Selvforkælelse by Nuxe

To uger

To uger

Om to uger kunne jeg meget vel stå lige her. Der er nemlig kun 2 uger til at jeg rejser til Barcelona og uh, hvor jeg glæder mig! Jeg har indsamlet massere af tips angående spisesteder og er også selv igang med at få kigget på guides om en masse af de ting vi gerne vil se. Vi har 6 dage i byen, så der burde være okay med tid til at komme rundt og se en del. Vi ved, at vi helt sikkert skal forbi den smukke La Sagrada Familia (på billedet), jeg skal uden tvivl også besøge Park Güell og vil også gerne se flere af de bygninger Gaudi har designet. Vi vil også gerne gå ned af Ramblaen (den laaaaange gågade), ned til stranden og se en masse af den smukke kunst dernede og Hr. Kæreste vil gerne ind og se FC Barcelonas stadion Camp Nou (vi skal dog ikke ind og se en fodboldkamp). Jeg vil også rigtig gerne se kirken Santa Maria del Mar som jo spiller en stor rolle i bogen Havets Katedral (som jeg satser på at læse færdig inden vi tager afsted). Udover det snakker vi også om, at tage en en-dagstur til byen Figueres, hvor der er et rigtig stort Dali museum (som Dali selv har designet med kæmpe store æg ovenpå taget). Jeg var der, da jeg var 13 år, men Hr. Kæreste har aldrig været der og jeg har bestemt ikke noget imod at gense det museum. Det var fantastisk!

Som i kan høre har vi lidt ideer om hvad vi gerne vil se. Jeg skal selvfølgelig også shoppe lidt, men det tager jeg sådan lidt på gefühl, når vi er kommet derned. Jeg skal dog helt sikkert forbi både Zara, Mango og Primark. Har i nogle gode tips til ting man skal se, når man er i Barcelona? Eller bare gode råd eller tips om byen generelt? Del endelig jeres guldkorn med mig! 🙂

27 kommentarer

 • Louise

  Har du ikke glemt American Apparel? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Njaa, er ikke så stor fan af dem. Den er for basis-tøj agtigt til mig. Jeg vil ha’ lidt mere liv i mit tøj.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selv tilbage til min kæreste i Spanien på næste søndag, dog til Madrid. Men ville rigtig gerne til Barcelona!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Man skal helt sikkert se La Boqueria – et kæmpe madmarked i en hal ud til Ramblaen – og evt. Miró museet på Montjuïc 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Gid det var mig! Jeg vil SÅ gerne til Barcelona, da jeg er kæmpe fodbold fan og specielt FC Barcelona fan! Forstår skam godt din kæreste. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Det bliver jo bare alt for godt – gid det var mig der skulle tilbage til Barcelona 🙂 Elsker den by! Og Camp Nou er bare giga stort, jeg kan huske jeg blev mega overvældet da jeg var der – det ser ikke ud af meget når man ser det ude fra, da det ligesom er sænket ned, men når man kommer ind – så er det crazy stort!

  Dalí museet er jo bare for skønt, vi var der for nogle år siden, og der var bare en mega lang kø, tror vi stod i kø i 30 min – men det var det hele værd, så spændende! Arj I får en fantastisk tur med alt det I skal se – vi glæder os til at du får blogget om det, det vil jo føles som om man er der selv 😀

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, tak for tippet med Primark! Jeg syntes ellers, jeg havde været inde at kigge på, om der er Primark i Barcelona, men med et negativt resultat. Jeg skal nemlig også snart til Barcelona, og nu også i Primark – wuhuu :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg kunne heller ikke finde en i Barcelona inde på Primarks hjemmeside, men et par læsere har fortalt mig hvor de er i byen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det er først når man ændrer sproget til spansk, at de viser sig. Ikke lige helt logisk, men skidt pyt, så længe butikkerne er der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du heldig, jeg vil så gerne derhen!
  god tur 😉
  //Lesley

  lesleytorkelund.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej, hvor lækkert med en tur til Barcelona :).. Jeg mener der er en park som Dali har lavet, kan bare ikke huske hvad den hedder da det er en del år siden jeg var i Barcelona..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tænker du ikke måske på Park Güell? Det er en park designet af Gaudi som stilmæssigt ligger sig meget op af Dali.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Ih, hvor er jeg misundelig, får helt lyst til at komme af sted igen! Jeg ville lige tipse dig om Blanco (http://www.blanco.com/#), når du skal ud og shoppe (billigt high street, som alle herhjemme ikke lige har).
  Hav en fantastisk tur!
  /Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Åhh Barcelona er en skøn by. Er meget misundelig 🙂
  Selvom at det hele jo ikke skal gå op i museumsbesøg synes jeg helt sikkert at picasso museet er et besøg værd. Det giver et meget godt billede af hvor nuanceret og varieret hans kunst er, og ikke blot det de fleste kender.

  Hvis du skal have en drink med kæreste en aften så er Sugar bar helt sikkert et besøg værd. De laver de skønneste mojitos, hvor alt bare er friskt og lækkert, og de er helt sikkert ikke nærrige med rommen;) (Find den ved at søge på sugar bar barcelona på fjæsen)
  Den kan kan fra gaden umiddelbart se lidt snusket ud og med rødt lys, men stemningen er skøn og meget autentisk.

  -Husk at drikke en masse cava på alle de dejlige cafeer. Man får det jo nærmest smidt i nakken 😀 Og så god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Lige en sidekommentar.
  Pas for guds skyld godt på dine værdigenstande. Både min veninde og jeg fik stjålet vores ting af hhv. lommetyv og overfaldsmand på vej hjem fra byen(Der skete heldigvis ikke andet, da jeg er stor og stærk:)) Pas især på hvis i tager vest for ramblaen, hvor der er mange arabiske mænd, man skulle tro aldrig havde set lyshårede piger før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for advarelsen! Desværre er det ikke første gang jeg har hørt det om Barcelona. Var det dit indtryk at det var i hele byen generelt eller mest omkring ramblaen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke B

   Det er værst omkring ramblaen og på de meget turistede steder, samt på stranden om natten.
   Efter en snak med politiet, som btw var rigtig søde og hjælpsomme, fik vi at vide at de har mange illegale indvandrere fra Marokko, som de ofte har problemer med stjæler, desværre.
   Men jeg tror da helt sikkert er en fordel hvis du har din kæreste under armen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da vi var afsted i sommer, var vi også uheldige….det er vist lidt over det hele at tyverier huserer…..min mor fik stjålet sin pung på Camp Nou….så ærgerligt og ferien bliver altså ikke helt det samme derefter. Så pas godt på og så nyd den fantastiske by…den er helt vidunderlig smuk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tag på Ryans bar – der er hyggeligt og virkelig billige øl,ned til 1,5-2 euro + billig sangria 🙂 ligger en del barer indenfor kæden i Barcelona.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej
  Hvis I har tid til en shoppe dag udenfor byen, så tag til La Roca Village. Det er en outlet by hvor bl.a Burberry, Hugo Boss, Calvin Klein og mange andre. Man skal med bus fra Barcelona til byen.

  Tjek link her: http://www.larocavillage.com/en/home/home

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for tippet, men så højt tror jeg ikke vi prioterer shopping på turen. Vi vil hellere køre efter kulturoplevelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lært hjemmefra at misundelse er en grim ting, men nøøøøj hvor er jeg misundelig 😉
  Min veninde var i Barcelona i sommerferien, hvor hun fik taget en masse skønne billeder, da hun slet ikke kunne lade være – så mon ikke den store fototrang også rammer dig? 😉 Håber i hvert fald du får en pragtfuld tur.

  – Debbie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  Du ønskes en rigtig god tur. Der må være smukt i Spanien lige nu. Har
  været der i marts mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej, rigtig god tur. Er virkelig misundelig 🙂 Fantastisk by, dog må du ikke komme hjem uden at have været på rosal34, det er en fantastisk restaurant udover alle grænser. Prøv deres tasting menu, det er intet mindre end en oplevelse for livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Jeanett. Det ville være super fedt (og brugbart!), hvis du laver en lille tøse-guide til Barcelona med tips mm., når du er vendt hjemad igen.
  Ha’ en rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse by Nuxe