Arrived: Blue blazer

Cupcakes at the office + iPhone snak

Cupcakes at the office + iPhone snak

Igår var jeg som nævnt i København til lidt forskellige møder. Bla skulle jeg mødes med alle pigerne fra topbaren øverst og de gutter der hjælper os. Drengene havde sørget for sushi og søde Emily havde bagt disse fine (OG lækre) cupcakes til os. Beklager mobilbilledet, men havde ikke mit kamera med derover. Der findes et langt bedre billede på Emilys blog.

Beklager iøvrigt min lidt ustadige blogging pt, men jeg har bare lidt mange ting jeg går og tumler med, så mit overskud er ikke så stort. Jeg håber dog at komme stille igen henover weekenden. Min telefon er forresten ved at afgå ved døden, så jeg kigger lidt på telefoner disse dage. Jeg gider ikke flere almindelige telefoner og vil derfor gerne ha’ en iPhone denne gang. Problemet er bare, at jeg faktisk ikke har super mange penge pt, da vi rejser til Barcelona i næste måned (mit mobil-køb er heller ikke planlagt, min tlf kan bare snart ikke mere… skærmen er løs og 2-3 knapper virker on/off ikke). Derfor leder jeg efter et tilbud, hvor jeg ikke skal lægge vildt mange penge LIGE nu. Og samtidigt gider jeg heller ikke betale 800 kr hver måned. Altså lille udbetaling + at jeg vil hellere betale lidt af hver måned i lang tid, end meget om måneden i kort tid. Jeg har kigget på Telia, men kan det gøres billigere?

Og god vinterferie til jer der har fået det – vi her på Fyn har jo først i uge 8, så vi venter lige en uge 😉

22 kommentarer

 • Anne Schelde

  Jeg har præcis samme tlf-problem!´
  Telenor kører med en kampagne som er rimelig billig. De kalder den vist smart-aftale eller sådan noget. De har den i deres nyeste reklame. Prøv at tjek det ud. Det noget med 150kr i afbetaling i 24 mdr og 200 kr for selve abonnement hvor 4 timers tale, sms, mms og 400 mb surf er med…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 400 mb er bare ikke meget? De fleste andre teleselskaber tilbyder x-antal GB.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Schelde

   Nej jeg tænkte det samme. Men hvis man bare logger på det trådsløse net som der er hjemme, i toget og de fleste andre stedeer, så burde det være fint. Når man er på sit eget net skal man bare ikke gå på youtube, da det tager en hel del. Men hvis det er til Facebook og den slags, burde det række (har kloge hovedet fortalt mig)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg tror også at Telmore kan gøre det billigere… Så det er også et forsøg værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret overbevist om, at Telmore er det billigste. Det er det i hvert fald blevet kåret til flere gange. Desværre har de ret sjældent iPhones på lager…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv en iphone med Telia abonnement, hvor jeg betaler af over to år. Det fungerer fint, men jeg vil tænke mig om næste gang jeg dk’s have ny. Den er snart et år gammel og er altså lidt medtaget. Jeg er ikke sikker på den holder et helt år endnu. Problemet blir da at skulle betale to telefoner på en gang. Det er lidt øv.
  Men helt klart den bedste løsning for min su plagede økonomi. Man skal bare passe på ikke at skulle betale over for lang tid;)

  God weekend til dig. Jeg håber du får styr på alt tumleriet og det på en god måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har Telmore, hvilket jeg er super tilfreds med. Desuden er det værd at nævne at Telmore kunder kan tweete via sms til kun alm. sms-takst (har du fri sms = gratis sms-tweeting).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhh cupcakes…YUM. My biggest weakness 🙂
  Enjoy your weekend!

  <3 Megan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en med Telias Flex abonnement, hvor man selv bestemmer om man vil afbetale over ét eller to år, plus du selv sammensætter dit abonnement, altså om du vil have fri sms, fri tale osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek mobilpriser.dk evt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hos callme skal du kun betale 1200 kr. for iphone 4, og så giver du 279 kr. om måneden (alt inklusiv fri tale, sms, mms, og data)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Telenor har nogen ret gode tilbud med at ligge lidt penge når man køber den og flere hver måned efterfølgende. Jeg har købt en htc desire z igennem dem, hvor jeg lagde 99 kr og så efterfølgende 700 kr. om md i 6 mdr. Det kan selvfølgelig gøres anderledes, de har nogen gode eksempler på det inde på deres hjemmeside. Så det kunne jo være en mulighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge Telmore og evt en HTC mobil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I august måned sidste år røg min mobil i toilettet, så jeg måtte også på telefonjagt og helst billig. Jeg fandt en næsten splinterny iPhone 3GS til 1500,- uden abonnement og ikke låst. Og den er så koblet sammen med et Telmore abonnement, som er billigt 🙂 Så prøv at kig på den blå avis eller sådan noget, det kan anbefales 🙂 Held og lykke!

  – Katrine Anna
  http://rasberryrecord.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Har lige selv købt en HTC Wildfire fra Telmore. Jeg betaler ca. 2000 for samtlige seks måneder(altså min. pris.) HTC kan jeg ikke klage over, den er optimal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har selv købt min iphone 4 med telia for et par måneder siden – og jeg fortrydet det ikke! Jeg valgte at betale 3100kr med det samme. Det næste halve år betaler jeg 500kr i måneden incl. abonnement (jeg har 32gb som er lidt dyrere end 16gb). Mit abonnement giver 5 timers gratis tale, fri sms og mms og 10 GB data, hvilket er mere end rigeligt.

  Jeg valgte primært telia fordi man får to års fuld garanti – hvis jeg taber min iphone og glasset knuses, dækker garantien. Også hvis jeg kommer til at tabe den i toilettet, som en del af mine veninder desværre har været ude for. Det er en dyr affære at få repareret, med telia betaler de op til to reparationer/udskiftning til ny telefon hvis den ikke kan laves. Det er da god service!
  Jeg vil dog sige, at et abonnement til 400kr i måneden er unødvendigt. Mange teleselskaber som oister og onfone er meget billigere og så kører de på de store selskabers netværk, så man stadig får god dækning. Derfor skifter jeg også helt sikkert abonnement efter de seks måneder – men garantien gælder stadig to år 🙂
  Håber det hjalp – iphone 4 er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gav 1200,- for min iPhone 4 hos 3. Det indebar så et abonnement til 400,- om måneden med fri tale til ‘3’ kunder, fri sms, fri mms, frit internet og 5 timers gratis tale til folk der ikke har 3. De første seks måneder betaler jeg yderligere 200,- som afdrag på tlf’en. Jeg har undersøgt det en en del, og det var det bedste tilbud jeg kunne finde..

  Derudover er det gode ved tre, at man kan sige sit abonnement op fra dags dato, da der ingen binding er. Dog skal man så stadig bare betale de 200,- om måneden i et halvt år, da det jo ikke er abonnementet men tlf’en.

  So far er jeg glad ved det. Det er luksus at være på nettet hele tiden – især mht twitter, mail, blog (godkendelse af kommentarer), facebook og jeg kunne blive ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er især også bloggen, twitter og mail der trækker i mig for at få den skide iPhone… må lige tjekke Telmore, 3 og Telia ud. Det lyder som om det er de tre der har de bedste tilbud.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arrived: Blue blazer