Outfit sneak-peek med krøller

Outfit of the day #116

Outfit of the day #116Outfit of the day #116
Mango dress – Asos heels – H&M ring

Som jeg teasede med igår, så får i her mit outfit fra i torsdags, hvor min svigermor blev gift med sin kæreste. I dag tager de på bryllupsrejse til Barcelona (what are the odds?!), så de har også fået luret godt i mine tips omkring byen 😉 Da jeg skulle til at gøre mig klar i torsdag, fik jeg pludselig en stor lyst til at krølle mit hår. Det er SÅ længe siden jeg har gjort det og Hr. Kæreste ELSKER når jeg gør det – så den fik lige hele armen! Er i også fan eller kan i bedst lide mit glatte hår? Jeg elsker krøllerne, men gider bare sjældent at gå igennem det arbejdet det er, at lave dem.

Kjolen er helt ny og fra Mango – og den blev købt i Barcelona. Jeg købte den ikke selv, fordi jeg endte med at købe en anden, og noget dyrere kjole fra Mango (som i stadig har til gode). Men Hr. Kæreste var simpelthen så glad for denne, så han endte med at købe den til mig. Han fik også ret mange kys og kærlige blikke resten af dagen hehe. Jeg kan helt vildt godt lide, at den er ret enkel og samtidigt behagelig at ha’ på. Jeg har faktisk manglet enkle kjoler, da jeg altid har det med at falde for enten vilde festkjoler og smukke prinsessedrømme (hence mit anden Mango kjole fra Barca, som i snart får at se). Jeg kommer til at bruge denne mange, mange gange! Den kostede 50 euro (ca. 380 kroner) i Barcelona og herhjemme koster den 499 kr, så der har været en lille besparelse på, at købe den i Spanien ligesom med min Zara taske . Lidt ligesom alt andet tøj fra Mango er kjolen lidt lille i størrelsen. I kan købe den HER på Mangos webshop.

I aften skal jeg til stor kæmpe 25års fødselsdagsfest, hvor jeg skal ha’ denne kjole på. Må hellere lige sørge for at få taget outfit billeder 😉

20 kommentarer

 • Du ser virkelig fantastisk ud med krøller 🙂
  Kjolen er virkelig også flot, på trods af den er så enkel (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes det er lækkert til dig med krøller. Ja det er også pænt til dig med det glatte. jeg synes dog det er lidt for meget med både store krøller og røde læber. men det er jo bare min mening. Jeg kender dig ikke, så måske det falder helt naturligt 🙂

  Og kjolen er pæn. Og sådan en man kan bruge til et seriøst arbejde når man engang når dertil 🙂 Og så kan den jo netop styles til fest som du gør. Godt køb af Hr. Kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Det ser super godt ud til dig. Din øjenmakeup er også rigtig fin! Btw tak for venlig betjening i dag i GT! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  det klær virkelig dit ansigt godt med krøller. Synes du skulle overveje at gøre det permanent! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, men det kan jeg desværre nok ikke. Mit hår er jo afbleget, så det kan desværre ikke også blive permanentet – det fraråder de fleste frisører ihvert fald, da håret simpelthen kan risikere at knække 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Krøllerne er rigtig flotte, men det er dit glatte hår altså også! 😀

  http://impossibleisnothing-dea.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Krøllerne er super flotte til dig, vil jeg sige! Faktisk flottere end det glatte hår, måske fordi det er lidt afvekslende? 🙂
  Gid man havde et hår som dit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig fin ud med krøller 🙂 Det gør dig endnu mere fin lady agtigt 🙂 hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes at både krøllerne og kjolen er rigtig fin, dog synes jeg det er et lidt ærgerligt sko-valg dertil.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  hmm.. Jeg er nok mere fan af det glatte!
  Det her ser lidt “uægte” ud (forstå mig ret) 🙂
  love the shoes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes rigtig godt om dine krøller! Det ser meget feminint med et twist ud til dig 🙂
  I øvrigt rigtig lækker kjole…..kan godt lide at den er så enkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtig godt ud – Specielt med de krøller, de klæder dig virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har været inde i Mango 3 gange og prøve kjolen, og nu må jeg vist høvle derned igen – for at købe den!! Krøllerne passer vildt godt til den klassiske kjole, det gør dig rigtig lady-like! Men synes altså det ville klæde dig at smile lidt på billederne engang imellem, hehe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Virkelig fint outfit! Kjolen er så fin, og det er håret og skoene også.
  Kunne godt tænke mig at vide hvordan du laver dine krøller så fine og tætte (små) – (hvis du altså vil afsløre det ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super flot med krøllerne! rigtig diva-agtigt – på den gode måde:-) smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så er der os andre der febrilsk prøver at slippe af med vores slangekrøller. Men det klæder dig rigtigt godt, der må man give hr. Kæreste ret.

  Og så er det først nu gået op for mig at der hernede under er en “skriv kommentar”-knap. Jeg har ellers i lang tid nu troet at det bare var en blokering, så drenge ikke måtte skrive med.

  god skrivelyst
  Bjarke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit sneak-peek med krøller