To uger

Patricia fra X Factor

Patricia fra X Factor

Så blev det endelig fredag og det betyder X Factor-dag! Sidste fredag så vi det samme med et vennepar og i aften står den på samme opskrift – dog et andet par. Tilgengæld håber jeg virkelig ikke at skønne Patricia er i blandt de sidste 2 igen. Jeg var virkelig i chok over, at hun endte der – hun er min stor-favorit i år. Synes hun er en liga over alle de andre. En anden ting jeg også synes hun klarer godt er hendes outfit choices. De første to uger har været to ud af to, hvis i spørger mig. Jeg var især helt vild med den kjole hun havde på i sidste uge. Jeg har snakket med Patricia og hun kunne desværre fortælle, at den er vintage. Øv. Den måtte ellers godt bo hjemme hos mig.

Jeg stemmer helt klart på Patricia i aften. Jeg synes, at hun har så meget mere talent end alle de andre til sammen. Der har været meget snak om, at både Patricia og Erchan måske endte buttom 2, fordi seerne ville straffe Blachman for nogle af hans udtalelser i løbet af showet. For det første elsker jeg Blachman. Han gik måske over grænsen, da han nævnte noget med kønsskifteoperation til Sarah, men udover det havde han ret i alt det han sagde. For det andet skal folk lige huske, at Blachmans deltagere jo ikke har kontrol over hvad Blachman siger til de andre deltagere. Patricia og de andre har ikke selv valgt Blachman (selvom jeg som deltager ville være gladest med ham som min “mentor”). Desuden skal vi sgu passe på med, at vi ikke ender med at fokusere på hvilken DOMMER det er der skal vinde, fordi for mig handler det altså om talentet hos deltagerne og ikke hvilke dommere der er bag. Jeg forstår slet ikke hvad folk ser i Babou. Synes han er irriterende og måske er det bare mig, men skal man virkelig ha’ lov til at gå så langt i X Factor, når man blev nr. 2 i finalen i Scenen er din på tv2 for et par år siden? Han har endda også udgivet et album lige efter han var med i Scenen er din?!? Hvem er jeres favorit? I kan stemme i boxen her.

32 kommentarer

 • Hun røg kun i farezonen sidst, fordi nogle ville straffe Blachman, tror jeg. Jeg syntes det er unfair at det skal gå ud over Blachmans deltagere, men det er der jo så nogle der mener at det ikke er.

  Jeg holder med Patricia ligesom dig. Hun synger virkelig godt, og så er hun også rigtig sød og meget nede på jorden.

  Glæder mig til at høre hende synge “Uden hinanden” af Julie Maria, elsker simpelthen den sang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skulle hun ha’ synget den? Så må de da ha’ skiftet sang? Håber du har ret i at folk bare ville straffe Blachman, fordi hun er for god til at ryge allerede nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var den sang hun sang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var hyggeligt at hilse på dig i går 🙂
  Sabine
  sabinesverden.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia synger så smukt. og hendes outfits er virkelig labre.
  kan dog også godt lide sarah. 🙂
  og babou syntes jeg er irreterende. og det med at der skal være avis forsider “babou bor på børnehjem” osv. syntes jeg blir for ynkeligt da nogle folk bare stemmer på ham af den grund. …

  så dig igår sammen med jane til monki åbningen ville gerne have hilst men kunne ikke rigtig få taget mig sammen hehe…. fik du købt noget lækkert? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er altså faldet pladask for Rasmus, var også helt vild med ham sidste år, da han desværre ikke nåede så langt. Så det ikke sidste fredag, så glæder mig til i aften, måske min favorit så når at ændre sig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • she is beautiful!
  happy weekend jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Wow, du har vidst overbevist dine læsere om, at det er Babou der skal ud i aften, hvis man ser på afstemningen… Gid du bare kunne overbevise resten af DK ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle V.

  Hej Jeanett 🙂 Det er faktisk første gang jeg direkte kommentere et af dine indlæg, bortset fra når jeg trykker på ‘Like’-knappen hvilket hænder ret tit, da jeg synes din blog er fantastisk! Men i dag har jeg altså valgt at kommentere lidt på dit indlæg, da jeg desværre ikke kan trykke på ‘like’-knappen denne gang. Jeg deler nemlig slet ikke din beundring af Patricia – bortset fra at jeg også er helt vild med “hendes” tøjvalg 🙂 Jeg ser slet ikke det talent, som du skriver om eller det som Blachman ser.. Men sådan er folk jo heldigvis forskellige (: En af grundene til hun slet ikke er blandt mine favoritter er de vilde ‘toner’ hun nogle gange bevæger sig ud i – hvis hun ikke kom ‘helt derud’ tror jeg faktisk godt jeg ville kunne lide hendes sang. En af mine favoritter er derimod Sarah – hold op jeg synes hun er sej! Og den anden af Blachmans deltagere (hmm tror hun hedder Ann-Katrine) synes jeg også er vildt god! Men ja, herhjemme står den også på X-factor (+ Live for Bremen og ‘Det nye talkshow)! Desuden er jeg også helt enig i, at man skal fokusere på deltagerne frem for dommernes udtalelser, og hvorvidt de har fortjent at “vinde” eller ej. Rigtig god weekend til dig også – og god rejse til Barcelona! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michelle!
   Tak for “likes” – også selvom du ikke liker denne gang 😉 Jeg vil lige starte med at kommenteret dit “”hendes” tøjvalg”. Nu har jeg snakket med Patricia og hun styler helt og holdent sig selv, så der er ikke nogen stylist der har bestemt hvad hun har på.
   Jeg forstår tilgengæld ikke hvorfor hele familien Danmark er faldet for Sarah. Jeg synes overhovedet ikke hun kan synge.

   Men du skal da kommentere noget oftere Michelle – det er rigtig hyggeligt, også selvom du ikke er enig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Gud, jeg synes hun er SÅ ringe, opstyltet, og virker så krukket.
  Generelt synes jeg slet ikke der er nogle gode med i år. Nogle af dem er middelgode sangere, der med hjælp kan blive helt okay, men der er ingen man bliver blæst tilbage af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Søde Jeanett!
  Tak for at jeg måtte tage et billede af dig igår,
  Til trods for det kolde vejr.

  Jeg har dig med i indlægget her : http://liseemilia.blogspot.com/2011/02/abningen-af-monki.html

  Kh Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har SÅ ret! Der er forkert, at man ender i farezonen, bare fordi at nogen mener, at DOMMEREN har sagt noget forkert. Jeg elsker Patricia, og jeg elsker Blachman. Patricia er min klare favorit! Jeg synes nu også, at Rikke&Trine og Sarah er ret gode, men Patricia er favoritten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I..

  Der må jeg desværre melde mig totalt uenig! Altså er enig i at hun har noget pænt tøj, og at det er dumt at deltagerne bliver valgt pga. deres dommer… Men er absolut ikke enig i at Patricia synger godt! Jeg synes hendes stemme lyder alt for skinger, en anelse hysterisk og (som Sofie “siger”) krukket. Synes helt klart at det er hende der skal ryge ud i aften!
  Og angående Babou, er jeg heller ikks specilt vild med ham, men må gi’ drengen at han synger godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min favorit er helt klart også Patricia. Jeg forstår dog ikke hypen omkring tvillingerne? Jeg synes det er virkelig kedeligt at høre på! Og Sarah forstår jeg heller ikke. Synes virkelig ikke hun synger godt. Eller jo, men slet ikke så godt som burde hvis man vil vinde denne konkurrence (efter min mening). Rasmus er ret god, han skal bare lige smide brian-genet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia er også helt klart min favorit. Hun synger rigitg god, har en fed stil og virker rimelig cool og nede på jorden. Hendes version af greasesangen i det første program var helt genial – det andet program klarede hun også godt – og i aften synes jeg igen at hun var outstanding. Hun var så lækker her i aften og så passede sangen enormt godt til hende. Jeg håber virkelig ikke at hun ender i farezonen igen, men jeg er bange for at hun er for “syret” for familien Danmark…
  Elsker din blog.
  xx Kirijo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes helt klart også, at Patricia er den bedste og forstår absolut ikke, hvorfor Babou er med. Er det kun fordi, at der SKAL være sådan en “charme”-type som alle piger under 12 falder døde om når de hører hans navn? Nej, det går ikke, han skal ud og det samme skal Anne Louise.

  -Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linea

   Jeg er mest til Patricia og Anne-Louise. Tvillingerne er kedelige og Babou med det sure ansigt er trættende at se på.
   Er enig med dig mht. Patricias stil. Min yndlingskjole er helt klart den hun havde på i aften! Ville give meget for at den kunne bo i mit klædeskab 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er bare SÅ vild med Patricias stemme, den er så smuk og speciel – så jeg er også én af dem, der helt klart stemmer på hende (og Anne Louise som nummer to). Dejligt med et xfactor indlæg, det er der sgu ikke bare der tør stå inde ved. I love it. Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia er overhovedet ikke min favorit, men det betyder ikke, at jeg ikke synes hun er dygtig.
  Derimod elsker jeg Annelouise! Jeg håber hun ender i finalen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg kunne simpelthen ikke være mere enig i det du siger!!! Patricia er uden tvivl den bedste der nogensinde har været med i x-factor!
  Det er for fedt at hun stylte sig selv og at hun igår havde sin egen kjole på!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Nielsen

  Jeg synes det er sjovt at du siger at nogle måske prøvede at straffe Blachman. Man kan jo kun stemme på hvem man vil have videre. Ikke hvem man synes skal ud. Og man ved jo ikke hvordan andre stemmer.

  Jeg er derimod enig med dig i at Patricia er sej. Hun er helt sin egen og hendes stil er fed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen hun havde på i fredags var fantastisk! Jeg var så vild med den, at jeg helt glemte at lytte til sangen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hun er ret cool, hende Patricia dér, men jeg ved, at hun skampulede min absolut yndlings Beatles-sang. Av av av…
  http://www.youtube.com/watch?v=CjJ7dzB8Vsw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Jeanett. 🙂

  For det første jeg elsker dine blogs og følger trofast med i dem.
  Jeg er fuldstændig enig med dig, m.h.t Patricia. Jeg elsker hende, hun er den bedste af alle de bedste. Hun synger som en drøm og er gudesmuk, og den fedeste stil. Hun er helt klart også min favorit i x factor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Rasmussen

  Jeg syntes bare patricia er sådan en fræk sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To uger