En billig efterårsferie... måske?

Outfit of the day #114

Outfit of the day #114Outfit of the day #114
Asos dress – Rayban aviators (gift) – Primark flats – Friis & Co bag – YSL ring

Som jeg nævnte for et par dage siden, så opdagede jeg, at jeg manglede at vise jer et enkelt outfit fra Barcelona. Det er fra dag 2, hvor vi bla. så et af Gaudis mange værker; bygningen Casa Mila (som også er der, hvor disse billeder er taget). Vejret den dag var lidt blandet med sol det ene øjeblik, og overskyet det næste. Derfor spillede jeg det safe med en kjole og strømpebukser. Kjolen købte jeg i slutningen af sidste år og den har jeg været rigtig glad for. Det er en super hverdags kjole! Ordene “Asos dress” under billedet linker til kjolen, hvis der er nogen af der var interesseret i at købe jer en selv. Jeg vil prøve, at gøre det sådan fremover – at hvis jeg har linket til noget jeg har på, så linker jeg til det lige under billedet. Er det ikke en okay service? 🙂 Nu vil jeg smutte til træning og i aften skal jeg til undervisning i erhvervsøkonomi.

28 kommentarer

 • Så fint et outfit. Dine farver matcher baggrunden perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den kjole er så fin! Du bærer i øvrigt farven rigtig godt – personligt ville jeg aldrig kunne bære sådan en farve desværre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Kamilla, hvor er du sød. Jeg var også selv betænkelig ved farven i sin tid, men synes egentlig også den fungerer meget godt lidt mit lyse hår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  Rigtig fed baggrund til ‘dagens’. Og en flot kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig nogle flotte billeder og den kjole sidder godt nok godt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit – jeg elsker gul! 🙂

  /Emma

  http://www.w-l-a.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit, og ih hvor er den fin den kjole. Den er lige mig – puh hvor du frister 😉

  -Julie
  http://www.99dresses.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe sorry 😉 Og den findes endda i flere farver! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi – Så det desværre godt, det er slet ikke sundt for min pengepung 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nogle gange bliver man fristet. Men alle farverne pånær den gule er sat 10 pund ned 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det hjælper da lidt på det 😀 Må jeg spørge hvilken størrelse du har købt? Tror vi er nogenlunde samme størrelse. Synes det er lidt svært med asos’ størrelser, så ved ikke om jeg skal satse på str. 10 eller 12? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig må du det! Jeg var også i tvivl, men tog den i en str. 12 og det var godt jeg gjorde det, fordi jeg synes den er lille i størrelsen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det er en super service! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot kjole, og farven gør den endnu flottere! 🙂

  / Emma
  Fierce-et-chic.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg elsker dit outfit og lækre billeder. Jeg har selv kjolen fra asos i sort og den er vidunderlig. Jeg elsker at man kan bruge den til hverdag og style den lidt mere festlig til andre begivenheder.
  Jeg ville ønske mit røde hår gik sammen med den lækre farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis! Den er super til både hverdag og fest! Et rigtig godt “basiskøb”. Rødt hår ville da være fantastisk til den farve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

   Du tror ikke det vil komme til at minde om cirkus farver med det røde og gule? 🙂 hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, slet ikke! Det kommer selvfølgelig an på “hvordan” rødhåret man er. Men som udgangspunkt synes jeg det ville være flot! Men det røde hår ville også være fantastisk sammen med den blå version af kjolen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  synes virkelig den kjole klæder dig 🙂 KNUS Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den farve fin til dig! Den klæder dig super godt.
  Det er ellers en farve jeg ikke er fan af, og synes ikke alle og enhver kan bære det – men du gør det godt nok flot!

  Flotte Jeanett 🙂

  VH Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej du!

  Kan ikke lige finde det rigtige indlæg,men har et lille tip.

  En pink H&M-kjole i cirka samme snit som den ovenstående, bare med V-udskæring og multifarvet print på. Du havde set den på to andre bloggere,men ville selv style den lidt anderledes. Det er desværre det eneste jeg kan huske om den!

  Men den hænger hvertfald på tilbudsrækken i H&M i Rosengårdscenteret til 200. Tirsdag var der str. 38 og 36 tilbage. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En billig efterårsferie... måske?