Primark SS11

Outfit of the day #109

Outfit of the day #109Outfit of the day #109
H&M top – Gina Tricot shorts – Tokyo Jane bracelet

Dette indlæg er lidt en blanding af “Dagens” og “Sidste køb”. Dette er hvad jeg havde på igår, da vi spiste hjemmelavet sushi hos gode venner og efterfølgende var i biografen og se det nyeste Narnia film (den var okay, men i behøver ikke spilde en bio-billet på den… gem den til den kommer på dvd). Samtidigt havde jeg et af mine nyeste køb på – nemlig blusen. Jeg har indtil videre kun købt to ting på udsalg og blusen her er det ene køb. Sjovt nok havde min søster den på i juledagene, hvor jeg blev vild med den. Nu har vi søskende-bluser haha. Den koster en sølle 50er på udsalg (sat ned fra 129 kr, mener jeg). Den findes i mange andre farver – spottede den bla. i cremehvid, grå og sort, men det var kun denne farve der var på udsalg her i Odense.

I har forresten nok lagt mærke til, at jeg ikke tager så mange af mine outfit billeder i fuld figur i øjeblikket, da jeg alligevel ikke har noget interessant fodtøj på så længe vi har det her vejr. Håber det er okay?
Og så synes jeg det er sjovt, at flere af jer har spurgt om jeg er gravid, fordi jeg sagde at vores nytårsaften næste gang nok bliver lidt anderledes. Jeg kan så godt sige at jeg IKKE er gravid 😉

32 kommentarer

 • Hej Jeanett 🙂
  Til sommer skal jeg ud og rejse med mine veninder og ville lige hører, hvordan det er med nattelivet/shopping/muligheder generelt på Cypern, eller om du kan anbefale noget helt andet?
  Tak!

  Ps. stemte på dig i rejse-konkurrence, hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte!
   Uhh jeg er misundelig – der vil jeg gerne tilbage til. Der er SÅ meget gang i bylivet, hvis i tager til Agia Napa på Cypern. De siger at Agia Napa ligger og konkurrer med byer på Ibiza om at være Europas ferie-party sted nr. 1. Så ja, der er masser af gang i den! Og hvis man ikke gider at bo i party byen, så kan man evt finde et hotel lidt udenfor byen (vores lå 3 km fra centrum) og så tage en taxa derind – det koster ikke alverden. Hvis du vil vide mere så spørger du bare – og ellers vil jeg anbefale dig at kigge oppe undern fanen “Rejser/Travel” her på bloggen. Der er der en masse ting under Cypern 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt – håber du kan finde lidt info i mine mange Cypern-indlæg fra sidste sommer og fra 2009.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig flot farve blusen har. Den kan jeg nu godt lide 🙂
  Og mht. de manglende ben er det da helt fint 🙂 de her dage kalder lidt på praktisk fodtøj, og det er sjældent specielt fashionabelt 🙂 kom nu forår!

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen vild med trøjen – og farven! Den giver lidt varme her i den lidt kolde og mørke tid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marielle

  Hi Jeanett!
  Happy new Year. I used to visit ur website evryday when it was life of jeanett in english. Do you have another website in english where I could actually understand your articles and not just watched the pics? Thank you very much for your nice outfits!!
  XXX

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hi Marielle!

   No, this is my only blog now. But I’m working on getting a Google Translate button so my foreign readers can translate it to their language. So just be patient – it should be there very soon 🙂 And thank you for reading my blog! (And in the mean time you can just ask if there’s anything you really want me to explain to you 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marielle

   it’s really nice from you to make the time answering my question. I’m glad i’ll be able to translate soon!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • You’re welcome! Me too – I’m looking forward to installing google translate

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Man kan ikke bruge søgefunktionen, da salgsblogknappen er i vejen 🙁

  //Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det forstod jeg ikke? Hvad er det du leder efter? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Jeg har samme problem som Amalie. Det er ikke muligt at søge på din blog i det dertil indrettede søgefelt, da “salgsbloggen”-knappen ligesom sidder oven på søgefeltet. Salgbloggen burde vel være oppe ved siden af de andre menuer (Hjem, Rejser, Mad).
   Hvis du forstår?
   – Laura

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm det sender jeg lige videre til dem der står for det tekniske på bloggen – har i evt en lille skærm?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Nej, jeg har en 17″ skærm…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vildt underligt så – jeg sender det videre til de gutter der står for det tekniske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg elsker toppen! Har selv kigget på den, og den er bare SÅ fin. Men dine shorts er også ret lækre! Ganske fint og samtidig afslappende outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja et lyder da lidt sjovt;)
  Nå, men blusen er rigtig lækker, også sammen med de shorts = lækkert og enkelt oufit, hehe:)
  Men har du ikke frosset, spørger frossenpinden? 😉
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Gunilla! Nej, jeg var kun ude få gange – og vi kom frem og tilbage i bil, så det var okay 🙂 Men hvis jeg skulle ha’ cyklet havde jeg nok taget noget andet på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Den bluse er for fed! Har kigget på den ret mange gange i “min” H&M, men der er den desværre ikke på udsalg! 🙁
  Det er første gang jeg har set den på andet end en bøjle, og den er jo rigtig fin! Tror jeg må ud og finde den et sted hvor den er på udsalg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor underligt? Heller ikke i denne farve? De andre farver er nemlig ikke på udsalg. Men ellers så kostede den vist kun 129 kr til fuld pris.
   Og ja, den er super fin – er helt vild med det på skulderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sára

   hm…. det kan godt være at dén farve er? Smutter lige derover igen imorgen tror jeg.. Har alligevel et fejlkøb liggende der skal byttes.

   – Ellers er 130 kr. jo lige til at overkomme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også kun denne farve der er sat ned. De andre farver er ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nivi

  Har nu kigget lidt rundt på din blog den sidste halve time, og kan dermed sige at du nu har fået en fast læser! :-DLækker blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv den bluse – og så fundet på udsalg – er bare så glad for den 🙂 Den klæder dig super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  Kanonsmart/ og det klæder dig godt. K.h.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne

  Du ser ellers gravid ud på næsten alle dine billeder ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt outfit. Det sidder rigtig godt på dig 🙂

  http://stylebyhn.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Primark SS11