Barcelona Day 1

Outfit of the day #112

Outfit of the day #112Outfit of the day #112
Edies Eyes blazer – Gina Tricot jumpsuit – Primark flats – Friis & Co bag – Gina Tricot sunglasses – Marc Jacobs ring – Friis & Co ring

Ja, jeg er stadig lidt paf… men det her er så outfittet fra igår som gjorde at jeg kastet ikke mindre end to gange “puta”/luder nede i metroen (eller kastet og kastet… de sagde det højt nok til man kunne høre det og ikke var i tvivl om hvem den var til… men ikke direkte til min ansigt). Jeg lagde mærke til, at mange piger især kiggede på mine ben/strømper?! Jeg synes ikke selv det her var slutty? Jeg følte mig faktisk endda ret godt tilpas, da det passede til vejret og den skønne blå farve gør mig bare i godt humør. Nå, men tilgengæld så er de spanske kvinder generelt går SÅ dårligt klædt. Det er langt fra første gang jeg er i Spanien, men det overrasker mig HVER gang hvor dårlig stil de har. De kunne lære noget af de italienske (eller danske!) kvinder. Så måske burde jeg tage det som et kompliment? haha 😉

37 kommentarer

 • Sarah

  Nu kender jeg ikke de spanske standarter for hvordan man bør klæde sig.. Men umiddelbart overhovedet ikke slutty, men super hot 🙂 Jeg vil også til Barcelona!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg synes du er chik…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt du nævner det med spanske kvinder og stil, for det er også mit indtryk. Det var også en af grundene til jeg startede min blog dengang jeg boede i Spanien, jeg ville gerne have nogle jeg kunne dele min interesse for mode med og det fandt jeg i hvert fald ikke i området hvor jeg boede!

  Jeg kan ikke se hvordan dit outfit skulle være slutty, deres opførsel stråler langt væk af misundelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette J

  Vildt.. Jeg synes du ser godt ud, især blazeren er vildt lækker! Underligt hvordan et par strømpebukser kan få folk på gaden til ligefrem at bruge dét ord :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis det jeg sagde, du ser godt ud, og de har ondt et vidst sted. Jeg har været i Spanien i snart 6 måneder, og jeg shopper stort set kun i zara. For alt andet er grimt og kun lavet af plastik. Plastik jakker, støvler, tasker.. You name it.. Så dårlig stil har de stort set alle, og derfor kigger de nok en del når der kommer en lyshåret pæn pige med stil.. Jeg ser det selv når jeg går rundt. Nyd din ferie, og skidt da med de dummer piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg! Hvordan kan de kalde dig en puta? Du er bare almindeligt skandinavisk lækkert klædt, ingen tvivl om det! Jeg synes det ser hamrende godt ud. Dumme spanske piger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes, very slutty 😉

  Nej, det synes jeg overhovedet ikke det er! De kunne da bare ikke klare sådan en laber blondine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej det skal du virkelig ikke tage dig af. Outfittet er jo for fedt!! Er vild med det. Men det kan jo godt være at der er noget internt med stømperne, måske lidt ligesom mange danskere har det med lange lak støvler, hvor man forbinder det med pige ruden så meget klasse? God ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg tror ikke du skal tage det personligt, hvilket jeg heller ikke fornemmer at du gør. Spanske piger er nogle tosser, og ja de har selv så dårlig stil, at de på ingen måde bør udtale sig om andres tøj. Jeg er selv høj og lyshåret, og har skulle høre på så meget. Jeg tror det bunder i misundelse fordi du står for alt hvad de ikke er. Og så er de sgu nok bange for at du snupper deres mænd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Igår blev jeg sgu lidt påvirket af det, men idag har jeg moret mig når folk har gloet. Dog har de ikke kigget så meget i dag, så jeg har haft jakke på fordi solen ikke har været så meget fremme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan absolut ikke se noget slutty i dit outfit, synes det ser fint ud. kunne forstå hvis du havde tårnhøje lårlange lakstøvler på til en alt alt for kort nederdel, så ville de fleste nok kigge en ekstra gang, men det giver bestemt ingen ret til at kalde en for en luder. hvis man har sådanne tanker, så bør man holde dem for sig selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver helt hooked på den der blazer! Den ser så vildt fantastisk ud! Og jeg synes skisme da, at outfittet klæ’r dig, så bare tag deres misundeldes-ord som et kompliment 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes heller ikke det ser slutty ud?
  Men det er jo så vildt forskelligt fra kultur, til kultur… 🙂
  Og måske var det bare et kompliment, meget dårligt udtrykt 😉

  Jeg synes du ser vildt godt ud! Den er bare for lækkert stylet den blå sag der! YUM!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle V.

  Lækkert outfit! De må simpelthen ha’ været misundelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kan på ingen måde se hvordan det tøj skulle kunne være slutty? i danmark er det jo helt normalt at gå sådan klædt.
  som der er blevet nævnt i nogen af de andre kommentare er de nok bare misundelige. der er i hvert fald ingen grund til at tage det personligt. for hvis du er slutty i det tøj så er der da andre der må være noget langt værre, for man ser da folk der går klædt langt mere udfordrende. synes ikke engang dit outfit er særlig udfordrende. det er bare et helt almindeligt og ikke mindst fedt forårs outfit. 🙂

  blev lidt langt haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Outfittet er rigtig flot stylet! Jeg er helt vild med blazeren! OG hvor ser det bare lækkert ud med solskin 🙂
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes bestemt ikke, du er slutty eller noget i den duer – men derimod mega moderne og flot 🙂
  Men den spanske kultur, må være meget anderledes på det punkt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • can we trade places?!?!? you look gorgeous as usual! enjoy your weekend and your vacation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Elsker blazeren & jumpsuiten!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du ser SÅ fin ud – på INGEN MÅDE slutty! Synes også de spanske kvinder har grim grim stil, bliver total chokket hver eneste gang!
  Du skal ikke være ked af det! Dumme spaniere! Tag deres sol med hjem til os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  I forhold til danske standarder, er du jo tæske lækker! 😀
  – men – nede sydpå har de det med at være ret kedelige og uklædelige på den tildækkede måde. Jeg føler mig også altid overdressed (selv i mit strand/hjemme/polyestertøj) når jeg er sydpå, men fuck det – du skal da gå i hvad DU vil! 🙂

  Jeg tror det har en hel del at gøre med det laaaange, lyse hår. Samme har jeg, og jeg får ALTID klamme blikke og endda lidt sætninger kastet efter mig fra både mænd og kvinder. Den slags er ikke naturligt nede sydpå, og tror det er derfor de har en uheldig tildens med at beglo alle der tør skille sig ud. Sørgeligt. Meget sørgeligt.

  Du ser noget mut ud på billederne. OP med humøret! Du er jo en babe af kaliber! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Så vil jeg da nødig høre deres reaktion på et par af de dér gennemsigtige cheap monday støvler, for de er da slutty!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min familie har lejlighed i Katalonien så er kommet der siden jeg var teenager. Jeg tror ikke man skal sige så meget til, at kvinderne der er dårligt klædt. Det er mit indtryk at det også handler om et kvindeoprør – præcis ligesom vores mødre der smed dametaskerne og bh´erne. For mig at se var det en nødvendighed, selvom jeg er glad for at det tilfalder min generation at kunne være både feminin og velklædt – og uafhængig og stærk.
  Jeg er også lys og høj. Er ikke ligefrem blevet kaldt luder i Barcelonas gader – men kan godt genkende det med blikkene. Tænker det handler om misundelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NT

  Ej hvor ubehageligt ligefrem og blive kaldt luder! Ville jeg slet ikke kunne tolere. Jeg synes du ser fantastisk ud 😀 Og hvor er jeg dog bare misundelig! Sidder på Grønland i minus 25 og snestorm. Øv øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg kan nu godt forstå dem – synes godt nok det er et SLUTTY outfit, du har på.

  😉 HAHA.

  Aej, du er blond, høj og skidesmuk – Det er da klart derfor de hader på dig.. Dumme damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yay, jeg er top-slutty! 😉 Hehe ja nok bare sure spanske kælling. Jeg tager hævn ved at drikke ALT deres sangria 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det forstår jeg godt nok ikke :S .. Jeg synes du ser super godt ud i det outfit! Er vildt med den lækre blå blazer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wauv…smukt, smukt outfit!!! Super flot til dig med den blå farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very nice weblog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona Day 1