Ny Britney video

Personlig update

Personlig update

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at jeg ville sige noget her på bloggen, men der er flere af jer der er begyndt at spørge om jeg er okay. Og nej, det er jeg ikke. Jeg nævnte det kort i et indlæg for en uges tid siden, at der bare lige var nogle ting der gjorde jeg følte mig uinspireret. Jeg troede, at jeg ville kunne lægge det lidt væk sådan at bloggen ikke skulle lide under det for længe, men det kan jeg godt mærke nu, at det har jeg ikke rigtig været i stand til. Jeg har ikke lyst til at gå i dybden med hvad det helt præcist handler om, da det for mig er for privat, men det handler om flere ting – der er bare flere ting lige nu der ikke spiller. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige “på onsdag er alt tilbage som normalt”, men det kan jeg mærke at jeg slet ikke ved. Men det ville da være skønt. Jeg har dog en aftale hos min læge tirsdag som jeg håber gør, at jeg kan slappe lidt mere af. Men er jeg virkelig helt ved siden af mig selv og kan pt slet ikke genkende den her triste Jeanett. Det er så langt fra hvordan jeg normalt er.

Alt det her gør, at jeg ikke rigtig har lyst til at blogge. Jeg har ikke lyst til at få taget billeder af mig selv, jeg er selv fuldstændig uinspireret og føler derfor ikke jeg kan inspirere jer + jeg har heller ikke lyst til at shoppe. Jeg stinker også til at svare på kommentarer i øjeblikket (undskyld) af samme årsager. Det skal dog siges, at jeg læser ALLE jeres kommentarer og mails, så det er ikke fordi jeg ikke ser dem. Det skal i bare vide.

Jeg har lige brug for at sige, at det intet har med Tim at gøre (Hr. Kæreste). Vi har ikke slået op eller noget – vi har det skønt sammen og han er den bedste lige nu. Så ved i at det slet ikke handler om ham. Jeg er ikke ude efter en masse sympati – jeg følte bare jeg blev nødt til at komme med en forklaring, da i var flere der begyndte at spørge indtil hvad der skete. Nogen af jer har spurgt indtil mig, andre har bare nævnt at de synes bloggen var nederen pt. Og det er den også – fordi jeg er nederen pt. Men nu kender i grunden og jeg håber derfor i har lidt forståelse for hvorfor jeg ikke er Danmarks mest awesome blogger i øjeblikket. Jeg savner dog at være på toppen og håber derfor snart tingene vender. Det SKAL de sgu.

Tak fordi i læste mit knapt så positive ævl.

EDIT: Jeg har lige brug for at gøre noget klart. Grunden til at jeg skal til lægen er ikke fordi jeg er trist – en af grundene til at jeg er trist pga det jeg skal til lægen. Dvs der er noget fysisk der ikke helt er som det burde være. Det havde jeg bare lige brug for at gøre klart, fordi der er flere af jer der inddirekte nævner det som om jeg skal til lægen og snakke om mine følelser. That’s not the case. Tusind tusind tak for jeres søde kommentarer. Jeg kan uden at lyve sige, at i er de bedste bloglæsere i verden.

36 kommentarer

 • På trods af at du ikke ønskede medlidenhed og medfølelse, er det altså lige præcis hvad du her får en kæmpe portion af! Og derudover får du en helt masse kærlighed, positivitet og held og lykke! 🙂
  Jeg kender dig på ingen måde personligt, men alligevel kommer man jo til på en eller anden måde – i en eller anden grad – at kende og holde af dig gennem bloggen her. Derfor ønsker jeg intet andet end skønne, dejlige, smukke, strålende, positive, sprudlende og LYKKELIGE Jeannet tilbage! Jeg håber og tror på at det hele nok skal gå fremad og blive godt igen og håber på at det gør det så hurtigt som muligt som du har fortjent det 🙂 Du skal vide at udover alle dine nærmeste, så bliver du også holdt af og har betydning for alle os ligegyldige læsere, der ikke engang kender dig!

  Held og lykke/god bedring/alt bedst eller hvad end det nu lige er man siger,

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Missjeanett – jeg har den dybeste respekt for mennesker der tør vise deres sårbarhed frem – de stiger lige nogle grader på min respekthedsskala, så velkommen MEGET højt op på listen! Det er det du gør her, ved at vise mod og ærlighed, så viser du samtidig den største styrke der findes. Og det er sand inspiration!

  Uden mørket ville vi ikke vide hvad lyset er for noget – det her sker kun for dig fordi du er klar til det og fordi der venter noget større og endnu mere fantastisk derude, det er på tide du vækster, og det gør du lige nu.

  Al vækst støjer, og vækst gør ondt. Forestil dig en kålorm der pludselig bliver omsluttet af al mulig væv og klister, og den tror den skal dø og den ved ikke hvad der sker. Den kender ikke i morgen. Efter nogen tid kommer den ud som en smuk sommerfugl der kan nå højere op på himlen end en kålorm nogensinde har turdet drømme om. Men det sker kun fordi den turde gå ind i mørket.

  Tak for din ærlighed, du vil ramme mange!!

  Knus

  Deppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser fingre for, at du snart får det bedre!

  En masse varme tanker herfra.
  //Maria P. – http://rockingwithfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Håber hurtigt at du kommer til dig selv igen Jeanett og det er jo noget der bare skal tage den tid det nu engang tager. Derfor synes jeg det er mere end fair at du ligger bloggen på hylden et stykke tid – og med GOD SAMVITTIGHED!!! Så den dårlige samvittighed over at det måske halter lidt efter med bloggen og at du ikke lige får svaret på kommentarer kan du godt ligge på hylden! Du mister vist ingen læsere af den grund, du har jo en fab blog.
  Og kan du så finde din indre POWERTØS frem, så skal du nok komme godt og hurtigt igennem det du går med 🙂

  Knus og positive tanker herfra Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Alt går op og ned, så engang i mellem skal alting være svært. Men for fanden, hvor er det øv, når man lige er i det!
  Håber du snart får det bedre, er imponeret over at du skriver sådan et indlæg, det er et stort plus i min blog bog over yndlings bloggere, det gør dig mere menneskelig, nede på jorden, og som alle os andre!
  Håber du forstår det positivt, for det er helt klart meningen, synes du er sej (, MODIG!) og god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, hvor trist. Jeg håber, det hele løser sig, og at det bliver normalt igen. Bare giv det tid. Synes det er ok ikke at blogge, hvis du ikke føler for det. K.h. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hej Jeanett!
  Hvor er jeg ked af at høre at du har det så skidt, og som du selv nævner, så har man da kunnet se det på bloggen, at der måske var noget der ikke helt er som det skulle være! Så tidligt som i dag tænkte jeg faktisk på dig, at din blog virkede en smule “off” – men håbede at det måske var fordi du havde meget travlt med studie og arbejde!
  Det er hårdt at have det sådn som du beskriver, jeg kender det desværre lidt for godt, men mit vendepunkt kom, da jeg tog til lægen og fik åbnet lidt op for det der rumsterede inden i mig – så jeg håber selvfølgelig at det vil have samme effekt på dig!
  Du skal hvertfald vide at der er mange der tænker på dig og jeg vil sende dig masser af god karma og håber at det hele snart bliver meget bedre…

  Mange tanker
  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  <3 er der i ånden mus!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Livet kan være et kæmpe stort puslespil, og nogle gange er det bare svært at se hvorfor nogle brikker ikke passer sammen/falder på plads, men tiden læger alle sår (ved godt, det lyder kliché, men det er sgu rigtigt).
  Synes, det er flot, du har kontaktet din læge, der er mange, som bare går rundt og er utilpas uden at tage rigtigt hånd om det. Samtidig vil jeg lige påpege, at jeg ser det som en stor styrke, at du har modet til at skrive om et personligt emne på din blog – det kræver sgu mod og udviser ægthed både overfor dig selv og for os, dine læsere. Og lige her til sidst: Husk at storme aldrig varer evigt, søde Jeanett. Jeg hepper på dig 🙂 Knus en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange, mange tak Katrine. Det er virkelig sødt af dig. Sikke fantastiske læsere jeg har! Jeg har dog lige lavet en lille tilføjelse til indlægget øverst – jeg skal nemlig ikke til lægen fordi jeg er trist, jeg er trist blandt andet fordi jeg skal til lægen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   ok, men synes nu stadig, du er modig 🙂 Det skal nok blive bedre. Pas godt på dig selv. Knus Katrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er jeg ked af at høre Jeanett! Har dyb respekt for at du tør at fortælle os om dine følelser og din nedtur pt. Ville ønske jeg kunne give dig et kram, og trøste dig.
  Når det så er sagt, er jeg sikker på alt nok skal blive godt igen snart, og ikke mindst du føler glæde!

  Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åårh.. 🙂 selvom du ikke er ude efter sympati, så kan jeg ikke lade være med at skrive denne her kommentar. og måske vil den alligevel ikkevære sympatisk, men nok snarrener bare hvad jeg vil fortælle dig om det jeg tænker, også selvom du sikkert ved det i forvejen 😉 ok, here goes;
  Du skal da bare bruge en masse ikke-blogge tid på at komme tilbage til den Jeanett du plejer at være, lige så lang tid du har brug for, også selvom bloggen måske vil være lidt nederen imens og alt det der, og også selvom du self. godt vil ” se fremskridt” hurtigst muligt, som jeg da i hvert fald forstod på dig(?)
  Hmm, det var vist en lang smøre, det jeg ville sige var nok bare, at after bad times comes good times, eller hvad man nu siger. Og man kan aldrig have lige meget lyst til det man plejer altid, som fx blogging, det tror jeg de fleste bloggere kommer ud for fr eller siden, også selvom det i virkeligheden ikke har noget med ens blog at gøre, ligesom jeg jo af godt grunde ikke kender hvorfor du pt er uinspireret, så det er også lidt gætteri jeg har gang i nu:)
  Nåh, men god bedring alligevel, og håber ikke jeg gjire dig alt for forvirret med denne (laaange) kommentar:)
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Bare rolig Miss! Vi løber ingen steder, følger dig trofast om det går op eller ned.

  Positive tanker bliver sendt med posten nu :o) fra mig til dig

  KNUS Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schytte

  Hej søde Jeanett

  Lige så meget, som jeg nyder at læse din blog på daglig basis, lige så meget vil jeg hellere undvære, hvis det er hvad der skal til for at du får det bedre! Jeg er sygeplejerske og jeg synes det lyder rigtig godt, at du tager lidt tid fra til dig selv og har en tid hos lægen så i kan få talt lidt om, hvad du har behov for. Jeg har flere gange tænkt, at det er imponerende så meget overskud du viser – det skinner langt igennem pc’en og det er netop derfor at jeg elsker at læse din blog. Tag noget tid til dig selv, du fortjener det og så håber jeg, at du får det bedre snart!

  De kærligeste hilsner fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙁 Jeg er kun et opkald væk, kære, hvis vi skal snakke lidt? Sender en masse varme tanker din retning. Kys til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sender en masse tanker til dig. Jeg har selv en periode hvor lysten ikke altid er der til at blogge på grund af personlige ting. Jeg håber at det hele løser sig for dig..
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria petersen

  Hej Jeanett:)
  Jeg har altid synes at du har haft en fantastisk blog, men nu synes jeg sku at du gør det endnu bedre. Hvorfor: fordi at du tør fortælle os ukendte læsere om at du ikke har det så godt, du lukker os ind. Så flot, respekterer det virkelig. Håber at lægen kan hjælpe dig, og det ikke er noget alvorligt du tumler med, held og lykke. Dine faste læsere skal nok føle bloggen når du er ovenpå igen. Kæmpe kram og posititve tanker Maria Petersen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Jeanett,

  Pas på dig selv og tænk ikke på os.
  Håber det bedste for dig.

  Take care, beauty

  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Håber du snart er på toppen. Med en sød kæreste og gode veninder ved sin side, skal det nok gå..
  Vi er der absolut stadig, når du har fået det bedre igen. 🙂
  Knus fra Sara!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber virkelig snart det kommer til at gå bedre. Men jeg ved, at du i hvert fald vil have en masse læsere der vil være her, når du på et tidspunkt kommer helt tilbage igen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rchr

  Kære Miss Jeanette, det er godt nok ikke altid du kommer med guldkorn, men det er aldrig ævl, du kommer med.

  Hvis du har brug for at tage noget tid og noget plads til dig selv, respekter vi det, men insistere på at savne dig i mellemtiden.

  Vi krydser alle fingere og sender dig positive og kærlige tanker også på tirsdag, også gælder vi os til, du er snart er på toppen af bloggen igen.

  Knus RCHR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  God bedring, med hvad det nu end er du skal til lægen med!
  Håber på du snart kommer til hægterne. Fortsæt den personlige blog-stil! 🙂
  Kan godt lide din blog, det er dejligt med en blog fra Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Sender mine dybeste tanker til dig! Håber alt går i orden 🙂 Du er vel ikke gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Eva! Nej, jeg er ikke gravid. Så ville jeg ikke være trist 😉 – det ville ikke være planlagt, men jeg ville da helt sikkert være glad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Jeg har haft det “skidt” lige siden jeg skrev kommentaren, fordi jeg godt kunne regne ud, at det ikke ville være så slemt 🙂 Så det var lidt en fejl, at jeg spurgte om det, men håber stadig alt det bedste!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke engang tænkt mig at skrive et lang kommentar, for jeg syntes allerede at de (indtil videre) 26 andre har gjort det så godt, og mine ord vil lyde som en børnehave klasses i forhold til 😉
  Jeg vil tilgengæld sige at du bare skal tage dig al den tid du har brug for! Kommer helt sikkert til at savne din blogging i den tid, men samtidig er det vigtigt at passe på sig selv, og vi vil også kunne mærke det hvis du bare blogger for at tilfreds stille os uden rent faktisk at have det særlig godt.
  So I’ll see you on the other side, og jeg håber du kommer godt igennem<3 Vi vil ihvertfald sende dig al verdens kærlighed og held og lykke.
  Aller Kærligste Hilsener fra Caroline<3

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender dig ikke personligt, men! Jeg føler lidt, at du udmærket godt ved, hvor meget der ligger bag når jeg siger, at du er pisse hamrende sej.. mere behøver jeg vidst ikke at sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  ALT GODT ØNSKES DU JEANETT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  hey. kan man ikke følge dig via google?
  //Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag dig al den tid du har brug for, du skal ikke tænke på os – vi smutter ingen vejne, og glæder os til at du kommer tilbage! Jeg krydser fingre for dig og ønsker dig alt det bedste.
  xx Kirijo

  http://anotherfuckingfashionblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ønsker dig rigtig god bedring. Bare giv dig al den tid du har brug for, vi render skam ingen steder 🙂 Jeg er her i hvert fald stadig når du kommer tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Britney video