Kaffepause

Hotellet: Hotel Condado Barcelona

Hotellet: Hotel CondadoHotellet: Hotel CondadoHotellet: Hotel Condado

I Barcelona boede vi på et 3-stjernet hotel som hedder Hotel Condado Barcelona. Vi valgte hotellet fordi det lå centralt i Barcelona + hotellet havde internet, som efterhånden er blevet et krav for mig. Da vi ankom til Hotel Condado Barcelona blev vi tjekket ind og fik et værelse på 4. sal med udsigt ud til gaden. Der var elevator på hotellet, så vi behøvede ikke at gå den lange vej op med vores tasker. Værelset bestod af en dobbelt seng, et (skrive)bord med fjernsyn og plads til computer (og kabel til internettet). Desuden var der badeværelse med badekar, bidet og toilet. Håndvasken var ude i samme rum som man sov. Den nærmste metrostation er Diagonal som man dog skulle gå 10 min for at komme hen til. Hotellet ligger på gaden Carrer de Aribau som er i nærheden af shoppinggaden Passeig de Gràcia. Vi fik afvide af lokale spaniere, at området er regnet for at være et af de bedre i hele Barcelona. Vi ville klart booke dette hotel, når vi skal til Barcelona igen.

+ Plusser: Pænt værelse, venligt personale på Hotel Condado Barcelona, godt område, internet på værelset og i lobbyen
– Minusser: Lidt langt at gå HVER gang man skulle til metroen, toilettet har kun en glasdør så man kunne se/høre hvad den anden lavede derinde

Pris: Vi gav 3800 kr for 6 nætter (ca. 630 kr pr nat). Prisen var inkl gratis internet og eksl morgenmad, da vi alligevel godt ved, at vi kommer aldrig op på de tidlige tidspunkter hoteller serverer morgenmad. Det kan dog sagtens tilkøbes på Hotel Condado Barcelona. Vi betalte for opholdet den dag vi tjekkede ud.

I kan booke hotellet HER

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffepause