Lady Gaga Born this way video

Monki Odense Opening

Monki Odense OpeningMonki Odense OpeningMonki Odense OpeningMonki Odense Opening

Jeg er seriøst stadig syg! Jeg ligger bare i min seng og hoster, snotter og ynker for hårdt. Skulle ha’ været til undervisning i erhvervsøkonomi i aften, men det kommer jeg helt sikkert ikke. Det er alene en kamp bare at gå ud i køkkenet og hente noget at drikke. Virkelig træls. Istedet ligger jeg nu og ser en masser serier – bla. Gossip Girl, Pretty Little Liars, How I met your mother og The Bachelor. The Bachelor er en af mine store guilty pleasures, når det kommer til reality tv (sammen med Paradise Hotel). Jeg elsker seriøst når kvinderne bliver afvist ved ikke at få en rose. Seriøst, de kvinder må ha’ så mange issues, når de kan stå og tude over at blive sendt hjem af en fyr de har snakket med i sammenlagt 30 minutter. Jeg forstår dem lidt bedre, jo længere vi kommer ind i sæsonen. I den nyeste sæson (nr. 15) er der nu kun 2 kvinder tilbage og jeg ved godt hvem jeg hepper på. Alle spoiler forums siger heldigvis også at det bliver hende han vælger. Det håber jeg er rigtigt!

Nå, men før jeg lagde mig syg, der var jeg jo til åbningen af Monki her i Odense i torsdags. Jeg må indrømme, at blev ret overrasket, da jeg så køen, da jeg ankom et kvarter før de åbnede dørene. Den var næsten uendelig. Jeg fandt dog Jane i køen, så jeg kunne hoppe ind til hende, men vi stod stadig langt tilbage. Camilla nåede også at joine os i køen inden de åbnede. Vi kom først ind i butikken tre kvarter senere – ret forfrosne og ret skuffede over, at der ikke var nogen Monki-cupcakes som lovet. Der var Vitamin Water, skumslik og JellyBeans. Jeg var overrasket over, at de har fået lavet butikken i 3 plan – det er rimlig god udnyttelse af deres areal. Butikken er overskueligt og tøjet hænger ikke proppet på stativerne, så det kunne jeg godt lide. Jeg kunne dog ikke overskue alle menneskerne, så jeg købte kun en pink trekants bh til 100 kr. Jeg havde tænkt mig, at bruge den under en hvid tanktop, men den er desværre for lille. Monkis undertøj må være ret småt i størrelsen?!
Inden jeg smuttede hjem nåede vi også lige at hilse på Trine. Det var en rigtig hyggelig aften med de andre Odense-blogger piger, men havde jeg vidst at der ville være så mange mennesker (og ingen cupcakes, haha 😉 ), så var jeg aldrig kommet. Det var simpelthen for kaos-agtigt til mig. Desuden forstår jeg stadig ikke hvorfor de første i køen skreg, som om det var castet fra Twillight der åbnede dørene. Seriøst? Det er en tøjbutik der åbner, ikke Edward Cullen der byder jer velkommen.

24 kommentarer

  • Sif

    Jeg føler med dig.
    Jeg er også syg her fortiden, og det er så trælst. Man orker ikke en dyt.
    Men angående det med “The Bachelor”, hvor bliver det sendt henne?

    God bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sif. Jeg tillader mig lige at svare på dit spørgsmål angående The Bachlor. Det bliver pt. vist i USA, men du kan finde det på nettet, både til at downloade og streame. Jeg bruger selv ch131.com og surfthechannel.com 😀 Enjoy!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • æv, god bedring i hvert fald!

    Jeg var til noget Monki event i kbh, og synes de er rigtig gode til den slags, men der var knap så proppet og ikke så meget kø.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia

    Jeg havde overvejet at kigge forbi åbningen efter arbejde. – Men da jeg blev mødt af en 50 meter lang kø, overvejende bestående af skrigende piger i konfirmationsalderen, måtte jeg konstatere, at jeg ikke lige var oplagt til det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jonna

    Pigerne skriger vel, fordi de har læst masse blogs, hvor mange PR ting bloggerne tager til. Og så synes de vel, at det er vildt. For de piger, er I bloggere vel en slags kendisser. Jeg tænker, at det godt kunne have noget med det at gøre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sådan havde jeg ikke lige tænkt på det – tænker ikke lige på mig selv som en kendis 😉 Men vi stod jo heller ikke inde i butikken?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Schytte

    Heeiii 🙂

    Din stakkel – ønsker dig rigtig god bedring! Den fine BH, som desværre var for lille, leverer du den tilbage eller er den til salg? Og hvilken str. er den?

    Knus Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis jeg ikke kan levere den tilbage (det kræver nemlig jeg bliver rask indenfor 2 dage ellers er fristen overskredet), så er den helt sikkert til salg. Det er en str. L og jeg er en D-skål og den er for lille til mig.

      Og tak! Håber snart jeg er på toppen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg overvejede at tage en tur ind til centrum torsdag aften, men havde nogle jobansøgninger der skulle skrives og jeg var lidt bag ud på den front.

    Da jeg så fyens.dk om fredagen, var jeg utrolig glad for at jeg valgte at blive hjemme, billederne ser vilde ud med de mange piger der stod i kø.

    Så blev jeg med et glad for at jeg valgte jobansøgningsskribleriet i stedet – til gengæld slog jeg smut forbi i dag 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God bedring!
    Lyder til at der var ren kaos den Monki åbningsdag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæhæ, lidt komisk med de piger der skreg… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett,

    Hvor ser du Pretty Little Liars henne? 🙂
    & god bedring; det er da en slem omgang du er udsat for!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Pernille! Du kan evt kigge her i tråden – der er der andre læsere der kommer med gode bud 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

    Bh’en findes ikke i XL, vel?
    Har nemlig også selv købt en i L der er for lille 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det tror jeg desværre ikke. Jeg mener ikke jeg så den i XL. Men vildt de skal være så små – jeg er normalt en str. M?!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej med jer,

      Jeg tillader mig lige at svare på tråden. De laver kun deres undertøj til og med str L. Deres undertøj er vist lavet til den androgyne type, for ellers synes jeg deres tøj er meget normalt i størrelserne.

      /Sabine

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Okay mange tak for svar! Så giver det bedre mening hvorfor den ikke helt passede mig 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk aldrig prøvet deres undertøj, men deres normale tøj plejer at være rimelig normalt i størrelserne 🙂 Jeg elsker Monki, men kan ikke finde ud af om jeg egentlig er for gammel forhold til målgruppen, haha 😀 For min kusine der er 17, køber også tøj der 😉

    Men vildt der var mange mennesker, jeg var til modeuge-event i København, der var ikke vildt mange mennesker, og heller ingen der skreg 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gossip girl ftw.
    Ved ikke hvor langt du er i sæsonerne, men kan godt fortælle dig at sæson 4 er møg spændende 🙂
    Rigtig god bedring
    – Debbie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er helt med til hvor de er nået til i USA. Synes du? Jeg synes faktisk ikke den her sæson er så god. Især synes jeg den nyeste romance blandt hovedrollerne er direkte plat og skriger langt væk af, at de prøver at lave lidt rav i den for at holde på seerne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Schelde

      Eeeeej hvor er det spændende, du bliver da nødt til at sige hvem den nyeste romance består af? Jeg har ikke fået set hele sæson 4.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Send mig en mail på missjeanettblog@forum.dk – vil ikke ødelægge det for andre, hvis de ikke vil vide det endnu 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Gaga Born this way video