La Sagrada Familia

Moncho’s Costa Gallega

Moncho's Costa GallegaMoncho's Costa GallegaMoncho's Costa GallegaMoncho's Costa GallegaMoncho's Costa GallegaMoncho's Costa Gallega

Når jeg er i Spanien, så skal jeg ha’ paella (spansk risret med masser af seafood – oftest jomfruhummer, blåmuslinger, rejer og blæksprutte) mindst en gang. Det fik jeg i Barcelona på restauranten Moncho’s Costa Gallega som er en del af en restaurantkæde der hedder Moncho’s. Til forret fik vi en KÆMPE cæsarsalat. Jeg synes ikke den burde stå på deres menukortet under “forretter”, fordi retten var næsten et måltid i sig selv (i kan evt være to om at dele som vi gjorde). Vi var der to gange og derfor fik vi testet deres to forskellige paella’er: alm seafood paella og seafood paella med hummer. Prisforskellen på de to var 8 euro pr mand og det synes jeg ikke rigtig den hummer var pengene værd. Hvis jeg skulle derhen og spise i aften, så ville jeg vælge den almindelige paella – den var god!
En liter sangria gav vi 12 euro for, cæsarsalat 8-9 euro, almindelig paella 15 euro pr mand og hummer paella 23 euro pr mand (paella skal man være min 2 personer om – man kan ikke bestille paella til en person).

Moncho’s Costa Gallega
Adresse: Passeig de Gràcia 71, Barcelona
(tag metroen til stoppet Passeig de Gràcia eller Diagonal – der er lige langt fra begge stop)
I kan besøge deres hjemmeside HER

Leder I efter et hotel i Barcelona? Jeg har boet på både DETTE og DETTE. Begge kan anbefales! Det første er budgetvenligt og med meget venligt personale. Det her er 5-stjernet luksus på havnen med lækker udsigt!

Find flere af mine tips til Barcelona HER

When I’m in Span, I wanna eat a lot of paella. I love paella! I had a really nice paella in Barcelona at Moncho’s Costa Gallega, which is a part of the restaurant chain Moncho’s. It’s on Passeig de Gràcia 71 in Barcelona. We stayed at this hotel which is recommendable.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

La Sagrada Familia