Nye ting fra Gina Tricot

Selvforkælelse by Nuxe

Selvforkælelse by Nuxe

Efter mit besøg hos lægen igår (som gik godt) fik jeg lyst til at forkæle mig selv lidt, så jeg røg ind i Magasin. Jeg har længe manglet min body lotion/creme fra Nuxe (den store gule på billedet), men har prøvet at spare lidt og har derfor levet med en rigtig skod bodylotion fra Matas. Men nu er min rigtige fra Nuxe som er parabene – og perfume-fri igen hjemme hos mig. De kørte i Magasin et tilbud, hvor man fik en håndcreme (den lyserøde) fra mærket i fuld størrelse, hvis man købte to produkter fra Nuxe. Derfor røg der også en øjecreme fra deres Bio Beauté mærke med hjem. Bio Beauté er også både parabene – og perfume-fri, men det er samtidigt også økologisk. Win-win-win! Bodycremen stod til 199 kr, øjencreme 145 kr og håndcremen fik jeg som sagt gratis.

Der er iøvrigt blevet rettet/tilføjet lidt småting på bloggen. Bla. er der i menuen kommet et punkt der hedder “Om/Kontakt”. Det har jeg fået tilføjet fordi flere af jer har nævnt, at i savnede lidt baggrundsviden så som alder, by, uddannelse osv. Det kan i nu finde deroppe. Jeg har også fået fjernet den knap der hed “Hjem”. Så fremover hvis i vil tilbage til “forsiden”, så skal i bare trykke på min header. Der er også blevet tilføjet bloglovin nede i en af de hvide kasser i bunden af bloggen.

6 kommentarer

 • Altid dejligt med noget selvforkælelse, specielt på de grå dage, som vi har for tiden.
  Håber det går bedre med dig og at det har hjulpet på det hele at være til lægen 🙂

  Det bedste tanker fra Debbie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Nuxe er fab! Lækre produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Lækkert med lidt selvforkælelse og dejligt at høre at det gik godt ved lægen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mit nye køb! Jeg har længe ledt efter den perfekte øjencreme (jeg stiftede kort bekendtskab med denne, men fandt hurtigt ud af at den var for fed til den sarte hud rundt om mine øjne) og den er nu […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye ting fra Gina Tricot