Till the world ends

Min lørdag i mad

Min lørdag i madMin lørdag i mad

Jeg har for 2. søndag i træk ondt i håret. Gad vide om jeg er ved, at udvikle mig til en drukmås af en teenager igen? Det bliver ihvert fald ikke bedre næste weekend, fordi der har vi spansk/tapas aften med en masse venner inkl sangria og rødvin. Puha… Nå, men igår var jeg til indflytterfest hos nogle gode venner her i Odense og det er egentlig ikke fordi jeg blev overdrevent fuld. Det handler nok mere om HVAD jeg indtog (asti, boblevand og lambrusco i næsten-spandevis… den slags giver ondt i hovedet dagen efter). Inden jeg tog derhen der var jeg forbi Fakta på turen hjem fra arbejde, hvor jeg endte med at købe ind til nachos og hjemmelavet guacomole. Jeg cravede det big time af en eller anden grund. Jeg elsker guacomole!

Okay, det her er det mest random indlæg jeg nogensinde har lavet tror jeg. Men nu vil jeg hoppe i noget tøj og smutte op i byen og spise noget lækker is hos il gusto (som jeg ævlede om HER). Hr. Kæreste og venner prøver at lokke mig med på stadion bagefter, men kan ikke helt finde ud af om jeg gider. I får mit outfit fra igår senere! 🙂

7 kommentarer

 • Ida

  Det er ikke for at være irriterende eller noget, overhovedet! men det hedder guacamole og ikke guacomole. Håber ikke du tager det som noget negativt, for det er bestemt ikke ment sådan! 😉

  P.s. du har lige givet mig den VILDESTE lyst til nachos…. Puha 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, det er en slåfejl – ved godt det hedder guacamole (jeg siger det også sådan), så det er bare mig der har været for hurtig på tasterne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Uhh de nachos ser godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  elsker også guacamole 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har en lille forespørgsel, jeg skal nemlig til et par konfirmationer og tænkte om ikke du ville lave et indlæg om gode budgetvenlige konfirmations outfits? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Till the world ends