Paradise Hotel 7 premiere

Killer heels

Killer heelsKiller heelsKiller heels

Da jeg var i København midt i januar der fortalte jeg jer om et labert fodtøjskøb jeg havde gjort mig. Desværre havde jeg været så dum, at glemme dem i KBH hos vores venner. Jeg blev heldigvis genforenet med disse beauties i torsdags, så nu er de endelig kommet hjem til Odense hvor de hører til. Når jeg er i KBH under udsalg, så skal jeg altid forbi Zara. Ikke for at kigge på tøj, fordi jeg synes aldrig der er noget godt tøj på udsalg derinde, men for at finde sko. Jeg elsker nemlig Zaras høje stiletter som er ret gode at gå i. Tilgengæld er jeg ikke altid (faktisk oftest IKKE) villig til at betale prisen they’re asking for them. Jeg greb hurtigt de her, da jeg så dem i butikken. Og var ikke i tvivl om de skulle med mig hjem. Sindsyg hæl, rødt lækkert ruskind og fantastisk pasform. Sat ned fra 799 kroner til 199 kroner. It was a no-brainer. You like?!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel 7 premiere