CFW AW11

Outfit of the day #110

Outfit of the day #110

Topshop top – Gina Tricot skirt – Asos wedges – Marc Jacobs ring – Asos ring

Jeg satte mine ømme fødder på fynsk jord igen i nat klokken næsten halv to, efter næsten 14 skønne timer i København til Copenhagen Fashion Week. Jeg var ærgelig over IGEN kun at kunne være med en enkelt dag, så derfor har jeg lovet mig selv, at til sommer vil bliver jeg sgu en overnatning eller to.

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, så derfor starter jeg ud med at vise jer hvad jeg havde på igår (ja, det blæste herre meget… hence det hektiske hår på billedet). Jeg frøs SÅ meget, da jeg min kære veninde Kat skulle forevige mig. Kom ikke og sig at jeg ikke lider for jer 😉 Jeg ville gerne være lidt pænere klædt end til hverdag, men samtidigt ikke dukke op og ligne en der skulle i byen. Derfor endte jeg med dette outfit og det var det helt perfekte valg. Høje, men forholdvis praktiske sko, lidt læder, lidt ben og røde læber. Perfecto! Den nederdel bliver altså en ny favorit. Den sidder bare SÅ godt. Nogle gange har man lov til at være heldig med high street! Senere får i mere fra min ene dag til modeugen 🙂

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CFW AW11