Tilbageblik: April 2010

Label.M shampoo

Label.M shampoo

Jeg synes virkelig mit hår skaber sig i øjeblikket – det er svært at redde i, det er ret glansløst og generelt er jeg bare rigtig utilfreds. Jeg har dog heller ikke været super sød ved det. Jeg har udsat det for rigtig mange forskellige billige shampooer, hvor nogen endda har været stopfyldt med silikone. Og det er min manken altså ikke særlig glad for. Derfor har jeg tænkt mig at forkæle håret lidt med min ultimative ynglings shampoo, nemlig Honey & Oat shampooen fra mærket Label.m (som Toni&Guy står bag). Men nu har jeg siden at jeg købte den sidst og i mellemtiden har jeg jo så fundet ud af det med at mit hår (og især hovedbund) ikke kan lide den vanduopløslige silikone. Jeg har søgt og søgt – og kan simpelthen ikke finde ud af om der er silikone i deres shampoo som ikke bliver opløst i vand. Er der nogen af jer der kan hjælpe?!

Shampooen kan købes HER og balsam HER

Affiliatelinks

bloglovin

6 kommentarer

 • Ann

  Hej Jeanett,
  hvordan var vejret da du var i barcelona – sådan temperatrmæssigt?
  Håber ikke du er træt af mere barcelona relateret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg beskrevet i mine Barcelona indlæg. Det var meget blandet – den ene dag 20 grader og sol, næste dag 15 grader og styrtregn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Problemer med at redde håret ud kender jeg alt til og jeg kan anbefale dig enten at bruge en lyserød balsamspray fra Schwartzkopf (som desværre ikke længere kan opstøves hvor jeg bor i Ålborg) ellers så køb Sanex balsamspray. Den dufter meget naturligt og er rigtig god til at hjælpe med at redde håret ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for tippet! Jeg starter lige med, at skifte min shampoo – men derefter kunne det være at jeg skulle kigge på den spray 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Prøv at kontakte ICON Hairspa. Det er dem der forhandler Label M herhjemme 🙂

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: April 2010