere nerve). Mht playback så er det heller ikke noget jeg hænger mig i, men jeg er også fan af Britney som vist, om nogen, er dronningen af playback. Men med Britney vil jeg 10 gange hellere ha’ at hun synger playback og så tilgengæld fyrer et fedt danseshow af, hvor hun ikke står stille 2 sekunder. Så for mig er live sang ikke nødvendigvis = godt. Men det er bare min holdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Jeg er ikke så vild med det – pæne bryster eller ej, så synes jeg det er en spøjs måde at tiltrække sig opmærksomhed… Derudover tænker jeg, at hendes hovedbeklædning aka katteører, var endnu mere spøjs.. men jaja, det er jo Medina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår ikke helt hvordan bryster skal ryste nogen, min tanke er lidt som da ekstra bladet i går aftes skrev “glemte hun, at tage bh på eller hvad var idéen?”, haha.. Jeg synes bare, det er et lidt mærkelig move 😀

  Nu er jeg ikke rigtig til pop, men med procenter i blodet, er jeg klart mere til Medinas danske musik, fremfor det engelske.. Eller har kun hørt den der addiction (lyder vist gammel nu, hehe), men den synes jeg er lidt tam..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er da mega sejt gjort!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig – det er sejt og hot! Her i “leverpostejs”-Danmark :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fedt at hun bryder rammerne!
  Lidt ala DK’s Lady gaga 😀
  // Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Jeg synes aldrig at Medina har været tæt på at blive DK’s Lady Gaga – at hun smider en gennemsigtig skjorte på og et par katteører er langt fra kostume-ish, kontroversielt eller Lady Gaga. Jeg har stor respekt for Medina og hendes musikstil, men ville gerne se hende mere kontroversiel for at jeg ville begynde at betragte hende som en ordenlig kunstner – man ser hende jo næsten kun i sort tøj. Se nu fx. svenske Robyn, som virkelig forstår at danne sig et ordenligt navn i udlandet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes absolut heller ikke at Medina er tæt på at være Lady Gaga. Tilgengæld kan jeg ikke klare Robyn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  hun ser alt for godt ud!

  http://vosquestionsdart.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske lidt provokerende… hvilket jeg egentlig også tror var hele idéen med det. Men jeg må indrømme, at det faktisk er ret sejt. Og når hun nu, faktisk har ret flotte bryster hvorfor så ikke vise dem frem? Desuden synes jeg det ser ret godt ud, at der ikke er noget under blusen. Ja, Medina er altså sej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SG

  Nu er jeg så en af dem der synes Medina er fuldstændig intetsigende. Hendes musik er kedelig og hørt før. Mht. brysterne, så synes jeg hun skulle overveje at lave noget andet hvis den eneste måde hun kan aflede opmærksomheden fra sit manglende talent på, er ved at flashe brysterne i hovedet på danmarks befolkning.
  Og en eller anden skrev at det var fedt hun turde rykke lidt ved kedelige Danmark. Virkelig? Rykke lidt ved at vise bryster? Næppe. Det er muligt Medina tror hun er nyskabende og provokerende, men hun fremstår bare som et tamt forsøg på at være det.
  Booooring! Bryster eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det går over min grænse.
  Jeg er ikke sart, men jeg synes man skal vælge det hvis man vil se bryster; jeg mener, se en voksen film eller sådan noget. Danmarks Indsamling var et program mange danskere i alle aldre så, og så er det forkert med bare bryster (gennesigtigt stof eller ej).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du stikker jeg bare lige lidt til dig – men hvem er det der ikke kan tåle at se bryster i et “familieprogram”? Børnene?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det er røv sejt. Hun har en super fed stil, og ja hvad så hvis der er børnefamilier der ser med.
  Det er jo ikke fordi hun står og ryster dem.

  Noget andet. Hun synger ikke playback. Der er stor forskel på radio versionen og denne version hun synger her,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Hmmm er der en sammenhæng mellem sætningen “vind koglerne” på skærmen, og så det faktum at Medina der ikke har bh på? :p

  Slap dog af med de børn. Hvis de ikke kan holde til at se et par bryster, så er det nok mere dem der er noget galt med end Medina. Og helt ærligt, hvis folk ikke havde nævnt at hun ikke havde bh på, havde jeg nok heller ikke lagt mærke til det.

  Lækker optræden, lækker attitude, knap så lækker hårfarve (det mørke var pænere), men alt i alt er hun fantastisk uanset hvad man måtte mene om hendes musik. Synes det er fantastisk at der findes en type som hende i vores land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er egentlig lidt ligeglad med hvad damen laver, forstår bare ikke konceptet i det. Hvis man er musiker, så er det vel musikken der skal tiltrække opmærksomhed og ikke hendes gajoler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vel en samlet pakke? Det jo unægteligt både udseendende, image og musikken der er en samlet pakke. Sådan er det ihvert fald for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er ok.
  Hendes skjorte, havde jo en streg der gik ned og dækkede hver bryst vorte mere eller mindre, men jeg syntes også det ville have vlret fint hvis der ikke havde været de to striber :/
  Jeg så sådan set ikke hendes optræden igår, men da jeg her læste at hun ikke havde BH på troede jeg først at hun OVERHOVED IKKE havde noget på, og DET ville have været for meget for mig, jeg mener det er jo et familie show og der var også mange børn til koncerten, men i og med at hun jo sådan set havde en skjorte på og at hendes “koregrafi” var lavet så hendes arme sådan set var lige foran hendes krop hele tiden, så var der ikke det helt store at være forarget over.
  Jeg er vild med Lady Gaga’s ground-breaking fashion choises, så selvfølgelig er jeg også fan af Medina’s, men lige her syntes jeg egentlig mere at hendes blonde hår og katte ører var et no-go.

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonia

  hun holder ikke særlig længe. Jeg tror ægte talent, som ikke har det behov for at eksponere sig selv på den måde (Fallullah og Oh Land) eksempelvis når langt længere i udlandet end Medina. Det kan godt være hun skubber til nogle og få grænser her i DK, men det kan slet ikke måle sig med Gaga eksempelvis, da Medinas mål er at få et gennembrud i DK. Det får hun slet ikke, efter min mening. Og ja, jeg synes slet ikke det er i orden at vise bryster til sådan et show – min venindes lillesøster på 10 ser op til sangere som hende, og hun har et par gange imiteret deres bevægelse osv. Så jo det påvirker sgu børnene på en eller anden måde. Hun er desuden også ligeså kedelig som leverpostej, der er jo intet spændende over hende! Musikken hun laver er intet specielt og det gælder det samme for hendes stemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sonia

   mente naturligvis brud i USA 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men det er jo så bare der din venindes forældre skal sørge for, at deres datter ved der er forskel på et sceneshow og hvad man tager på til daglig. Det er hendes forældres opgave – ikke Medinas. Og jeg forstår ikke hvorfor folk er så kropsforstrækkede? Det er altså bare et par (endda ret pæne) bryster.

   Mht hendes talent så er det jo en smags sag. Jeg synes fx også at Rasmus Seebach er talentløs og at den eneste grund til han har fået succes er fordi hans far var kendt. Men der er mange andre der elsker hans musik. Så det er jo et spørgsmål om smag. Jeg kan godt lide Medina – jeg er dog mest til når hun synger på dansk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Endelig får man noget for sine licens penge til DR!! :D:D:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hun er sej, men det virkerede som om, hun selv var lidt beklemet ved situationen og de frie fine bryster og hele tiden stod med hænderne på mikrofonen for at skjule dem. Er jeg den eneste, der synes, hun har ligheder med Natasja Crone , efter hun har fået lyst hår? Tilbage med det mørke hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej hej.
  Jeg vil gerne starte med at understrege, at jeg slet ikke er forarget over Medinas bare bryster i bedste sendetid – de er endda meget flotte, må man sige 🙂
  Men forstår ikke hun har brug for at lave et (efter min mening, ret vagt) statement i et program der handler om at rejse penge til unge, fattige afrikanere. Fokus burde være på den tragiske situation der skal rejses penge til at rette op på.
  Derudover, synes jeg egentlig ikke det er et statement man kan bruge til noget. Synes det ville have endnu mere overraskende hvis hun troppede op i en islandsk sweater – det ville da rykke mere ved grænserne af den gængse opfattelse af et popikon. Synes faktisk ikke hun rykker grænserne overhovedet – hun understreger bare, at hvis man skal have popsucces, er det ikke kvaliteten af musikken der er i højsæde, men i stedet en smækker krop. (Ej hvor lyder jeg betonfeministisk).
  Endelig synes jeg, hvis hun vil lave et statement, kunne det måske være et statement med lidt mere tyngde.

  Det var bare det jeg ville sige, hej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kommer lige lidt tilbage:
  Jeg synes, at det med børnene er et crappy, crappy argument. Der er fri porno i Danmark, folk ligger topløse på stranden og der er masser af film/musikvideoer hvor de er meget letpåklædte i allerbedste sendetid. Det er bare bryster, altså..
  Jeg kan slet ikke blive forarget over det, som jeg tidligere skrev, men jeg synes det er påtaget rebelsk og “sexet” – og ender op med at blive præcis det modsatte.
  Jeg hører meget Medina når jeg er fuld, og hun kan helt sikkert noget med fest, men det der med nøgenhed som provokationsfaktor er imo ret passé. Så kan vi så diskutere hvad det næste skal blive.. Grænserne er blevet flyttet ret langt, jo.

  Iøvrigt, Jeanett, er jeg enig med dig mht. Seebach. Jeg tror at begge kunstnere er døgnfluer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt se noget af det du siger med det kan ende med at virke påtaget rebelsk. Og yeah, lad os håbe Seebach snart holder op med at lave musik 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bryder mig ikke om Medina. Og jeg synes det er absolut FORKERT at hun viser sine bryster frem, som ikke engang er pæne! i et live familieprogram! l. Due, skal jeg også vise min røv frem, fordi den er super flot? Nej! Sådan synes jeg bestemt ikke at man skal opføre sig. Så et helt klart 03 med pil nedad fra min side. Ad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt, så bryder jeg mig ikke om Medina. Jeg synes ikke hun synger særlig godt, jeg synes hendes tekster er himmelråbende banale, og jeg synes hun sælger sig selv på sex og sit udseende, hvilket jeg kun syntes dette bekræfter. Dermed ikke være sagt at jeg foragt alt omkring hende, jeg kan da sagtens se at nogle af hendes sange vil fyre godt op under en fest på et tæt pakket provinsdiskotek, men dermed ikke være sagt at det er godt. Desuden synes jeg det er upassende at stille sig op i bare bryster til den årlige Danmarksindsamling hvor rigtig mange børnefamilier kigger med. Hun viser i forvejen rigeligt frem i sine musikvideoer, så hvorfor ikke holde det der? 🙂

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor kan børnefamilierne ikke klare at se bryster? Det forstår jeg ikke. Så burde børnefamilierne heller ikke se danskespillefilm eller tage på stranden, fordi der er også en del bare bryster.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  1) Bare fordi der er porno at finde i en vilkårlig dsbkiosk retfærdiggør det jo ikke, at flashe kasserne på alle tider af døgnet foran et uvidende publikum. På trods af, at børn er blevet ammet som små (come on med det argument!!!), og nogle kvinder ligger topløse om sommeren. Der er en grund til, at det ikke er lovligt at gå nøgen rundt på gader og stræder – det kan virke blufærdighedskrænkende. Ja, det er sguda meget uskyldigt, men derfor er det alligevel en plat seksualisering i et upassende forum. Selvfølgelig kan hun slippe afsted med det, det har hun jo gjort, men hun burde bare lade være.

  2) Hvorfor er det mere iorden fordi de er flotte? Bryster er vel bryster – og det har da den samme signalværdi selvom de er faste og runde. Og det signal siger ‘Se mig, jeg smider tøjet for opmærksomhed, Yay’. Not cool.

  3) Jeg er helt enig med argumentet om, at det show netop bekræfter en fordom om kunstnere som hende, og ikke rykker ved en skid. Det er også derfor jeg bliver så provokeret – netop fordi hun tyr til virkemidler som dette, når det bare er så unødvendigt altså! Øv Medina…

  4) Medina er sikkert selv pisseligeglad med børnefamilier, ellers havde hun nok ikke gjort det, og hun høster da en masse gratis omtale nu, men jeg har altså mistet lidt for hende. Hvorfor Medina? HVORFOR? Det er plat, plat siger jeg.

  5) Katteører – WTF?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man kan være så harm over et par bryster?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg forstår ikke man kan være så ligeglad? Du skriver du synes det er et fedt ‘statement’ for en kvinde som Medina, men hvad er det helt præcist ved den handling du synes er så cool?

   Jeg fristes til at spørge hvorfor du ikke bare selv viser dine bryster på bloggen? Så ville du sikkert få en masse opmærksomhed, og det lever din blog jo af, immervæk. Det gør du jo sikkert ikke fordi du synes det er upassende, og desuden ikke det du står for. Du har nok ikke et behov for at vise dine bryster offentligt!!? Correct me if I’m wrong.

   Hvis nu det var Jessica Sky der stod på scenen, eller Pamela Andersen – så kunne jeg da være fløjtende ligeglad (måske lige bortset fra blufærdighedssnakken, men det er en helt anden sag), men pointen er, at vise sine bare bryster er ikke for alle – og ikke i enhver sammenhæng, og jeg havde måske troet noget andet om Medina. For det er jo ikke ‘bare’ et par bryster – det er jo en snak om værdier, i bund og grund, det må du da give mig ret i? Man tager da en beslutning om sit image når man poserer nøgen – og jeg er nok bare ikke en ‘jeg-viser-mine-bryster-kinda-gal’. Kald mig bare konservativ eller feministisk..det er ok.

   Ja, de bryster har da vist fået mig op af stolen. Måske vil jeg bare gerne argumentere imod fordi I er så mange der synes det bare lige er sagen med de bryster. Jeg synes ikke det er så sort og hvidt!!!

   Men – altså – det hele er sagt i en meget venskabelig tone…bare for at få det på det rene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ligeglad, fordi det overhovedet ikke rører mig. Tværtimod – jeg har set videoen flere gange for at fange de få glimt af hendes bryster, fordi jeg synes de er super flotte.

   Nej, jeg har slet ikke tænkt mig at vise mine bryster på bloggen. For det første har jeg ikke noget behov for at vise jer mine bryster. Og for det andet så kan jeg ikke se hvilken sammenhæng de ville ha’ relevans her på bloggen. Jeg forstår tilgengæld ikke helt det du siger med værdier? Jeg ser det ikke som om at Medina ingen værdier har, fordi hun har vist sine bryster på tv?
   Omvendt er jeg nok dobbeltmoralsk. Jeg har intet imod Medinas bryster, men omvendt hader jeg at tøser smider bikinitoppen på stranden. For mig er det anderledes fordi de bryster er i samme “rum” som mig og jeg kan ikke bare slukke mit tv for at slippe for at se på dem (jeg kunne selvfølgelig lukke øjnene imens jeg er på stranden, men hvem gør det?). Måske er jeg en smule kynisk, men oftest er der heller ikke tale om lige så flotte bryster som Medinas.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Weehoo hvor der er gang i debatten Frk Jeanett..

   Præcis min pointe; Dine bare bryster er irrelevante på bloggen, ligeledes er Medinas bare bryster irrelevante på scenen!! Det handler om hvad man vælger af tricks for at promovere sig selv, og jeg synes bare bryster er et dårligt valg.

   Jeg siger ikke hun ingen værdier har – jeg siger bare jeg ikke sympatiserer med de værdier. Jeg synes netop hendes værdier må være, at det er ok at smide bh’en for lidt omtale, og det er, i mine øjne, bare for plat. Der må være grænser for luskede opmærksomhedskneb -jf. bare bryster og blogging argumentet.

   Personligt synes jeg da også at hendes bryster er skideflotte, og det er da vældigt spændende – jeg er jo ikke så rigid at jeg ville slukke. Jeg forstår bare ikke hvorfor hun vil gå til de yderligheder? Ja, hun har da fået en snak igang i medierne, men altså, hip hurra, det ændrer jo ikke på det prædikat hun nu skal leve med som sangerinde – måske bare latterlig og useriøs – eller måske slutty og sexfikseret.

   Mht. topløs på stranden-snakken synes jeg faktisk det er helt ok. Du ved godt når du går på stranden, at det er en offentlig sfære hvor mennesker er meget lidt påklædt. Det er varmt, man tager sol etc. Der er en mening med ‘galskaben’. Ja, jeg ville da også hellere se på Medinas bryster end en småfed tyskers, men ret skal være ret – og er det ok for Medina på stranden så er det også ok for alle andre. Og ja, du kan slukke for dit fjernsyn, men hvad så med dem på første række til koncerten – skulle de så ‘lukke øjnene’? Oplever de ikke præcis det samme som du gør, når du bliver blufærdighedskrænket/provokeret/whatever på stranden når du får andres bryster lige i hovedet, om man så må sige? Det endda i et forum hvor man overhovedet ikke er forberedt, og derfor bliver ufrivilligt udsat for det.

   Når det så er sagt – så forstår jeg da godt hvad du mener. Why the fuss? Hun har jo trods alt skjorte på. Men sagen er jo, at vi allesammen har meninger om piger der viser patter – uanset om det er Medina eller en stakkels side 9 pige der har fået 500 kr for det. Det virkede netop ikke kvindefrigørende eller selvrealiserende, men nærmere ret akavet og underligt. Faktisk kan jeg virkelig godt lide Medina og hendes musik. Jeg synes virkelig hun har en fed stil, og er helt overbevist om at hun nok skal blive stor i udlandet, men det der stunt, det er sgu ikke lige min kop the! Det er jo et valg hun har taget, og sådan er det med dét.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har sgu respekt for at du gider at debattere med mig og de andre – det var derfor jeg lavede indlægget: for at lægge op til debat! Jeg tror dog vi to skal være enige i at være uenige i det meste pånær at hendes musik er meget cool 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise – jeg er enig med dig i alle punkter – dog undtagen punkt 5. Synes katteørene er meget sjove 🙂
   synes det er spøjst sådan som mange skriver “hun har jo brysterne til det”, så hvis hun nu havde lidt grimmere bryster, så måtte hun ikke vise bryster? Og hvad så med de kvinder, der bader topløse på stranden – er det kun for dem med pæne bryster?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johansen

  Jeg syntes hun er utrolig. Det er smukt. Jeg syntes det er smukt med bare “nøgne” bryster, inde under en bluse. Hvilket program hun så vælger at optræde sådan i, er så en anden sag (for nogen selvfølgelig). Jeg syntes det er kunst, at kunne se bryster eller ane bryster igennem en bluse. Om den så er transparent eller om det bare er en hvid tanktop, så syntes jeg det er smuk og naturligt. Desuden væmmes jeg virkelig ved verdens største kavalergang. Jeg bryder mig ikke om at se piger, der spænder brysterne helt op. Det synd for brysterne. De er fra naturens side, og vi burde takke naturen noget oftere, for det kunst vi piger har fået placeres på brystkassen.

  Det er smukt, naturligt og er så befriende og behageligt!!
  Smid BH’EN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michal

  Jeg bryder mig generelt ikke om hendes musik… dog syn’s jeg at dette nummer har noget god lyd.

  Der er dog én ting der irriterer mig ved det, og det er hendes måde at synge addiction på.
  Istedet for at synge addictionnnnnnnn, skulle hun hellere synge addictiooooooon.

  Er det kun mig der hører dette, fordi jeg går så meget op i hvordan ord bliver sunget?
  Igen, ellers et ret godt nummer fra hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig med dig, Jeanett! Det er på tide der er en som tør rykke grænserne lidt. Vi lever i et alt for blufærdigt samfund efter min mening! Jeg tror faktisk jeg elsker hende endnu mere nu, har været fan af hendes musik og ikke mindst hendes stil fra day one, men det her sætter lige prikket over i’et! Hun rocker det der outfit!
  -og ja, gud hvor har hun pæne bryster! 😀
  /Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er det underligt med hende som danser bagved 😀 HAHA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AHMEN SERIØST ! Der sker på catwalken hver dag – i fashionreklamer, shoots, kunst mm., og Medina er da ingen undtagelse, og kan placeres under samme kategori. Desuden var skjorten sort, og antydningen af hendes bryster var bag SORT stof – tag dog en slapper.

  Når en musiker/kunstner står på scenen, så er det kunst, der udføres – hvad er forskellen ? Tror næppe børnene bliver skadet af at kunne ane et par brystvorter bag en semi-sheer bluse.

  Synes det er helt og aldeles ÅK !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina skrev dette på hendes facebook profil i dag d. 1/2:

  “So much debate about my boobs..! Its just boobs.. We ALL have a pair!! Lets relax and see the positive side of life;)
  I loved my outfit and I stand up for myself. I’m proud of that.

  Sorry for offending mr and ms Shy and Boring.

  …THANK you for the support from all of you who is giving it up for fashion, fun, positive thoughts and love.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MADS

  Hej

  Hun har da en UALMINDELIG pæne bryster og dem burde hverken hun eller vi skamme sig over. Kom igen MEDINA – mer af denne slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Like Nike

  Til et hvert andet arrangement havde det været 100% okay, men til en støtte indsamling, hvor blandet børn også ser med, er det efter min mening, lidt for meget af det gode. Hun kan sagtens bære det osv, men det skulle have været til noget helt helt andet arrangement.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor er det børn ikke må se bryster? Så må de da heller ikke se reklamer fordi der kører den der nudist reklame for TDC?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Like Nike

   Der kan man bedre klare at se det, fordi det er tydeligt at se, at det er en dragt. De gør jo grin og pjatter med, at de er nøgne. Og det er altid lettere at foreklare børn, at det altså bare er et par skuespillere, som laver sjov end hvorfor at en af de største danske sangerinder lige flasher brysterne for åben skærm. Men det er jo meget op til ens personlige grænse, om man er fuldstændig ligeglad eller om det altså bare er alt for meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Personligt finder jeg reklamerne langt mere frastødende. Jeg synes overhovedet ikke de er sjove og jeg synes da man har et ligeså stort forklarings problem med reklamen. Fordi hvad har det at gøre med internet og tv pakker, at folk er nøgne på tv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Like Nike

   Jeg ser selv reklamerne som fuldstændig latterlige og irrelevante for TDC, men det er altså alligevel noget andet, fordi det netop er et kostume og ikke en ægte menneskekrop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Interessant debat du har sat i gang Jeanett. He he – jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det i virkeligheden er forældrene der tager skade, og ikke børnene, af disse omtalte bryster:-) Jeg er selv mor, og mener der er “værre”(hvis man overhovedet kan sige det)ting for min søn at se end et par bryster! Hvis det at se et par bryster, skulle skade(eller hvad det nu lige præcis er de gør ved de kære børn)børnene, så skal man vist til at overveje om de overhovedet må se tv, internet osv. Det er et par bryster for pokker! Læg nu lige Janteloven på hylden, den er så pokkers støvet og lugter bare så grimt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Siden hvornår har børn ikke kunne tåle at se bryster? At nøgenhed skulle farlig, er udelukkende et voksenskabt fænomen.. At frygt, jalouxi eller hvad pokker, det er, der gør, at voksne mennesker stødes af nøgne bryster, gør dem ikke farlige for børn! – de bliver endda fodret med dem, fra de bliver født!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M. Smidt

  Syntes det var helt i orden, det peppede i hvert fald et kedeligt show noget op, og pæne er de jo, hendes bryster. Kan dog ikke forstå alle dem der er forargede fordi det var i bedste sendetid, herre gud, det er jo bare bryster!! Hvem i verdenshistorien har taget skade af at se et par bryster ?? Gætter på at langt de fleste børn har set et par før!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Håber det er ok at jeg lige roder lidt op i denne debat igen 🙂 men hvad synes du om mascha’s bare bryster: http://ekstrabladet.dk/flash/kultur/article1517137.ece

  Mode, grænseoverskridende, taggy eller …?

  P.s. Og det er så super forfriskende med noget debat – hvad endten man er enig eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guidet tour med Spies