Moncho's Costa Gallega

Linkliste

Linkliste

HUSK Designer Bazar konkurrencen HER – den slutter i aften kl. 20.00

Jeg kan se på min bloglovin og besøgstal, at der er kommet en del nye læsere til her de sidste par uger. Desuden er det også længe siden jeg har opdateret min linkliste (tror faktisk ikke, at jeg har opdateret den siden december?), så jeg tænkte det var tiden! MEN please, vil i ikke nok være super søde og tjekke om i allerede ER på listen inden i begynder at skrive her på indlægget? Det er vildt meget dobbelt arbejde for mig, at sidde og kigge hele listen igennem for så at finde ud af, at halvdelen af jer allerede er på den (det skete nemlig sidste gang). Så please, tjek lige om i allerede er på listen inden i skriver – så er i søde 🙂

Til jer der ikke er så listen i forvejen, så kan i smide en kommentar her på indlægget, hvis i vil på min linkliste. Der er kun to krav: Jeres blog skal være min. 1 måned gammel OG i skal også linke til mig på jeres blog. Jeg opdaterer listen løbende og svarer på jeres kommentar her på indlægget, når i er kommet på listen 🙂 Imens jeg venter på jeres links, så får jeg lige styr på kjolen som er ved at flyve væk 😉

Min liste er efterhånden lidt lang, så nogle af jer har problemer med at den er længere end jeres skærm. I kan dog nemt scrolle ned af listen, hvis i bare holder musen på “Blogroll” og så kører op og ned med jeres pile-taster (op/ned) 🙂

129 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moncho's Costa Gallega