Monki Odense opening d. 24. februar

Outfit of the day #111

Outfit of the day #111Gina Tricot Blouse – Gina Tricot pants – Gina Tricot ring 

Mit outfit bød igår på ALL Gina Tricot haha – det ser altså fjollet ud, når jeg skal skrive det her. Men når jeg står og klæder mig på, så tænker jeg ikke lige over mærket på tøjet. Jeg havde ikke de store planer igår andet end jeg skulle til aftenundervisning i erhvervsøkonomi. Det var ret spændende igår, hvor vi lærte om sammenhængen mellem mersalg og merfortjeneste, når man hæver eller sænker prisen på sine produkter. Jeg synes ihvert fald det var spændende!

I dag skulle jeg egentlig ha’ været på arbejde, men de ringede og gav mig fri, da folks shoppelyst åbenbart dør ret meget idet der falder så meget sne, som vi har fået her i Odense. Derfor har jeg istedet gjort rent og vil senere tage ind og købe fisk til sushi til på lørdag, hvor vi får besøg af rigtig gode venner.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monki Odense opening d. 24. februar