Restaurant El Jabali i Barcelona

La Sagrada Familia

La Sagrada FamiliaLa Sagrada FamiliaLa Sagrada FamiliaLa Sagrada FamiliaLa Sagrada Familia

Jeg har allerede nævnt La Sagrada Familia i mine indlæg, som jeg skrev, imens jeg var dernede, men den smukke kirke fortjener et indlæg for sig selv.
La Sagrada Familia (som betyder “Den Hellige Familie” – Gaudi hentyder til Josef, Maria og Jesus) var noget af det jeg havde glædet mig aller mest til at se i Barcelona. Og jeg blev bestemt ikke skuffet! Den har været undervejs siden slutningen af 1800-tallet og den er TIDLIGST færdig i år 2020. Der mangler faktisk store dele af kirken – i kan se på det nederste billede her en model af kirken. Alt det mørke på modellen ER bygget og alt det lyse er det der mangler. De mangler faktisk stadig de største og højeste spir. Når kirken er helt færdig, så kommer den til at ha’ 18 spir/tårne; 12 dedikeret til apostlene, 4 dedikeret til evangelisterne, et til Maria og et til Jesus. Der var lidt kø for at komme ind i La Sagrada Familia, men jeg tror ikke, at vi ventede mere en 15-20 min og det var bestemt det værd (og ikke særlig meget tid, når man tænker på, at kirken er Spaniens mest populære turistattraktion). Da vi var der, var det ikke muligt at komme op i tårnene, da der bygges der i øjeblikket. Jeg vil helt klart anbefale jer, at stille jer i kø og købe billet til at se den inden i – den er mest breathtaking inden i!

La Sagrada Familia
Adresse: Calle Mallorca 401, Barcelona
(tag metroen til stoppet Sagrada Familia)
Entré: 12,50 euro (i slipper med 10,50 euro, hvis i er under 18 eller studerende)
I kan finde information om åbningstider mm HER på kirkens hjemmeside.

Leder I efter et hotel i Barcelona? Jeg har boet på både DETTE og DETTE. Begge kan anbefales! Det første er budgetvenligt og med meget venligt personale. Det her er 5-stjernet luksus på havnen med lækker udsigt!

bloglovin

5 kommentarer

 • Jane

  Kan kun give dig ret, det er virkelig en helt fantastisk oplevelse.. Og tak for billederne, så fik jeg lige et flash back til min studietur dertil for snart mange år siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen ubeskrivelig den her kirke…..synes det er så vildt en projekt. Flotte billeder, Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You’re blog is SO cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant El Jabali i Barcelona