Min lørdag i mad

Outfit of the day #117

Outfit of the day #117Outfit of the day #117Outfit of the day #117
Primark playsuit – Zara bagPrimark flats – H&M sunglasses

 Nøj, hvor var det fantastisk vejr igår! Selvom jeg havde lidt ondt i skallen, så kom jeg op og sammen med Hr. Kæreste begav jeg mig op mod gågaden på gåben. På vejen stoppede vi ved dette smukke sted i Munke Mose (hvor denne smukke blogger også lige har taget outfitbilleder) og tog billeder af dagens outfit. Dette sted i Odense ser sådan ud hvert år omkring denne tid – det er helt fantastisk! Jeg må indrømme, at jeg også synes at billederne blev ret gode. Man burde tage outfit billeder der hver gang 😉

Jeg var hoppet i min Primark buksedragt som jeg købte i Barcelona til ingen penge. Jeg har allerede nævnt, at jeg forudser at jeg kommer til at gå i det en del denne sommer – og den udtalelse står jeg stadig ved. Det er fint og vildt behageligt på samme tid. Efter jeg blev færdig med at hoppe rundt blandt blå blomster, der smuttede vi på café, efterfulgt af italiensk is og tur på stadion. En rigtig dejlig søndag!

34 kommentarer

 • Benedikte

  Jeg ELSKER når munke mose ser sådan ud. det dufter af forår på lang afstand!
  smukke billeder Jeanett! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ret, det er sådan et smukt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NT

  SMUKKE outfit billeder!
  Nu ved jeg ikke om det er et dumt spørgsmål, men kan man virkelig gå rundt i shorts allerede nu?:-o Er selv på Grønland lige pt. men skal hjem til Danmark i påsken, og jeg får da et (behageligt) chok hvis det er SÅ varmt der:-D?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak!! 🙂 Generelt er det stadig for koldt til det, men igår og idag har vi 16-17 grader, så der kan man sagtens gå rundt sådan (jeg havde dog hudfarvet nylons på også). Men normal temperaturene er omkring 10-12 grader pt og der er det for koldt til den slags outfits. Vi har bare lige haft lidt extra varme de sidste to dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Var det ikke for koldt, at gå i playsuit? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hello spring! what beautiful scenery (to compliment the beautiful outfit!) you look great! hope u had a nice weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder og fine dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Skøn stemning på de billeder! Sommerstemning FTW!
  Skulle du egentlig ikke have haft besøg af Katrine i weekenden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Flot outfit og smukke billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes i det hele taget at mange anlæg og haver i odense C ser fantastiske ud i år!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig nogle helt fantastiske billeder. Som rummer SÅ meget forårs stemning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super billeder! Jeg er dog lidt af en frossenpind, så turde ikke lige hoppe i bare ben, hehe 😀 Men okay, jeg har næsten aldrig bare ben, om der så er 35 grader.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe jeg er lige omvendt – jeg smider mine benklæder så snart jeg kan komme til det. Elsker at ha’ bare ben 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte nok, jeg havde set det område før:-)
  Synes din smukke dragt passer rigtig godt til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud!! Er ret misundelig paa din tan!! Manglen paa samme er det der holder mig fra at hoppe i mine buksedragter lige nu 🙂
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min tan?! Mange tak, men mine ben er super blege lige nu 😉 De fik kun lidt af solens stråler i Barcelona og ellers har de ikke set solen siden efteråret engang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smuk kjole og hvor er det dog bare et dejligt sted med alle de blomster.. Sommer kom kom kom! 🙂
  Knus M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert lækkert:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt hele vejen igennem! Omgivelserne, playsuiten, billederne og dig! 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FANTASTISK buksedragt! Er SÅ misundelig. specielt fordi jeg aldrig selv kan finde noget flot i primark 🙂

  http://www.trinejohannsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhh tak Trine! Jeg tror også, at det kræver lige dele held og tålmodighed at finde noget godt i Primark 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WauW!!! sikke da nogle fine, fine billeder – og et smukt outfit på en smuk pige:-) Man bliver helt i sommerstemning og den slags er især på en regnvåd dag som i dag meget tiltrængt. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag i mad