Barcelona Day 4

Outfit of the day #113

Outfit of the day #113Outfit of the day #113Outfit of the day #113
Primark jumpsuit/buksedragt – Zara bag – Primark flats – YSL ring – Gina Tricot sunglasses

Hehe kan i genkende stedet? Dem af jer der fast følger med i alle sæsonerne af America’s Next Top Model vil nok kunne genkende “gangen” fra sæsonen, hvor CariDee vandt. De gik finaleshowet der. I dag PISSER det ned og lyner og tordner – det er vildt træls at vores sidste rigtige dag skal være sådan. Men vi må ikke klage – vi har haft to helt fantastiske dage vejr-mæssigt. Outfittet her er fra i søndags, da vi besøgte La Sagrada Familia og efterfølgende Park Guëll. Jeg har faktisk to nye køb på på billederne 😉 Men mere om det i et andet indlæg! Nu vil jeg finde ud af hvad vi skal i dag… vi snakker om at tage til Figuerres.

21 kommentarer

 • Den tasker dér er virkelig fin! Mon den er en af dine nye køb? 😉 Meget celine’ish, uden at være for meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gaaaal en babe hæhæhæ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok pænt dit jumpsuit Jeanett. Helt vildt endda!
  Og så er jeg dødmisundelig over at du kan rende rundt i bare ben. Det er det bestemt ikke vejr til i Odense.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Signe! Jeg snyder faktisk lidt på billedet, fordi jeg har tynde hudfarvede nylonstrømper på (mine egne ben er ALT for blege haha 😉 ). Men her er skønt! Og jeg håber, at jeg kan lidt at solen med hjem til Odense 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot jumpsuiten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sommer-chic, er helt i dåne over det jumpsuit dér!!!

  http://www.bestofboth.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot og elegant outfit..
  Synes din beige zara taske er rigtig flot 🙂

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EJ, hvor fedt! 🙂
  PS, det er virkelig fedt at du har overskud til at blogge, selvom I er på ferie. Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor et smukt outfit, den jumpsuit klæder dig fantastisk! 🙂
  Og åh har selv stået lige dér og taget billeder 😉

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! 😀 Kan sagtens huske “gangen” og jeg elsker elsker EELSKER det catwalk show, det var så fedt og meget teastralsk XD Uhhhh en lækker taske, er den ny? eller har jeg bare ikke lige været vågen.
  Jeg vile virkelig ønske jeg var dig i disse dage, for jeg længes efter jumpsuits, nederdele med bare ben og shorts i lange baner!

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Er helt vild med tasken!!!
  Og super fint outfit, fatter virkelig ikke de spanske piger, men de er nok bare misundelige når der kommer sådan en lækker danskpige ned og indtager deres teritorium 😉
  Jeg elsker Parc Güell og fortalte også ivrigt kæresten at det var her ANTM holdt finale engang (dengang vidste jeg nemlig ikke at det var i Parc Güell) – BTW rigtig flotte billeder!

  //AK
  http://www.ak-s-blog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lo

  Nej hvor ser der lækkert ud der nede ! Det er super fedt med et lille rejse indlæg, skal til at købe rejse her til påsken.. Det er da muligt den skal gå til Barcelona 🙂

  Håber i har det herligt dernede fortsat !

  Hilsner Lo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et dejligt outfit. Dine posts lige for tiden får mig virkelig til at længes endnu mere efter sommer end jeg gjorde i forvejen. Kan næsten ikke vente til man igen kan gå i bare ben og ballerinaer og sandaler. Det bliver fantastisk:)

  Håber du har en god tur 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hey Jenett. Synes at det er rigtig fedt at du blogger ‘live’ fra Barcelona 🙂 Håber på at kunne tage dertil i sommeren, så det er jo bare nyttigt at følge med 😉 Anyways, jeg kan se, at du har været i Milano og da jeg skal dertil i Påske, kunne jeg vildt godt tænke mig en udvidet eller en guide dertil. Hvis man self. kunne lokke dig til at skrive en? Sådan lidt info om transport muligheder, evt. til og fra lufthavnen´samt pris på dette eller andre billetsystemer, forskellige informationer omkring hvordan priserne ligger på mad, snack osv., vejret, relevant information om hvadman bør være opmærksom på (evt kulturmæssigt) og sådan 🙂 har allerede været inde og se dine indlæg om Milano og de steder skal jeg hen til 🙂 På forhånd tak. Hilsen en anden AK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har stadig lidt om Milano som mangler at komme op på min rejse-side her på bloggen. Men det bliver mest om seværdigheder. Der kommer intet om transport osv fordi jeg kan desværre ikke huske det, da det er 3 år siden jeg var der. Mht mad så kan jeg heller ikke huske priserne, men husker det hverken som værende vildt billigt eller vildt dyrt. Hold jer dog fra restauranter inde omkring katedralen – det er rigtige turistfælder! De er både dyre og dårlige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud! Elsker den buksedragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hvor ser det bare dejligt ud, og da jeg selv lige har været dernede i uge 8 (og stadig kigger lidt i mine egne fotos) er det også bare rigtig skønt at du har taget dig tid til at vise dine egne billeder samt fortælle om de ting i har besøgt. Har set stort set de samme ting og ellers også Camp Nou (live-fodbold) som var helt vildt! Kunne ikke lige huske det med ANTM i Park Güell, men god info 🙂 Tak for nogle gode billeder samt guides!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Sophia! Fedt du har kunne lide mine indlæg 🙂 Det lyder også som om du har haft en god tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Undskyld håber ikke det lyder forkert, men du har simpelthen en fantastisk krop! Ligesom en kvindekrop skal se ud i min verden!
  Og elsker din blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona Day 4