Stine Goya AW11

Paradise Hotel 7 premiere

Paradise Hotel 7 premiereParadise Hotel 7 premiereParadise Hotel 7 premiereParadise Hotel 7 premiereParadise Hotel 7 premiere

Jeg sluttede min torsdag i København af med et event som faktisk ikke havde noget at gøre med modeugen. Jeg var nemlig blevet inviteret til forpremiere på den nye Paradise Hotel 7 i Imperial biografen. Min invitation sagde + 1, så jeg havde taget Maria (vi var inden iøvrigt ude og spise på en vietnamesisk restaurant der hedder Kivi – det var super lækker og billigt).

Der var rød løber, masser af tv-hold, alle de nye deltagere (men ingen af de gamle – hallooooo Amalie, hvor var du?), gratis champagne/øl/energidrikke og en milliard mennesker. Det var virkelig et gedemarkede. Folk skubbede som sindsyge og de nye deltagere opførte sig som om de allerede var de vildeste kendisser. Det var sgu sjovt! Vi stødte også på et par andre bloggere bla. Merete og Ditte, Jane og Lynn. Inden vi gik ind i biografsalen blev vi budt på sodavand, popcorn og gratis hårprodukter fra Got2Be (som også havde sendt mig en kasse med produkter inden eventet). Inde i salen bød værten Rikke velkommen til os tilskuere samt deltagere (Maria og jeg sad to rækker bag alle deltagerne). Inden vi skulle se første afsnit af Paradise Hotel 7, var der lidt konkurrencer, hvor hovedpræmien var en rejse til Sunny Beach (hvor ellers? 😉 ). Derefter skulle vi høre dette års Paradise-sang “Dans for mig” sunget live af Jeffrey (aner ikke hvem han er) og der gik de nye deltagere helt amok. De hoppede rundt på stolene, sang højt med og krammede/kyssede til den store guldmedalje. Herefter så vi det første afsnit og jeg synes det lægger op til en god sæson! Der er igen i år en fyr der er til fyre (og det ved de andre deltagere ikke + han er selvfølgelig den eneste af drengene so far der er bare lidt lækker), der er masser af blanke piger der har Amalie-potentiale og der kommer til at være masser af lir og intriger. Jeg skal klart se med igen i år – hvad med jer? Den nye sæson har premiere i morgen aften kl. 22.00 på TV3. I år kommmer der iøvrigt et nye talkshow lige efter hvert aftens afsnit som hedder After Dark. Værterne der bliver Rikke Gøransson og Jeppe Voldum (ham den vildt trælse fra Boogie). Hvis i ikke har TV3 så kan i se Paradise Hotel 7 på nettet på Viasat Demand (som bliver det jeg gør, da jeg pt ikke har TV3), hvor en måneds abonnement vist koster omkring 70-80 kr.

Der var ikke meget mode i forbindelse med eventet – generelt var der bare en masse tacky outfits, så som sindsygt nedringede t-shirts på fyrene, men prisen gik til den blonde deltager (tror det er Regitze?) i hvid kjole med lilla palietter. Der var dog en jeg synes var lækkert klædt og det var Sheila-Maria som havde en lækker grålig silke-agtig kjole på (det er hende med det rødbrunlige hår der på det sidste billede står og kysser med en anden pige). Kjolen har almindelige lange ærmer (den var bare lige faldet ned over hende skulder på billedet). Er der nogle af jer der kan genkende kjolen eller kender Sheila-Maria så i kunne spørge hvor den er fra? Den er ret fed.
EDIT: Sheila-Maria har fortalt mig på facebook at den er fra VILA. Må lige forbi en VILA butik for at kigge…

bloglovin

13 kommentarer

 • Jeg tænkte nok det var det du var inviteret med til (:
  Og ja, selvfølgelig skal jeg se Paradise Hotel! Det kan godt være deltagerne (ofte) er ret dumme – men det er sgu god underholdning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe ja jeg måtte jo bare ikke sige det til jer på det tidspunkt. Ja, det er også derfor jeg ser det – det er ret god underholdning!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal helt klart også se det. Men kommer nu til at savne Amalie! Synes hun var så fantastisk (dum…) i sidste sæson, men mon der ikke dukker en ny Amalie op i den her sæson? 🙂

  Hilsen Emma
  emmoemmo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhhhh, jeg er allerede helt oppe og køre! Tror næsten ikke jeg kan falde i søvn i nat (helt ærlig, hvor plat har man lov at være) ved tanken om at det allerede er imorgen Paradise begynder igen! YAY. Er virkelig en sucker for det program….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor er du sød! Men jeg glæder mig også (ikke lige til mandag, fordi det afsnit har jeg jo set), men bare generelt til sæsonen. Og jo, der er to af de blonde piger der allerede siger nogle dumme ting i det første afsnit, så de kunne godt være denne sæsons Amalie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg glæder mig til i aften…. Jaja, get a life 😉 Hehe
  Og for dårligt yndlings Amalie og Peter ikke var der, det havde jeg da helt klart forventet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også inviteret, men kunne ikke da jeg stadig er i spanien.. Kunne ellers være meget griner, selvom det dog er lidt poppet til min smag hehe 🙂 Jeg synes bestemt heller ikke hun skulle have vundet for den hvide kjole.. Men tja hver sin smag 😉 jeg må følge med på nettet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har heller ikke tv3, men er da klart villig til at betale 70 kr for at se paradise 😉 Er det Underholdningspakken, du mener, man kan se det ved?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg er slet ikke hjemme i det der PH miljø – men på den anden side, så er jeg nok heller ikke helt den målgruppe de prøver at ramme 😉
  Men jeg må ærligt indrømme at jeg så “Amalies Verden” – og det synes jeg var ret underholdende, om det er såkaldt god underholdning kan jo diskuteres, men underholdende det var det altså!

  Den kjole du leder efter, ser rigtig fin ud, så pøj pøj med jagten på den 😀

  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en god info og få! Fordi jeg kørte forbi imperial i torsdag og kunne ikke forstå hvorfor der var så mange let påklædte mennesker i biografen. Now i know. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja der var rigtig mange af deltagerne (og flere af de små-piger der skulle ind og se det) der var ret skanky klædt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep jeg så også nogle lidt yngre piger der havde meget korte shorts på (jeg ville ikke kalde dem shorts!!) jeg kunne så alt! 🙂 Tænkte de må ha vågnet op med blærebetændelse den næste dag 😀 haha.
   Men selvom det ikke var et særlig mode relateret event ser det stadig sjovt ud! og lad os bare indrømme at man bliver lidt afhængig af paradise 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser ud som om, det var en god aften med masser af drikkevarer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine Goya AW11