Outfit of the day #121

Jumpsuits med korte ben

Jumpsuits med korte benGina Tricot floral jumpsuit – Gina Tricot black jumpsuit – Gina Tricot orange jumpsuit – Primark bird jumpsuit

Nu hvor jeg fik proklameret, at jeg rigtig gerne ville bo i korte jumpsuits hele sommeren, så synes jeg det var sjovt at få overblik over hvor mange jeg egentlig har. Jeg har faktisk kun disse 4! Fire er jo alt for lidt… må ha’ anskaffet mig nogle flere. Både med og uden ærmer. Jeg gennemtrevler lige en masse netshops de næste par dage og så får i mit bud på lækre korte jumpsuits som jeg gerne ville sætte nallerne i 😉 Har i mange korte buksedragter? Er det noget i vil gå i denne sommer?

24 kommentarer

 • Vildt fine dragter! 🙂

  /Andrea
  http://www.andreahvsblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har 4 med korte ben og jeg eeeeeelsker dem! Jeg har også et enkelt med lange ben, men de er simpelthen så rare lige at hoppe i 🙂 Jeg kommer, ligesom dig, til at BO i mine hele sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja helt bestemt 🙂 Har selv lurede på den med blomster, som du har købt i Gina Tricot, den er så fin 🙂 Jeg skal bare have fundet den “rigtigte” jumpsuit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina

  havde du ikke også sådan en crem rå hvid du købte tilbage i jannuar udsalg i hm eller noget i den stil? hvor der var detaljer på skulderne?? 🙂
  nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ejer endnu hverken en kort eller lang buksedragt, men de ser dødbehagelig ud, så kom endelig med nogle bud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en jumpsuit fra Topshop, som jeg mildest talt lever i om sommeren – den er sort og så med små hvide hjerter på, som faktisk ligner prikker.

  Det lækre ved jumpsuits er at de jo nærmest passer til alt, fra bytur til afslapning.
  btw. din jumpsuit med fuglene på er rigtig lovely 🙂

  – Debbie ( http://www.youknowmyface-notmystory.blogspot.com )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh det tror jeg godt at jeg har set før. Hvis det er det jeg tror det er, så er det også rigtig fint!
   Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ER helt vild med den på billede nummer 2! 🙂
  Hvor har du købt den henne?

  /sascha
  http://www.dansendemus.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Jeanett.
  Jumpsuit med korte ben hedder vidst playsuit. Dine er virkelig fine, og fed blog forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – dejligt at du læser med! 😀
   Det kan vist hedde begge dele. På Gina Tricots hjemmeside hedder det blomsterede jeg har fx. Fanny Jumpsuit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER disse dragter og er sikker paa jeg kommer til at bo i nogle lignende til sommer! Har efter lang tids sögen endelig faaet fat i en fra Topshop, og den er virkelig en favorit! Saa nem at style da den ser fantastisk ud i sig selv. Jeg har den paa i linket nedenunder, hvis du kunne tänke dig at kigge forbi : http://linettescloset.wordpress.com/2011/04/21/20042011/ 🙂
  Ha’ en god dag!
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har desværre ikke en eneste, men ville elske at finde en.. Ofte synes jeg bare ikke, at de passer særlig godt til min krop, og så gider jeg ikke giver vildt mange penge for dem 😀 Der er så mange krav… Men jeg leder helt sikkert videre efter det perfekte jumpsuit i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  åh de er så skønne, desværre ejer jeg ikke et, da jeg aldrig kan finde nogle med korte ærmer – som er pæne… 🙁
  hvor leder du efter dine? 🙂 Og ved du om GT kommer med flere i løbet af sommeren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker også mine one pieces – dog med lange ben;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Rigtig fine jumpsuits, det er da helt sikkert noget jeg skal prøve. Men mit spørgsmål lyder på hvordan du sætter flere billeder sammen, hvilke progammer bruger du? Selv er jeg nemlig computerspasser, der kun har Paint ;).

  Tak!

  http://www.maries-fairytale.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie. Det gør jeg i programmet Photoshop 🙂 Det program ville jeg ikke kunne leve uden, jeg elsker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har simpelthen bare ledt og ledt efter jumpsuits med korte ben, fordi jeg bare synes det er noget af det fineste!! Og så er de jo perfekte til sommer! Du må meget gerne lave en collage hvis du finder nogle fede jumpsuits 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fede outfits! 🙂

  http://stylebyhn.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så faktisk en rigtig sød jumpsuit i Gina Tricot i går, så måtte da helt sikkert prøve det. Så fik jeg bare sådan en stor r** i den! Øv øv tror altså ikke helt de bli’r mig, selvom jeg sagtens kan stå og betragte dem på andre (eller på bøjler)
  Sådan er det bare med noget tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne gå med buksedragte. Men jeg synes bare aldrig, at jeg kan finde et par, som klæder mig. Derfor ejer jeg ikke et eneste par.. desværre !

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #121