Fashion Against AIDS 2011

Ny Britney video

 

Så kom den nye Britney video ENDELIG! Det er musikvideoen til hendes nyeste single “Hold it against me”. Jeg har fulgt Britney på twitter, hvor hun i de sidste 14 dage har lagt en teaser ud hver dag. Sangen er jeg helt med på – og har været lige siden den udkom. Videoen er også cool selvom jeg ville ønske hun dansede ENDNU mere like in the old days. Derfor er den sidste del af videoen, hvor hun er i det sorte outfit også min favorit. Det eneste jeg ikke er så vild med er alt den productplacement der er i videoen – jeg spottede både hendes egen parfume (det er som sådan okay), SONY tv, make-up forever make-up og en amerikansk datingside der hedder PlentyOfFish (som der også blev reklameret for i Lady Gagas “Telephone” video). Hvad synes i om videoen?

23 kommentarer

 • I LOVED it! I feel like she is slowly coming back to us… and I think she looked better than ever in the video! I am quite excited to see what else she has to bring us on the new album in March!!!

  <3 Megan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har gået og glædet mig som et lille barn de sidste par dage, for at se denne video – og jeg må sige, at jeg virkelig synes den er for fed! Britney har overgået sig selv (; Dog er jeg helt enig med dig i, at der er for mange skjulte reklamer med i videoen. Men sådan er det jo tit .. Go Britney!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk utrolig overrasket over, hvor udiskret al den product placement er! Synes det er virkelig smagløst, kan slet ikke fokusere på andet i videoen. Bryder mig nu heller ikke om sangen :

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, de prøver bestemt ikke at skjule de forskellige produkter. Gætter på at SONY er dem der har givet flest penge – vi ser godt nok logoet MANGE gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett.
  I går kiggede jeg i det nye Kino blad, og der var en annonce for Campus Køge http://www.campuskoege.dk
  Kan huske du skrev, at du gerne ville læse videre næste år, og de har en ny uddannelse, der hedder E-Konceptudvikler, som er en bachelor-overbygning på Multimediedesigner. Ved godt du ikke bor i nærheden, men måske den udbydes andre steder også.
  Mvh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig godt… men wow hvor ser man Sony og PlentyOfFish mange gange, hvilket er virkelig synd da det fanger ens opmærksomhed – og trækker fokuset væk fra hende (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceciliehald@hotmail.com

  Jeg synes godt nok ikke særlig godt om den – hverken videoen eller sangen! Det er slet ikke Britney, som man kender hende… Der er selvfølgelig intet i vejen med at være nyskabende, men jeg synes alligevel, at der skal være en rød tråd i det man laver. Og sangen lyder som en “billig” Cascada sang. Øv! Er ellers stor Britney-fan!
  kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Haha hvor er den dårlig! Vidste man ikke bedre kunne man ligefrem tro at det var en parodi – hvad er det for noget tøj de har på? Den røde mund der flyver i ingenting? Ej vel. Og sangen er lige så ringe – hun kan jo ikke forny sig – viser endda klip fra hit me baby – ja det niveau kommer du ikke tilbage hvis du bliver ved med at køre i samme rille. Så klichefydt – både video og tekst. Bye bye Britney.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes godt nok første halvdel af musikvideoen er eldendig, for den meget tydelige reklame for diverse produkter ødelægger det lidt for mig, selvom de fleste kunstere gør det, men synes det er alt for tydeligt i den her. Men sidste halvdel var god, hvor hun får danset noget mere. Personligt vil jeg hellere have dans end storytelling 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, jeg var superskuffet. Troede Jonas Åkerlund kunne lave noget, der var lidt federe. Har blogget om videoen her;
  http://onethousandandsixty.wordpress.com/2011/02/18/britney-vs-akerlund/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes simpelthen det er så dårligt det hele. Både sangen og videoen. Og hvor er det dog ærgerligt med alt det Productplacement. Det er jo SÅ tydeligt, og ødelægger så meget af videoen!
  Ja… Det er sgu ikke lige mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Couldn’t care less about Britney.

  Men ærligt, så synes jeg den er ALT for Lady Gaga inspireret, som alle musikvideoer er for tiden.. Og så er det bare en kedelig video, hun ligner én, der virkelig ikke gider..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det værste er nok, at det er så tydligt med de reklamer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er rigtig nok at det er for dårlgt med at det productplacement! Jeg synes de fokuserer alt for meget på at få alle de der mærker med i videon!! Ellers synes jeg at den er rigtig fed. Jeg elsker det med alle farverne der bliver sprøjtet ud og at hun nærmest er fanget af slle skærmene!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  har det lidt som den eneste måde, de kunne få finansieret videoen på, var ved at reklamere så meget… hvilket jeg synes er virkelig irriterende!!! er ikke specielt vild med sangen, men synes nu, britney ser meget sund ud… det er jo dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeeelsker Britney. Blackout-albummet er et af de fedeste pop-albums i nyere tid. Jeg var ikke tosset med den nye single til at starte med, men er altså virkelig blevet hooked på det dér dup-step stykke midt i. Det er cool. Kan egentlig også godt li’ videon (bortset fra alle reklamerne), er vild med synkrondans altså 😉 det er så oldschool – nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes videoen er OK men den kunne godt ha været bedre.
  Første halvdel, ca. indtil 2.45 er ikke lige mig, men derfra og frem er rigtig nice! Det er sjovt hun har noget “dubstep” indover (mht. musikken), men jeg synes generelt videoen har for mange sådan.. short clips, hvis man kan kalde det det.. Det er lidt stressende og jeg synes ikke det gør noget godt for videoen. Jeg synes også der var lige lovlig mange close ups, af f.eks. læber og så synes jeg de reklamerer der sucks, måske ikke hendes egen parfume, men dating siden synes jeg var lidt for ja.. du ved nok hvad jeg mener. Jeg kan også bedst lide hendes dans/moves i det der sorte outfit til sidst, det er også for mig rigtig britney stil!

  SÅ i alt OK video, og så er jeg især vild med sidste halvdel af videoen og hendes sorte outfit 😉

  Og GO Britney girl <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha jeg synes den er helt forfærdelig! Sangen er sådan en sang jeg ikke har noget imod at høre på (for meget) i radioen. Men ville dog aldrig selv sætte den på. Til gengæld synes jeg virkelig at musikvideoen er helt helt forfærdelig. Den giver absolut ingen mening, og hendes ansigt ser lidt udtryksløst ud når hun synger. Hvilket bare bevirker at det ligner hun er dumpet ned i en helt malplaceret situation. Det kunne hun godt have gjort bedre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  FANTASTISK video… åh hvor har jeg savnet en “rigtig pop USA britney video”. She’s back 🙂 Tak for linktet. Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg syntes ikke det er mange opdateringer der kommer på din blog i øjeblikket? Din blog var en af de første blogs jeg begyndte at følge, men desværre syntes jeg at den er begyndt at bliver kedelig og ikke inspirerende. Du opdatere den sjældent og kommer ikke med mange indlæg… Jeg håber du snart er tilbage i dit gamle jeg, men mange indlæg som også er inspirerende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også helt rigtigt set – der er en del personlige ting der gør at jeg ikke er på toppen pt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tak for dit ærlige svar.. Håber ikke du tage indlægget for personligt/negativt, men savner egentlig bare alle dine indspirerende og gode indlæg.. Sender dig positive tanker..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er okay. Egentlig også rart at mine læsere godt kan se jeg ikke er på toppen, fordi det betyder at jeg må give et ærligt billede af mig selv her på bloggen. Jeg har lige skrevet et indlæg, hvor jeg uddyber lidt mere, fordi du er ikke den eneste der har spurgt/nævnt noget. Har fået et par mails også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Against AIDS 2011