Jeg nyder påsken!

Odense bloggere

Odense bloggereOdense bloggereOdense bloggereOdense bloggere

I kan følge de bedste Odense bloggers på profilen Odensebloggers på instagram HER

Åhh så er påsken ved at være slut – trist, fordi jeg har haft en super påske. Igår havde jeg besøg af en masse andre Odense-bloggere. Jeg får så tit ros og søde komplimenter fra mange jer om, at i synes det er dejligt at jeg har så meget fokus på Odense. Og det er jeg så glad for! Jeg vil gerne fremhæve nogle af de andre Odense bloggere som jeg havde på besøg igår som også gør det rigtig godt. I kender måske nogle af dem i forvejen 🙂 På første billede er det søde Fie fra Udtryk og Trine fra Trine & Tanja. På grinflips-billedet (de grinede af mig der lige kastede en Eve udover min iPhone… ikke så smart) er det Amalie fra journal d’Amalie og Jane fra Shopaholic Sisters. Hende på billede nr. 2 kender i vist godt 😉 Desværre kunne Camilla fra The Easy Way Out og Tine fra Fairy Tine ikke komme, men dem plejer vi også at mødes med. Vi er en god klump Odense-bloggere efterhånden der mødes for at networke og hygge. Det er super fedt! Hvis i kender andre gode Odense-blogs så må i meget gerne smide en kommentar!

Igår hyggede vi først i min have og derefter bestilte vi indisk fra Ammi Jee’s, som efter min mening er det bedste indiske mad i Odense. Vi fik drukket asti og kold hvidvin – og fik snakket EN MASSE. Det var så hyggeligt! Ser frem til at hænge ud med pigerne snart igen.

24 kommentarer

 • Ej hvor hyggeligt, er selv fra Odense og har også efterlyst Odense bloggere noget tid, nu kan jeg da tilføje nogen stykker til listen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Ihh jeg vidste ikke, der er så mange i Odense 😀 Fantastisk! Hmm altså nu “kender” jeg få bloggere fra Odense, dvs. to – tre. Men en af dem er Rikke fra http://starsandfairies.blogspot.com/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med en hel Odense-blogger-gang! Jeg kendte de fleste i forvejen, men er da også blevet præsenteret for nogle nye her 🙂 Jeg er selv fra Odense også, og synes det er dejligt, at der blogges fra andet end København…

  – Pernille/www.fashflash.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja du har ret Pernille 🙂 Det er ret sjovt og se hvor mange der egentlig er fra Odense 🙂 Viste kun at Jeanett, Jane og Ann-Sofie var fra Odense.. Blev overrasket over at der/vi er så mange egentlig 🙂 Havde man egentlig ikke forventet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er skønt at der er så mange!! Kunne være fedt at samle dem alle på en liste på et tidspunkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fra Fynshav! Det er næsten fyn! Går den? Jeg vil også drikke hvidvin med en sød Jeanett <3

  Det ser ud som i hyggede jer rigtig godt 🙂

  Kærligst,
  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser hyggeligt ud! Jeg er fra Odense, men kærligheden sendte mig til København for to år siden… tæller det? 🙂
  Jeg vil ikke sige jeg savner Odense frygteligt, for København er fantastisk, men jeg kan godt blive lidt nostalgisk når jeg ser solkinsbilleder fra Kongens Have og is fra Il Gusto 🙂

  Var så heldig at tilbringe denne weekend i Odense og det var guld værd 🙂

  /Mia M
  http://www.fashionfairytales.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor fedt!:)
  Jeg blogger også fra Odense, er dog ikke dansker;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This looks like so much fun! I’d love to do one of these sometime…!!!

  I’m excited to check out some new blogs too 🙂 Hope you had a nice Easter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det hygligt ud -jeg kendte kun din og shopaholic sisters så tak for flere odenseblogs… Jeg bor selv i denne skønne by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra Ammi Jee’s HER som jeg har ævlet om så mange gange? (Og som vi Odense-bloggere spiste i søndags, da vi mødtes). Jeg ville bare lige give tippet videre! Jeg skal lige selv ind og købe det tilbud […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor jeg dog savner Ammi Jees! Jeg har også boet i Odense i 7 år men nu er jeg flyttet til Tyrkiet, og her har de ingen Indisk mad desværre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er Odense blogger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg er selv nystartede blogger. Jeg bor i Odense S. min blog http://www.anne-b.dk/ handler om syning, både til mig selv, til hjemmet og til min søn.

  Kan det bruges?

  Hilsen Anne B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan det bestemt! Er du også på instagram?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg nyder påsken!