Jumpsuits med korte ben

A little help…

… fra de sødeste læsere i verden er det jeg har brug for. Nemlig jer! Som jeg nævnte igår, så arbejder jeg i øjeblikket på min eksamensopgave og til det har jeg brug for, at en masse svarer på nogle spørgeskemaer som jeg har lavet. De handler om at være aktiv (eller ikke-aktiv) i politik. Så jeg kan faktisk bruge svar fra alle af jer! I kan se hernede under hvilket et i skal svarer på afhængigt om i er/har været politisk aktive eller aldrig har været det. Der er 17 spørgsmål i et spørgeskema og det tager under 5 minutter at svarer på. Håber i vil hjælpe mig! Så lover jeg, at være tilbage med ordentligt indlæg i senere i dag 😉

Dette spørgeskema er til jer der HAR eller ER politisk aktive: HER
Dette spørgeskema er til jer der ALDRIG har været politisk aktive: HER

28 kommentarer

 • Så er det klaret! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  🙂 Håber du får en masse besvarelser på undersøgelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej du, jeg vil mægtig gerne svare. Men for at vælge har jeg brug for at høre, hvordan du definerer det “at være politisk aktiv” i din opgave.

  f.eks. er jeg aktivt medlem af flere NGO’er og render i den forbindelse til møder på bl.a. den amerikanske ambasade for at påvirke deres politik. Personligt ville jeg definere det som at være politisk aktiv selvom det intet har med partipolitik at gøre (og så kan man vel argumentere for at man er politisk aktiv, når man deltager i demonstrationer osv. – så længe man aktivt tager politisk stilling til noget)
  Derfor er jeg lige nødt til at høre, hvordan du definerer det 🙂 Håber, det giver mening.

  kh (og spændende projekt du har gang i der) Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Marie! Lige mht dette projekt mener jeg, at politisk aktiv = enten har været medlem af et parti eller hjulpet et parti/eller kandidat under en kampagne eller valgkamp. Jeg er enig med dig i at de ting du beskriver også sagtens kan betragtes som politisk aktivitet, men det er bare ikke det jeg beskæftiger mig med i dette projekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Merci for definition. der er svare 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Done 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har svaret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Done 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Can an American take this? Probably not?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Done! 🙂 Super fedt projekt, virker det til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dvs. hvis jeg har stemmer når der er valg, men intet andet, så skal jeg besvare det “med at være politisk aktiv”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har nu besvaret spørgeskemaet – jeg vil bare gerne lige høre baggrunden for det sidste spørgsmål om hvorvidt man kunne finde på at stemme på Pernille Rosenkrantz-Theil? Jeg undrer mig bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det helt okay du spørger. Det er fordi jeg tager udgangspunkt i hendes kommende valgkamp i min opgave 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Done.

  Ved at jo flere svar kan give noget mere at tolke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Så er det klaret 🙂 – Bare lige til info så er der altså lidt fejl i skemaet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Hvad var det for nogle fejl? Hvis det er stavefejl, så er det ligemeget – det bliver rettet inden min opgave afleveres.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Nej, det var nu noget hvor jeg havde svaret “ja/nej” og så skulle jeg hoppe over næste spørgsmål men det måtte jeg ikke. Og så var der en hvor jeg ville krydse af “andet” men det kunne jeg ikke for “kassen” manglede, så var nødt til at krydse af i en af de andre og så skrive noget ud for “andet”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, det første du nævner er blevet rettet, da der er andre her på indlægget der nævnte det igår 🙂
   Det sidste forstod jeg ikke lige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er der besvaret, håber du kan bruge det:O)

  Giver du så en kommentar på et af mine indlæg i min blog til gengæld? ;O)
  Helst det du synes bedst om self. ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det besvaret 🙂 Held og lykke med eksamensopgaven! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svarede tidligere i dag 🙂 Der er fejl i skema 2. Mener det er spm. 6, hvis man kun skal svare, hvis man har svaret ja til spm. 5. Men for at afslutte skemaet, SKAL man svare på spm. 6. Så jeg skrev det som en kommentar til spm. 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh ja det opdagede jeg fordi flere af jer havde skrevet det som svar… men det er rettet nu 🙂 Men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jumpsuits med korte ben