Puerto de Morgán

Restaurant: LUST

Restaurant: LUSTRestaurant: LUSTRestaurant: LUST

Den bedste aftensmad vi fik i Amsterdam var på en restaurant der hed Lust som lå i “De 9 gader” (det er en restaurant-kæde, så der er også andre rundt omkring i Amsterdam). Her fik vi en tre-retters menu for 27,50 euro (ca. 208 kroner), hvor man selv kunne udvælge de 3 retter fra deres menu kort. Jeg fik det som i ser her på billederne: Til forret valgte jeg en salat med andebryst, soltørret tomater og noget frugt-kompot på toppen. Min hovedret bestod af lakse – og tunsteaks på spinatbund med grønne asparges og wasabi-hollandaise sauce. Min dessert var en hindbærmousse med kanel-kiks. Maden var virkelig god og der var rigtig meget af den. Vi var overmætte, da vi gik derfra. Desuden var personalet utrolig venligt.

Mangler I et hotel i Amsterdam? Så kan jeg anbefale både DETTE og DETTE. Begge to er budgetvenlige og fint placeret.

bloglovin

4 kommentarer

 • Puk

  Hej Jeanett:-)

  Endnu engang tak for en skøn blog. Nu er jeg kommet hjem efter en uge på Mallorca (med regn…øv), og det var ikk meningen, at jeg skulle have været på flere sommerferier i år. Nu overvejer jeg imidlertid en tur til Amsterdam i juli måned – bare 3-4 overnatninger. Jeg kan se, at du og kæreste har været dernede tidligere, så jeg ville lige høre din mening om rejsemålet og evt. med en hotelanbefaling samt transport med tog el fly? Jeg har kigget lidt på hotels.com, og det ser ud til at vi kan få et 4**** dobbeltvær for ca 850,- pr nat. Hvor boede I dernede, og er er nogle seværdigheder, shopping el andet, du kan anbefale? Jeg kan ligesom Jer også godt lide at bo lidt godt, orker ikke de der billige 2** hoteller med dårlig smag og service (det er bare ikke ferie), så det er min erfaring, at det helst skal være 4**** for at være lækkert, selvom mit favorithotel i London dog er på 3, men derovre er det også dyrere at overnatte end i mange andre byer rundt omkring.

  Ha en fantastisk weekend – Puk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv hvor ærgeligt med Mollorca! Man tager jo ikke dertil for en uges regn… øv. Amsterdam er fin – den minder meget om København synes jeg. Vi var der dengang i november og jeg kunne godt tænke mig at opleve Amsterdam i foråret eller om sommeren. Vi fløj med Norwegian og gav omkring 900 kr pr mand t/r. Jeg har netop lige lavet et indlæg omkring vores hotel (fordi du er ikke den eneste der har spurgt 😉 – i er åbenbart et par stykker der overvejer Amsterdam denne sommer hehe) og om Anne Franks Hus, som jeg synes er en af de ting man SKAL se, når man er i Amsterdam. Indlægget om vores hotel udkommer på torsdag – og det om Anne Frank Hus er på nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Tusind tak for dine skønne indlæg:-)
  Tror dog at vi satser på et hotel lidt tættere på city, som hedder Best Western Apollo:-) Anne Franks hus skal vi helt sikkert også besøge, og så forsøger vi os nok også med denne restaurant dernede, det ser ret lækkert ud.
  Derudover vil jeg lige rose dine New York billeder…what a view:-) Må vist også snart investere i sådan et spejlrefleks kamera, de får virkelig mere med af omgivelserne, og det hele ser bare mere levende ud. Har dit været meget pebret i pris? Overvejer lidt et Canon eos til ca 3000-4000,-, når der engang er finanser til det. Synes du forresten ikk, at det er tungt at rende rundt med, har en fornemmelse af at de vejer en bondegård – ik nemt når man gerne vil ha det skønne resultat bagefter.

  Mange knus og positive tanker fra en begejstret med-læser:-) Og fortsat god tur i N:Y:C:
  Puk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt! Både Anne Franks hus og denne restaurant kan anbefales! 🙂
   Og tusind tak – jo, det er selvfølgelig tungere end et almindeligt digitalkamera, men jeg synes det er det hele værd med de billeder man får 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puerto de Morgán