Linkliste

Outfit of the day #115

Outfit of the day #115

Asos dress – Friis & Company heels – bracelet bought in Greece

Dagen i dag står i bryllupstegn, da min svigermor og hendes kæreste (nu mand) blev gift på rådhuset i morges. Bagefter var vi ude og spise lækker brunch sammen inkl rosé champagne. Seriøst, man burde drikke champagne til morgenmad mindst en gang om ugen. Det er virkelig godt at starte dagen med boblevand – det kan man kun blive i godt humør af! Jeg prøvede, at stikke lidt til Hr. Kæreste og spørge om han ikke blev “inspireret” af dagens begivenheder. Men næ nej… han siger, at han godt ved hvilket bryllup jeg forventer (!), så det synes han ikke lige han kan overskue endnu. SUK. Men okay fair nok… jeg skræmte ham vist lidt, da han for 2 år så min “Bryllupsinspirations mappe” på min computer med bla. inspirationsbilleder til kjole, hår, blomster, bordopdækning osv. Er det virkelig så underligt at ha’ sådan en? Er jeg virkelig den eneste pige der har sådan en liggende? Det er bare til inspiration – intet er skrevet i sten, han skal jo også ha’ noget at sige. Dog har jeg en klar idé om min kjole – stropløs, masser af blonder og gerne vintage. Så har den en historie – det synes jeg er smukt! (Og gamle blonder er oftest smukkere, synes jeg). Nå, nu holder jeg kæft. Man skulle næsten tro at han allerede havde friet?! Haha.

Dette var mit outfit da vi var på rådhuset og til brunch. Skoene er en 3-4 år gamle, men jeg tror de kunne blive et hit i den kommende sæson til colour-blocking trenden. Jeg har igen linket til de ting der stadig kan fås under billedet. Det var der flere af jer der godt kunne lide sidst 🙂 Jeg skifter tøj i aften, når vi skal ud og spise, så i får nok endnu et outfit senere.

Ps. Jeg faldt ned af trappen da vi skulle afsted og slog benet rimlig meget. Det er nu allerede lidt blået og rødt – opdagede lige, at man godt kan se det lidt (venstre ben på billedet). Typisk lige at skvatte ned af trappen som man har travlt…

41 kommentarer

 • Av det lyder ikke rart det der med at falde ned af trappen 🙂
  Altså nu er jeg single og jeg har ikke sådan en mappe. Jeg ved ikke om det er piger i forhold, der har det sådan?? Hehe, det kan godt være at det er min fordom, men det er nu meget sødt med sådan en mappe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan faktisk ikke huske hvor længe jeg har haft mappen… men det er MANGE år. Men husker ikke om den er kommet til før eller efter Hr. Kæreste. Men jeg har altid været en af de der piger der har drømt om prinsessebryllup, kjole osv siden jeg var omkring 5 år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mon ikke de fleste piger drømmer om et prinsesse bryllup? 🙂
   Men fedt med en inspirationsmappe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender nu mange der ikke ønsker sig et sådan.
   En af mine veninder vil giftes i cowboybukser på rådhuset 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har heller ikke en mappe, men har mange gange overvejet at købe et “bryllups” blad, bare sådan for at kigge lidt i det. Men har tit tænkt at min kæreste nok ville blive bange haha, så jeg har bare laddet det ligge. Men synes ikke det er mærkeligt, det er vel ligesom at have billeder af meget dyre kjoler som inspiration, men hvor man aldrig får råd til nogen af dem, eller lige skal til fest på red carpet haha 😉

  Du ser rigtig fin ud forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ingen inspirationsmappe – og det er på trods af at jeg blev forlovet i januar med henblik på bryllup inden for en kort årrække!
   Jeg er nok typen, der først begynder at kigge mig omkring, når noget er 100% planlagt. I dette tilfælde at vi får defineret en fast dato. Ellers frygter jeg, at jeg får set mig lun på én bestemt kjole eller én bestemt location, som ikke kan opnås når først brylluppet skal stå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe sådan nogle mapper har jeg også! 😀 Og taaak Ditte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du ser godt ud, Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De grønne sko er vildt fede og det er fedt de er spidse, tror også du får meget glæde af dem her til sommer!

  Jeg har ikke en bryllupsmappe liggende på computeren, men jeg ved 100% hvordan mine kjoler (jep i flertal) skal se ud!
  Den skal også være vintage 😉 og helst købt i paris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh skal du ha’ flere kjoler til selve dagen? Og tak – tror heller ikke det er sidste gang, at de grønne sko er taget i brug i år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… champagnekommentaren lyder så meget som min pænt konservative (Hellerup) veninde, er du helt sikker på at du er rø’ 😉
  Ej.. gas, der er intet galt i bobler også før middag 😀

  I øvrigt en rigtig fin kjole du har haft på i dagens anledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe man kan skam sagtens ha’ alko-tendenser og stemme rødt samtidigt 😉 Jeg er også en højreorienteret rød. Jeg kan sagtens gå op i lækkert tøj, rejser og champagne, men samtidigt mene at alle skal have noget ud af velfærdssamfundet i DK 🙂 Alle burde ha’ adgang til lidt bobler i ny og næ 😉 Hey, måske er det et godt valgkampsslogan?! Hvis du “sælger” det til dine konservative venner, så skal jeg ha’ royalities 😉

   Og tak for komplimenten om kjolen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha… I lyder meget ens med den boblekommentar 😀

   Well… Har vi ikke alle noget der gør at vi kan gå inkognito i “fjendens lejr”? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, bestemt! Udseendesmæssigt (og boblevands-mæssigt HAHA) kunne jeg sikkert godt udgive mig for en konservativ. Men politisk kommer det til at knibe 😉 Hvordan ville du gå undercover i den røde lejr? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I 10.klasse (anden skole end tidligere) blev jeg grundet min påklædning skudt til at være SF eller EL’er – det varede kun til jeg åbnede munden og mine lærer tabte underkæben mere end en gang.
   I gymnasiet skete det samme indtil jeg åbnede munden, min klasse var klar over det, men min dansklærer fandt først ud af det i 2.G og han tabte i den grad underkæben.

   Selv på partiets Landsråd (svarende til S’ kongres) måtte jeg et år vise id-kort konstant, fordi jeg var udstyret med en næsepiercing og min påklædning var Converse og passende afslappet tøj (jeg havde været oppe før 5).

   Holder jeg munden lukket, så gætter folk pga min uddannelsesprofil på at jeg næppe kan være borgerlig, men så er det fordi de ikke har google mig 😀

   Det var en længere smøre, men jeg er blevet skudt til at være rød mere end en gang igennem årene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Haha, hvor er du bare sød! Jeg har nu heller ikke sådan en mappe, tror min kæreste ville efterlade sig et stort “kæreste-formet” hul i døren, hvis jeg viste ham sådan én 🙂 Men nu får jeg alligevel lyst til at kigge lidt, og måske gemme lidt billeder på en hemmelig mappe… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • “Kæreste-formet” hul HAHAHA. Det gjorde min dog ikke… han blev “bare” ligbleg i hovedet og grinede nervøst af mig. Ja, do it – du kan jo evt kalde den noget med “shopping ønsker” eller “make-up inspiration” – mon dog han gider at kigge i sådanne mapper? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så godt ud Jeanett!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole der sidder altså, somom den er syet til dig. Jeg elsker, at du matcher den med grønne sko – det gør et outfittet funky 🙂 Jeg stemmer på dig, hvis du stiller op til folketingsvalget, Miss J. Med et partiprogram kan det vist ikke gå galt. Bobler til folket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot outfit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har godt nok ikke en bryllupsmappe og kender ingen der har det.
  Heller ikke min søster dengang hun skulle giftes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Jeg har ingen mappe, men kender 1 pige der har. Jeg må sige jeg godt kan forstå at mænd får sved på panden over det, hvis min kæreste havde sådan en mappe ville jeg nok stå af. Det bliver for…stramt planlagt for min smag. For mange forventninger osv.
  Jeg kan godt lide tanken om at en sådan mappe ville være ‘vores’ produkt og ikke noget jeg havde med mig fra kæreste til kæreste. IKKE dermed ment at det er det rigtige for alle, by no means. Jeg ville bare føle mig som en brik i spillet hvis han havde sådan en mappe. Og sådan en brik tror jeg ikke der er mange der vil være. Som jeg kender i hvert fald 😀

  SÅ dejlige sko!
  Mvh Dot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vores bryllup engang skal nu heller ikke være et “produkt” af min mappe. Det hele er bare ideer og inspiration. Og som jeg skrev i indlægget ligger intet fast (han har jo ikke engang friet endnu) og selvfølgelig får han noget at skulle ha’ sagt. Men der er ting som jeg ved han kommer til at være FULDSTÆNDIG ligeglad med – fx. blomster, bordkort og generel bordopdækning. Så der kan jeg jo lige så godt gemme billeder af inspiration nu, når det alligevel højst sandsynligt er mig der kommer til at stå med det alene engang. Kjolen er af gode grunde jo også kun mit valg, så der ser jeg heller ingen grund til, at jeg ikke skulle gå og gemme inspiration nu. Tilgengæld har jeg INGEN billeder af herretøjet i min mappe, da det jo kommer til at være hans eget valg, så det har jeg slet ikke tænkt mig at blande mig i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg synes, at du ser skøn ud..
  Nu er jeg selv single, og ret pessimistisk og realistisk anlagt omkring det med mand og børn… MEN forhindrer det mig i alligevel at have en mappe med alverdens inspirations billeder til alt fra kjolen til borddækningen? Nej, og jeg elsker at kigge den igennem. Lige meget hvor realistisk jeg er ang. at finde “the one” (for de fleste ender jo med at blive skilt alligevel?!) så kan man jo altid drømme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fint outfit!
  Jeg har ikke en kæreste for tiden, og jeg er altså total med på inspirationsmappen 😉 Jeg fik i hvert fald helt lyst til at blive gift, da jeg så Emilys inspirationsbilleder: http://cupcakesandcashmere.com/party-planning/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt fedt fedt at i er flere med sådan en mappe haha 😉 Ja, håber hun engang poster billeder fra selve brylluppet, når de når dertil!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er jo smuk som altid 🙂 Og tillykke til svigermor!

  Jeg har faktisk ikke nogen bryllups mappe, men jeg har dog en masse ideer i mit hoved til hvad jeg ønsker. Jeg er helt med på prinsesse bryllup, eller hvert fald noget i den stil. En stor flot kjole, kirke, stor fest, fin kage, fedt band og det hele, så det går nok lidt tid inden det sker. Der skal hvert fald spares op i nogle år endnu, øv øv… Det er dog stadig spændende at tænke på og der er absolut intet galt i at have en inspirations mappe, så er man da klar når der skal arrangeres. Jeg håber snart Tim tager sig sammen, haha! Du bliver en gude smuk brud, ingen tvivl om det!

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh tak Anne!
   Ja, jeg vil også ha’ hele prinsesse-arrangementet! Fest, kjole, kage, god musik, kirke – det hele! Og jeg hepper også på Tim 😉 Han har jo allerede givet mig 2 ringe i den tid vi har været sammen, så det kan være han bare øver sig lidt? 😉 Jeg hepper ihvert fald også på Carl!
   Og tak… håber jeg bare kommer til at se halvt så godt ud som du skriver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceciliehald@hotmail.com

  du ser rigtig godt ud! Men du burde smile noget mere på dine billeder – det klæder dig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal jeg prøver at huske 😉 Fordi du har ret – de fleste ser sødere ud når de smiler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  Du var engang verdens smukkeste brudepige/ så ønsket om igen
  at komme i sådan en flot kjole kan sagtens være fra barndommen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love that you are incorporating the shoes that are a few years old into new trends!!! the color is gorgeous! so are you girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole sidder virkelig super godt på dig.. Just thought you should know! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celi

  Ih hvor dejligt, at jeg ikke er den eneste med sådan en mappe, den er delt ind i alverdens undermapper, og indeholder adskillige billeder – lige fra borddækning og til hvordan slikbuffen skal se ud 😉 Elsker at finde inspiration til det ultimative prinsessebryllup 🙂 Så synes bestemt ikke du er underlig, det gør vel ikke noget at være lidt på forkant, hvis han nu skulle komme med en diamantring og spørgsmålet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Synes det er en rigtig fin kjole:-)
  Hvis du stadig har den, og vil sælge, må du endelig sige til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linkliste