Outfit of the day #120

Jeg nyder påsken!

Jeg nyder påsken!Blogging udenfor torsdag – hvem siger, at man ikke kan “sidde foran computeren” udenfor i haven på et tæppe med noget koldt at drikke? Jeg nød ihvertfald at lege i Photoshop mere end normalt 😉
Jeg nyder påsken!Griller torsdag aften sammen med Fie og mand. Mændene legede selvfølgelig grill-master og Hr. Kæreste skulle derfor stolt lige vise kameraet et godt stykke kød
Jeg nyder påsken!Dejligt vejr i haven fredag. Det blev nydt på et tæppe sammen med Hr. Kæreste, hvor vi snakkede om stort og småt. Og samtidigt fik vi god kulør i kinderne 🙂
Jeg nyder påsken! Ups… igen 😉 Fredag var vi endnu engang forbi fantastiske il gusto i Odense. Jeg fik aftereight og pistacie, Hr. Kæreste fik en giftig blå is som jeg ikke husker hvad var og chokolade.

Hvor er det bare fantastisk vejr i disse dage. Jeg har virkelig nydt de sidste par fridage til fulde og det er også derfor jeg ikke har blogget så meget (eller fået svaret på alle kommentarer). Håber også i har nydt det gode vejr? Jeg har de sidste to dage været på stadion, spist masser af is fra il gusto, grillet med søde mennesker, været i byen med min søster+kæreste+Hr. Kæreste (hvor min søster og jeg fik hørt den nye Britney single en milliard gange), nydt det gode vejr, fået masser af fregner og fået plantet og sået krydderurter. Henover weekenden skal jeg skrive lidt opgave, men der bliver også tid til at mødes med søde bloggere søndag og fortsat nyde det gode vejr. Billederne her er fra torsdag og fredag. Der var flere af jer der godt kunne lide indlæg med lidt billederne fra min dag, så jeg håber i er klar på endnu et! Jeg håber, at i har en super påske!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #120