Tilbageblik: Februar 2010

Puerto de Morgán

Puerto de MorgánPuerto de Morgán strandMorgánMorgánMorgánPuerto de Morgán harbour

Vi havde fået anbefalet den lille by Puerto de Morgán af rigtig mange venner som havde været på øen før os. Puerto de Morgán kaldes i daglig tale bare for Morgán, men har fået kælenavnet “Gran Canarias Venedig” på grund af de mange små kanaler i byen. Puerto de Morgán er en meget stille og ikke særlig stor by, men den er hyggelig og det man skal tage dertil for at nyde roen. Der er ikke super meget at lave der, men vi lå lidt på stranden (vejret var underligt den dag – det ene øjeblik blæste det for meget til vi gad at være på stranden og det næste var der sol og meget varmt), gik rundt på havnen og gik op igennem de mange små huse der lå på skråningerne. Der var utrolig mange børnefamilier i Puerto de Morgánr og stranden var også utrolig børnevenlig med sit meget lave og stille vand. For os var der lidt for stille (selvom det var en skøn kontrast til Playa del Inglés, hvor vi boede). Dog var her stadig mange turister og at de lever primært lever af turister. Dog var turisterne i Playa del Inglés mere helt unge eller pensionister, hvor det i Puerto de Morgán var børnefamilie-turister.

Vi kom omkring middagstid og spiste derfor frokost i byen. Vi fandt en lille hyggelig og forholdvis billig restaurant på strandpromonaden der hed El Caldero. Her fik vi 2 forskellige salater og en omgang scrambled eggs med friske grønne asparges. Har I været i Puerto de Morgán?

Vi tog iøvrigt bussen fra Playa del Inglés (bussen gik lige udenfor vores hotel) som kostede ca. 5 euro pr vej (pr mand). Det tog ca. 40 minutter med bussen derhen.

Leder I efter hotel i Puerto de Morgán, så kan I finde flere gode HER

Se alle mine rejseguides og tips HER

Puerto de Morgán is such a lovely pretty and very cosy town on Gran Canaria. Often referred to just as “Morgán”. It’s often also called “Venice of Gran Canaria” because of all the water canals. The town of Puerto de Morgán is not very big, but it’s worth a visit for a day or two if you’re near. The beach in Puerto de Morgán is very kids friendly and there’s lots of other kids and families. If you’re looking for a great hotel in Puerto de Morgán then there’s some good ones HERE

bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: Februar 2010