Alexa i min kjole

Oscars 2011 – Best dressed

Oscars 2011 - Best dressedOscars 2011 - Best dressedOscars 2011 - Best dressedOscars 2011 - Best dressed

Jeg er stadig syg og kan slet ikke sove, så jeg ligger og ser Oscar showet. Jeg så selvfølgelig også the red carpet først og har mine klare favoritter i år. Generelt synes jeg kvinderne var rigtig velklædte i år – det var virkelig et godt år fashionwise. Der var heller ingen store skandaler, når det kom til tøjet (der var dog enkelte som jeg ikke var så glad for). Disse 4 kvinder var mine favoritter i år og her er hvem de havde på og hvorfor jeg er fan:

Cate Blanchett får, sammen med Mila Kunis, førstepladsen i år. Jeg elsker seriøst Cate på den røde løber. Hun er aldrig bange for at tage lidt chancer, men hun ender altid med et moderne og elegant look. Den smukke kjole Givenchy kjole er det perfekte valg til Cate. Elsker alle detaljerne, snittet og farverne. PERFEKT!

Min indre prinsesse hoppede op og ned af glæde, da hun og jeg fik øje på Mila Kunis i en lilla blondedrøm fra Elie Saab. Perfekt del prinsesse og perfekt del sexet – og sammen med Milas hud – og hårfarve spiller det bare max. Hvis kjolen fandtes i hvid/creme og hvis jeg havde et pengetræ, så ville jeg giftes i den kjole.

Normalt bryder jeg mig slet ikke om Mandy Moore – hverken som sangerinde eller skuespiller (hun spiller underligt nok altid en irriterende teenager i hendes film). Men den her smukke, smukke Monique Lhullier kjole er fantastisk! Hun er elegant, men samtidigt virker hun nøgen i kjolen. I love it! Er især vild med ærmerne som får det til at ligne, at der ingen ærmer er, men at stenene egentlig sidder på hendes arme.

Ja, jeg kan jo ikke komme udenom det. I ved jeg er en sucker for røde kjoler. Dog var jeg generelt ikke blown away over alle de røde kjoler i år – pånær den som Sandra Bullock havde på. Den er ikke noget vildt, men snittet og de små detaljer er simpelthen så elegante og lækre. Synes udskæring ved brystpartiet er for smukt. Det eneste der ville gøre dette look bedre ville være et bredere smil fra Sandra og at hun istedet havde haft løst hår med nogle sexy waves. Så havde hun og hendes Vera Wang kjole fuldstændigt blown me away.

Hvad synes i? Var i også vild med nogle af disse kjoler eller havde i andre favoritter?

30 kommentarer

 • GREAT choices! Definitely definitely defintely agree with Cate Blanchett and Mila Kunis for sure!

  When I first saw Mandy Moore, I wasn’t sure what to think because: 1) I hadn’t seen her in years, I think I was a bit awestruck! and 2) her hair color threw me off! But once I looked again a bit later, I realized how beautiful she truly looked! I always loved her in the past because she was classic and represented a full-figured girl! She STILL looks amazing!

  I was very taken aback by the amount of “RED” i saw too!!! I must say, for the most part I was not a big fan of any of the red dresses with the exception of Jennifer Lawrence. I think I liked Sandra Bullock’s, but I thought she looked tired or worn out in the face, so I didn’t think too much of it. Penelope looked great for just having a kid, but I wasn’t crazy about the dress. Anne’s dress didn’t thrill me…I could go on and on!!!!

  Hope you’re enjoying the show!!!!!

  <3 Megan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Apparently I can’t spell my name: MEGAN

   LOL

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHAHAHA 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Funny – I had all the same reactions as you! I liked Jennifer Lawrence too – she was simple, but sexy (and her hair and make-up was perfect!). Penelope looked great, but the dress was horrible. It looked SO cheap. Anne’s dress was borring and something that we have seen SO many times before. I liked Hillary Swanks dress, but just not on her. It did nothing good for her figure – she looked flatchested and very skinny in it. But the dress itself was pretty.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I definitely think this award show was a “love/hate” night. Either I loved a dress, or I just hated it…no in between!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Who did you hate? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er lidt skræmmende der her, for du har faktisk valgt tre af de fem kjoler, som jeg ville have skrevet om imorgen (eller senere er det vel?) på min blog 😀 er ikke så vild med Sandras kjole, men fuldstændig tosset med de tre andre + Hallie Barrie og Reese Witherspoons kjoler – for de var virkelig også bedårende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe Halle Berry og Reese W. er på min worst dressed list 😉 Synes især Reese’s hår var direkte forfærdeligt!
   Men så er vi da enige om nogle af kjolerne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I feel like I have seen Halle Berry’s look 1000 times. Either she wears that dress or a black one. I can’t recall anything different!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Totally agree about Halle Berry.
   Tired of her black dresses, and I especially disliked her dress for the Golden Globes, and this one is like…way to flowy and “pretty”, like if a fairy had draped some kind of fairy dust web around her, and it just looks weird, with her short hair, and her tan.
   Reese Witherspoons hair was HIDIOUS! I mean, seriously? I don’t think her dress was thaaat bad, not one og my favourites, but it was simple and nice, but maybe a bit to simple.
   Helena Bonham Carter looked, different as always XD I really didn’t like her velour renaissance dress.
   Some people just never gets it right. At least it wasn’t as horrible as the dress she wore to the Golden Globes.

   thefashionfrog.blogspot.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I definitely did not like Marissa Tomei at ALL…I think it was such an unflattering, boring dress on her. I love the color of Jennifer Hudson’s dress because it is unique, but I hated the dress… I loved Reese’s hair, but the dress was something that Julia Roberts did and OWNED sooo long ago that i just can’t look at that dress as a showstopper, therefore I did not like it!

  I didn’t like any of the red dresses besides the one I mentioned earlier…and I also think that Amy Adams could have done better.

  But the one I hated the MOST….Nicole Kidman!!! I don’t get it….she looks stunning when she is not nominated, but dresses terribley when she is!

  Who did you not like?!?! I feel like I just wrote a negative novel…curious to see if we have the same dislikes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I hated Reese Whiterspoon too! That dressed was so dated and I actually hated her hair too – it make her look so much older than she is. I agree with Nicole Kidman too – it was so unflattering and had the weirdest fit ever. She should also have taken a botox-break because her lips moved (or actually DIDN’T move) very weird. Amy Adams was okay, but nothing special.
   I hated Halle Berrys look too. I felt the dress was too dresses put in one. It was too busy. And you’re absolutely right. She always does the same thing. She never surprises. She stuck in the 1998-2000 bubble of fashion.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AGREED!!! Do yall get “Fashion Police” over there tomorrow night??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashion police? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • http://www.eonline.com/uberblog/fashion/index.html

   It is a show usually on Friday nights here, but after big award shows like the Oscars, it will be on tomorrow night. They just go through each and every dress and critique it. It’s quite humorous thanks to Joan Rivers… but it’s fun to see everyone’s opinions!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • No, we don’t have that here. Too bad – that really sounds interesting and fun! I really wanna here what they have to say about some of the dresses.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole Kidmans dress was very unflattering and I just don’t understand that weird triangle alien kind a thing, what’s that all about? I think the skirt on Marisa Tomei’s dress was ugly because of the weird placing of the tulle. I think the top of the dress is pretty.
   And wow there was a LOT of red on the red carpet.
   I think Sandra Bullocks dress was really pretty, but she looked like she didn’t really wanna be there, and personnalluy I think the “cups” on the dress, didn’t do anything for her.
   But one of the dresses I hated the MOST that night, was probably Gwyneth Paltrows. Didn’t like the belt, or the squared “cut” of the top :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hopper på de tre første og har tilføjet Halle Berry og Hailee Steinfeld’s Marchesa-kjoler…
  Der er noget ved det nude, jeg bare bli’r helt kulret af 🙂
  Derudover synes jeg både Gwyneth og Natalie strålede… jeg ved ikke om kjolerne var helt, helt på toppen, men de så blændende ud!!!
  /Nete

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gwyneth definitely was gorgeous for sure!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yea, you’ll have to check the site out the day after…they may post the show online! It’s a huge thing here after shows to watch it 🙂 Joan Rivers has been judging the award shows red carpets for YEARSSSS! she is not always spot on, but she is HILARIOUS and super vulger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • You can stream from E! online and should be able to watch in DK aswell 🙂 I was by the site earlier on to see what and when I should tune in…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Mine yndlings var Celine Dions enkle hvide, og Mila Kunis’ lyslilla. Kunne desuden også godt lide Halle Berrys og Scarlett Johanssons.

  Jeg synes Jennifer Hudsons så ret skanky ud, og en del af kjolerne var lidt kedelige, men der var ikke nogle jeg decideret hadede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Jeanett, dejligt at du så hurtigt har været i gang med et skønt kjoleindlæg, har cravet det siden jeg stod op:) Kunne dog godt tænke mig nogle flere kjole-anmeldelser af dig – der må være mere end fire fine kjoler? Synes at Scarletts kjole var ret fin, omend lidt underligt hår måske. Og den fine navysag på en pæn rådhåret dame var heller ikke værst! Men er meget enig omkring Mila Kunis’ kjole! Jeg tror jeg må ændre branche, så jeg kan komme til denne overdådige glimmerfest… suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Milas og Sandras (jeg er lige på fornavn med dem) var vældig smukke på hver sin måde. Den første meget yndig og feminin på den lidt pigede men stadig kvindelige måde. Sidstenævnte enormt flot og lækker og også lidt mere voksen og klassisk.

  Var dog også vild med Camilla Alves’ sorte skrud- dramatisk men flot. Og Hailee Seinfelds meget sarte og nude ankellange tylsag- igen det lidt pigede look, hvilket også passer fint til hendes alder.

  Værste: det må jo nødvendigvis være Helena B-C’s. Hun lignede jo en heks til fastelavn. Men ok, hun ligner jo altid noget, der er løgn, så det er nok et easy choice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Mila Kunis Rocks….! Og ja, hvor ville den være lækker i en cremet hvid til et bryllup…

  Jeg synes, at Hailee Steinfeld gjorde det rigtig godt. Pigen er kun 14 år og alligevel formår hun at se elegant ud, uden at ligne en voksen dame. Det er godt gjort!

  Hvis jeg skal vælge en “dis-like”, må det klart være Jennifer Hudson. Farven klær ikke hendes hud og den sidder underligt omkring hendes bryster…

  Men ellers er jeg meget enig i, at kjolerne generelt i år var fantastiske – især når man er til farver… Det plejer man ikke at se meget af.

  BTW: Hvem vil ikke ligne Natalie Portman, hvis man en dag selv blir gravid?! Hehe….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhhhhh, er stadig helt oppe og køre over the red carpet! Det var intet mindre end fantastisk – og som du selv skriver, synes jeg generelt også, at alle kvinderne var meget velklædte i år modsat Golden Globes, hvor der var flere forfærdelige tilfælde..

  Jeg var fuldstændig BLOWN AWAY af Mila Kunis’ smukke kjole – tænkte også straks ‘DÈN skal jeg giftes i – dog i en mere creme farvet’ hæhæh.
  Det samme med Mandy Moore, som jeg på det personlige plan heller ikke er fan af, men hold op – hun så smuk ud!
  Sidst men ikke mindst, synes jeg også Cate Blanchet så forrygende ud, netop fordi hun altid ser så elegant og moderne ud. Den var to die for – den kjole, og jeg tror ikke at nogen anden, kunne ha’ set ligeså godt ud som Cate.

  Glæder mig til din ‘Worst’ – håber inderligt Penelope er på, synes hende kjole var forfærdelig.. Looking forward to! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Så er jeg her igen.. Vil bare lige påpege at jeg læser din blog hel tiden, men at jeg åbenbart kun kan få mig selv til at kommentere på red carpet indlæggene 😉 Anyway..
  Jeg ELKSER Cate Blanchett! Synes hun ser fantastisk ud i den kjole og den er bare smuk og sprciel på samme tid!
  Derudover er mine favoritter klart Mandy Moore og Michelle Williams! Er glad for at Michelle Williams kom stærkt tilbage efter maguritte fadæsen til Golden Globes 😉
  Synes altså også at Hailee Steinfeld så noget så fin ud! På nær den hår bøjle der..
  Mila Kunis er også virkelig flot, men synes måske at båndet i taljen strammer lidt for meget…
  Men go’ liste igen Jeanett! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er helt blown-away af Cate’s kjole! hold da op, den er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja virkelig smukke kjoler! Syntes nu heller ikke det var galt sidste år 😉 Men jeg gætter på at Oscars bare er det sted hvor grim påklædning bare ikke accepteres ;D
  Må jeg spørge hvor du finder dine billeder? Altså hvilken side, kan du måske linke? 🙂
  Til Grammy’erne i år blev der jo også vist en smuk Givenchy kjole frem, tror det var fra samme kollektion og begge bærer den så smukt. Igen, nørj hvor er damerne bare smukke i alle deres kjoler!

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexa i min kjole