A little help...

Calvin Klein

Calvin KleinCalvin KleinCalvin KleinCalvin Klein

Jeg var for første gang i flere måneder ude og shoppe i fysiske butikker – eller, jeg køber ting på arbejdet i Gina Tricot, men jeg har ikke været på sådan en rigtig shoppetur længe. Nok mest fordi netshops dækker størstedelen af mit behov. Men i dag var jeg altså ude og kigge i butikker sammen med min veninde Julie. Jeg fik købt 2 ting – den ene må i lige vente med, men den anden er lige her. En super fin og smuk bh fra Calvin Klein som var sat ned med minus 25% i Magasin. Den kostede 359 kr fra ny og kom efter rabat ned i 269 kr. Jeg har længe manglet en lys bh til at ha’ på inden under lyse toppe, så der er den perfekt.

Og tusind tak for alle jeres besvarelser på mit spørgeskema! 😀 Dem af jer der ikke har svaret endnu må rigtig gerne gøre det – jeg lader det være aktivt til og med i morgen.

19 kommentarer

 • Hvor ser den fin ud. Specielt med alle de skønne blonder (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig yndig, synes blonderne er rigtig fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh… CK undertøj er superskønt hverdags luksus. Og god pris!! Måske man skulle ned og lure i Magasin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Do it 😉 Jeg var også helt forelsket i et rødt sæt de havde – og der var endda 50% på! Min veninde Julie købte en masse af deres g-strenge som der var minus 70% på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu har jeg spenderet nogenlunde samme beløb på en mælkekande (!) Hahaha. Glæd dig til den kommer på bloggen – den er for sej!

   Meeeen, mon ikke jeg triller i Magasin alligevel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • En mælkekande?! Hahahaha! DEN glæder jeg mig til at se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser meget smuk og feminin ud, passer til ejeren:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh jeg mangler netop også en pæn lys top og har haft så svært ved at finde en. Jeg smutter vist i Magasin i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God idé 😉 Der var mange fine bh’er derinde, da jeg var der i dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg mente selvfølgelig bh til under lyse toppe.

   Og jeg er overbevist. Bor dog i Kbh så tør ikke sætte mine forhåbninger for højt. Men havde slet ikke overvejet at super bazaar også var på undertøj. Løb bare til MAC-afdelingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lui

  UHHHH! Fik også lige øje på din lækre neglelak! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I never knew CK made underclothes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie

  .. Og hvis du så bliver vild med Calvin Klein undertøj nu, så glæd dig til du kommer “over there”. I outlet-mall’sne er Calvin Klein super billigt, og du får som regel 3 par trusser for $20, og bh’erne ligger på cirka $15-$20 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhhhhh der skal jeg vist hen 😉 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Steffie

   Efter den første gang mine forældre og jeg var i USA, er vi faktisk taget derover med næsten tomme kufferter, for at en af de første dage at tage i Outlet Mall og købe ind. Hvis din kæreste kan lide Tommy Hilfiger t-shirts og poloer, koster de heller ingenting. T-shirtsne ligger på omkring $20, de koster 299-399 herhjemme, og poloerne ligger på ca. $40 – og det kan nemt være de modeller der koster 699 herhjemme. Der er rigtig mange penge at spare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin neglelak !!!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little help...